Jak vyřešit finanční situaci

2.10.17 17:17

Jak vyřešit finanční situaci

Zdravím. Chtěla bych se zeptat, jestli by se tady nenašel někdo, kdo by mi dokázal pomoc? Ve zkratce, byla jsem hloupá a napůjčovala si od různých institucí, všechno bylo ok dokud jsem nepřišla o práci, do toho mi umřel hodně blízký člověk. Zhroutila jsem se. Nechodila jsem do práce ( na ÚP) jsem hlášená nebyla. Dluhy narůstaly a já mám teď na krku exekuce. Snažím se co to jde, abych to napravila, ale stále to nestačí, proto si jdu pro radu k vám. Už jsem prodala skoro všechno. Bydlím u známého. Už nevím jak dál. Za všechny reakce děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.10.17 17:18

Nepíšeš, jestli sis našla novou práci? :think:
Pokud ne, tak honem rychle do nové práce a o dluhy se zajímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.17 17:19

Jak si představuješ tu pomoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.17 17:22

@hafik.mazlivý Do práce nastupuji příští týden. Nějakou dobrou radu, možná naději že se s tím dá ještě něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3313
2.10.17 17:22

@Koblížek24 najdi si práci a vyhlas insolvenci pokud toho máš tolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15313
2.10.17 17:24

@Koblížek24 Jít do práce, dluhy platit, snažit se si domluvit splátky, nevyhýbat se zodpovědnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@marselina03 insolvenci mi bohužel zamítli :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Koblížek24 píše:
@hafik.mazlivý Do práce nastupuji příští týden. Nějakou dobrou radu, možná naději že se s tím dá ještě něco dělat.

Tak vždy se dá s tím něco dělat. Okamžitě všem nahlas, že máš novou práci a jsi schopná splácet tolik a tolik. Hlavně obvolej veškeré firmy, kde dlužíš.
A neboj, až budeš mít splaceno, zlepší se vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Koblížek24 píše:
@marselina03 insolvenci mi bohužel zamítli :( :nevim:

Kolik těch dluhů máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.17 17:28

@hafik.mazlivý děkuju… no.. Dost. dohromady to dělá asi 100.000,– :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.17 17:29
@Koblížek24 píše:
@hafik.mazlivý děkuju… no.. Dost. dohromady to dělá asi 100.000,– :(

To není moc. Někteří mají 800 tisíc a už se z toho nevyhrabou. 100 tisíc je fajn. To máš 8 300 měsíčně a za rok to máš z krku. To se dá v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
2.10.17 17:31
@Koblížek24 píše:
@hafik.mazlivý děkuju… no.. Dost. dohromady to dělá asi 100.000,– :(

Tak to je jeste myslim v dohledne dobe splatitelne, pokud nebudes pracovat za minimalku. Jinak to ze ti nedali insolvenci, to je myslim logicke, kdyz jsi nemela praci, prijem v dostatecne vysi je snad hlavni podminkou insolvence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.17 17:33

@hafik.mazlivý já mám jen strach že, mi nepovolí nějaký splátkový kalendář. Bojím se že to nezvládnu. Výplatu budu mít asi 12.000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.17 17:35
@Koblížek24 píše:
@hafik.mazlivý já mám jen strach že, mi nepovolí nějaký splátkový kalendář. Bojím se že to nezvládnu. Výplatu budu mít asi 12.000

Z 12 tisíc dáš 8 bokem, zbydou 4 tisíce. S tím musíš vyžít anebo si najít ještě brigádu na víkendy. Rok to v kuse dáš a pak jsi free.
A tím, že to nezvládneš - to je takový problém zvednout telefon, sednout k mejlu, a psát a volat??? :think: Když se budeš bát, budeš patřit pak mezi ty, co mají na krku 800 tisíc dluhy, stále budou stoupat úroky a nikdy se z toho nevyhrabeš. Buď teď, nebo nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
2.10.17 17:36

@Koblížek24 poslala jsem soukromou zprávu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie