Jak vypadá váš jídelníček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kalbe
15.8.17 08:39

Ahoj, to já mam takový rituál, nic jiného nechci :lol: postavu mam myslím normalni, vždy do 60 kg na výsku 166 - ted v 7 měsíci těhotenství mam 5 kg nahoře, no Můj den vypadá takto : k snídani ovocný (ale kvalitni) jogurt do kterého dávám burizony, ke svačině trochu čokolády, no a potom mam,,obědoveceri '' kolem 5-6 a to si dam napřiklad rajskou, kachni krky, nebo játra na cibulce, nebo někdy prostě jen vejce se zeleninou a jako přílohu mam vždycky ke všemu knedlik ( bez něho neziju ), to je vse :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4760
15.8.17 08:40
@fikovka píše:
Ahoj holky, řeší se tu jídelníček dětí a dětská jídla. Ale jak se stravujete vy, jíte zdravě? Máte vysněnou postavu?

Diskuze spíše pro inspiraci :-)

Jak vypadá Váš jídelníček? :-) Jak si udržujete postavu :kytka:.

Já s váhou úspěšně bojuji, kila jdou dolů, ale musela jsem si to v hlavě přerovnat.

Např. můj jídelníček

snídaně: ovesné vločky, mléko/jogurt/rostl. mléko, ovoce
svačina: celozrné pečivo + šunka/sýr
Oběd: zeleninovo masové směsy s rýží/ těstovinou
svačina: jogurt/ pečivo, ořechy, zelenina, kefír…
Večeře: většinou to co k obědu s menší přílohou a více syrové zeleniny

Co zobete, když Vás honí mlsná?

Přeji hezký slunečný den :-)

jídelníček mám víceméně stejný jako popisuješ s tím, že mám prohozenou snídani se svačinou :mavam:
postavu už jsem měla téměř tu svou vysněnou (rozhodně ale lepší, než jsem kdy doufala, že budu mít)… teď jsem ale těhotná v osmém, přibrala jsem 18 kg a už tak dobře nevypadám :mrgreen: jídelníček mám pořád víceméně stejný, ale přidala jsem si do něj nějaké ty sladkosti a prasárničky :oops:, když přijdou chutě… snad se po porodu rychle srovnám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
15.8.17 08:43

-

Příspěvek upraven 15.08.17 v 18:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
15.8.17 08:46

.

Příspěvek upraven 15.08.17 v 18:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
15.8.17 08:54
@kaja00 píše:
@minoe zda se ti na mem jidelnicku neco spatne?

Nevím :nevim:
U každého jídla má být v jídelníčku uveden čas (kdy ho jíš) a taky činnost, která vyplňuje prostor mezi jídlem.. dále má každý jiné „trávení jídla“ někdo sní ráno velkou porci jiný potřebuje pomalý rozjezd než něco pozře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
15.8.17 09:00

@minoe tak casy ti klidne napisu: 7,pul osma-snidane, v 10 svacina, v 1 obed, ve 4 svacina a v 7 vecere. Je to plus minus pul hodina, zalezi jak kdy. Po snidani jdu do prace po odpoledni svacine jdu z prace. Mezi odpoledni svacinou a veceri sportuji. Fyzicky narocnou praci nemam. Ja urcite nepotrebuji pomaly rozjezd, se snidani nikdy problem nebyl. Jim bych rekla, tak akorat porce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2968
15.8.17 09:04

Tak to já mám taky blbou životosprávu. Jím všechno, ale málo jídel denně. Já nesnídám, nesvačím, mám oběd a pak večeři. Nemám hlad. Musím to změnit, taky vážím 52kg a 175cm. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
15.8.17 09:07
@kaja00 píše:
@minoe tak casy ti klidne napisu: 7,pul osma-snidane, v 10 svacina, v 1 obed, ve 4 svacina a v 7 vecere. Je to plus minus pul hodina, zalezi jak kdy. Po snidani jdu do prace po odpoledni svacine jdu z prace. Mezi odpoledni svacinou a veceri sportuji. Fyzicky narocnou praci nemam. Ja urcite nepotrebuji pomaly rozjezd, se snidani nikdy problem nebyl. Jim bych rekla, tak akorat porce.

:think: sníš po sportu jen jedno jídlo? nemáš po sportu „větší hlad“? než jaký například cítíš před obědem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
15.8.17 09:08

@minoe jj, veceri. Hlad nemam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
15.8.17 09:19

Já jsem se svojí váhou a postavou vcelku spokojená, mám 65 na 175 cm (už drahně let). Nejím taky nijak super, ale na nějaké polotovary, fast food a kupované sladkosti či uzeniny mě taky neužije.

• snídaně: bílý jogurt + lžička medu + domácí müsli nebo vločky nebo lupínky, bílé kafe (bez cukru)
  • oběd: velká polévka s chlebem
  • večeře: obvykle nějaká rychlovka typu palačinky, krupičná kaše, mozzarela s rajčaty, bramboráky, míchaná vajíčka, občas třeba grilovaná zelenina nebo králík na paprice s rýží nebo těstovinama nebo něco podobného (večeře je dost často moje nejvydatnější jídlo a jím kolem 19. večer - vím, není to ideál, ale je to jediné jídlo dne, u kterého se sejdeme doma a jíme společně, takže to nechci odbývat jen třeba chlebem s něčím)

Mezitím to hojně prokládám ovocem, sem tam oříšky nebo sušeným ovocem, někdy buchtou, kterou upeču, teď v létě i zmrzlinou. Nebo čímkoliv, co je zrovna doma (na obědy o víkendech nebo na večeře jím poloviční porce, co přítel, ale za hodinu už se zas futruju třeba broskví a tak má ze mě srandu, že jím v jednom kuse).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
15.8.17 09:20

Momentalne mam spatny jidelnicek. Rozjela se me blba alergie na ovoce a zeleninu. Ja, ktera miluju ovoce a zeleninu nemuzu skoro nic. Uz vic jak pul roku. Takze moc nejim. Rano treba nic nebo cerelie s mlekem, ale musi hlidat co v tom je :roll:. Obed maso brombor, ryze furt dokola. A vecer bud nic nebo celozrna bulka s necim. Kdyz se nastvu, coz jr tak jednou-dvakrat za mesic, na uklidneni si dam treba kfc, chipsy atd. No nic zdraveho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
15.8.17 09:33

@fikovka Hmmm…hezké téma po ránu. Akorát pro mě. :lol: Včera jsem šla do sebe:
Snídaně: bílý jogurt + ovesné vločky se směsí sušeného ovoce, ořechů a semínek + nektarinka
Svačina: hroznové víno
Oběd: zapečené brambory se směsí zeleniny a fazolí
Svačina: tady jsem zhřešila - zmrzlina
Večeře: rajčatová omáčka + těstoviny + čočkové karbanátky

No a pak jsem to v noci všechno :poblion: a co jsem nevyblila, to šlo druhou cestou. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
15.8.17 09:34

@Agneth No dobrý :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26578
15.8.17 11:49

Tak s tim jak vypadam jsem spokojena, sportuju kazdy den na lacno a jim pouze 2× denne, ale celkem 2500 kalorii. Jde o nejake to maso, vajicka, syry, hodne smetany, zeleninu vzdy v nejake velmi chutne forme. K tomu mivam nejake seminka a taky nizkosacharidovy, vlastnorucne upeceny dezert. Zkratka minimum sacharidu, proteiny a zhruba dvojnasobek tuku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
15.8.17 12:06

@Lenka_Hal Můžeš dát nějaký příklad tvého jídla, prosím děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí