Jak vypadá váš jídelníček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26583
15.8.17 12:24

Tak nedavno to byla treba snidane (v 11) grilovana skopova zebirka se zelenym listim ze zahradky :D i na me dost neobvykle, ale kdyz manzel to zrovna dogriloval :oops:…jinak treba snidane vajickovy salat, ale vetsinou tak 3-4vajicka, avokado, zeleninovy salat, nebo michana vajicka na sadle (mame vlastni slepice, no), slanina, kava se smetanou, nebo delavam rada palacinky z vajicek a cerstveho syru, zabalim do toho syr a sunku, nebo si pecu „cerealie“ z konopnych seminek, pekanu a jinych seminek/orisku podle toho, co je doma. Mezi jidly mam nejaky ty orisky nebo krekry ze seminek, kus tucneho syra. Druhe jidlo kolem 4 mivam kus masa (co nejtucnejsi) s nejakou zeleninou a dezert. Vcera jsem mela buchtu ze slow cookeru dnes to budou keto pekanove susenky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
15.8.17 14:17

@Lenka_Hal mnam..ale to by me deti „zabilo“, takovy jidelnicek..oba ABKM, mladsi i vejce. Mel potize i po lzici jogurtoveho dresingu, ktery jsem u kojeni snedla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
15.8.17 15:16

Snažím se jíst a připravovat jídlo pouze ze základních surovin. Hodně čtu složení. A jinak nesnáším light věci, kupuji všechno nejtučnější :mrgreen: Jím hodně, 5× denně a po každém obědě musím mít dezert :mrgreen: Tlustá nejsem, takže si myslím, že když člověk jí kvalitní jídlo, trochu se hejbe a nepřežírá se jako prase (s čímž mám někdy problém :mrgreen:), tak bude vypadat vždycky normálně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí