Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosim o radu, jak vyřešit Očr. v úterý 20.12.jsem byla v praci, odpoledne dr vystavila ocr s tim datumem, ze musi dat v datum vystaveni.co tedy budu mit zaplaceno, praci nebo ocr? a kdy mam ukoncit, nase dr neordinuje, ma zaskok. jestli v patek u zaskoku, nebo pockat do pondeli a jit ke sve dr ale to uz je novy mesic a prisla bych v praci o priplatky kvuli jednomu dnu. navic sestra mi dala jen jeden listek pro zamestnavatele, ten jsem odevzdala a ja nic nemam kdyby prisla kontrola, je to normalni?
OČR ti ukončí zástup v pátek, lístek ti stačí ten co jsi odevzdala v práci- kontroly na toto nechodí.
A s tím placením, to vyplní na konci účetní, že ten a ten den jsi byla v práci a to platí zaměstnavatel. Zbytek jde z nemocenského.
Mám dotaz, když mám na dítě OČR (ošetřování člena rodiny)smím/musím dítě předat na styk otci, dle rozsudku soudu. No jo, ale když je dítě nemocné a dostávám za ošetřování člena rodiny, tak bych jej dát neměla ne. Je to OK, když jej nedám. Mám strach, že mě udá na policajtech, že jsem mu dítě nepředala???díky za odpovědi, prosím zůstat v anonymitě.