Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@iamlenka ja se toho pupiku bojim jestli me vyleze
. A mazete se necim? Mate i tu predni carku?
Zilky do modra jsou videt, ale nic oskliveho. Strie 0👍
Ano tu jsem mela. A teď rok po porodu jsem si všimla, ze už skoro není vidět ![]()
Vypadalo takhle ve 35tt ![]()
Strie se mi neudělaly, do konce druhého trimestru jsem mazala bi-oilem a pak co mi přišlo do ruky. Ale my to máme nejspíš v genech, babičce a mámě taky břicho nepopraskalo a to máma při obou tehotenstvich přibrala hooodne přes dvacet kilo
linea negra se mi udělala až v samým závěru a teď, 2 a půl měsíce po porodu, je ještě trošičku vidět. Pupík se mi vytahal teda, mám tam teď díru jak do prd…
snad se ještě smrskne zpět ![]()
Tady teda už 36tt (druhé těhotenství), linea negra ani v jednom těhotenství, strie v prvním takové lehké teď nic.
33+2 Strie naštěstí žádné, chlupatejsi určitě
Linea negra v prvním tehu, tentokrát nic. Pnutí hlavně po jídle, mám pocit, že prasknu. A žilky jsou vidět hodně, ale to se naštěstí ztratí ![]()
Chlupy na brise? To fakt nemam. Strie zadne, linea negra taky neni. Co teda mam je uplne zmasakrovany pupicek. Ten mi zridila moje prvorozena uz.
Tohle je moje druhe tehu a nechci to zakriknout, ale hodne veci me netrapi toli, co v prvnim. V prvnim tehu jsem se od poloviny tehotenstvi regulerne dusila. To ted nemam.
Ahojky, jak vypada vase brisko v 34+2? Mate strie? Boli vas napnuti? Je fialove, zilky, chloupky?