Jak z toho ven

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1027
16.4.08 20:18

Hlavně neblbni! Když je dítě zdravé tak se drží a spíš ublížíš sobě. Se mnou mamka dělala všechno možné i nemožné a jak je teď ráda, že mě má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
16.4.08 20:18

tedy, fakt tomu neverim,..copak ja byla v 19 ti taky taková??? 8O . Ok, bez ochrany, ale tak snad kdyz uz vim, ze tu nejake riziko tehu je, tak si to ohlidám, a necekam 3,5mesice jestli se mesicky dostavi. To nechapu. Az uz vubec nechapu, jak chces mrně zabít…nic koncim, nema cenu rozepisovat, budu doufat, ze si nekdo nelal prd.. misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.4.08 20:20

Ne, bohužel si srandu nedělám. Po těch odpovědích, co mě všichni přemlouvají, abych změnila názor, se sice cejtim trochu trapně, ale myslim, že jsem zatím stejně nečetla jediný striktně racionální argument, abych měla důvod ho měnit… Třeba sem se měla narodit jako kluk, ale na mě prostě nikdy moc mateřský hormony asi nepůsobily, abych tak zblbla jako většina lidí tady (nic ve zlém!) ;-). Když rodit nechci, tak mě asi nějaké povídačky o zázracích přírody atd. moc náladu nezlepší. ..... Tak se ještě zpětně omlouvám, protože se mi to nechce přepisovat, ale jsem prostě trochu přímější holka, no. V neposlední řadě se cejtim taky trochu trapně, vůbec z podstaty toho, jak ženský tělo funguje, že prostě chlapi si jenom užívaj, stříkaj nějakou bílou trapnou věc, která je pro mě nebezpečná asi tak jako kdyby to bylo radioaktivní, a já do sebe pak můžu akorát tak strkat jehlice nebo co a stejně mi to může bejt k ničemu, protože kdyby ve mě zbyla třeba jenom hlava, tak zůstanu stejně těhotná nebo já už fakt nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.4.08 20:23

Nikolo, asi nejlepší by opravdu bylo podívat se někde na netu, jak vypadá plod v 15. týdnu těhotenství. Vždyť to už je hotový člověk!!! Já Tě nechci odsuzovat, holky v tvém věku dělají kraviny. Možná je ale teď už na čase, abys vzala rozum a hlavně kapku zodpovědnosti do hrsti.
Jestli dítě opravdu nechceš, daruj mu aspoň těch pár měsíců svého života, když už jsi ho svou nezodpovědností přivedla na tento svět. Pak existuje baby-box, anonymní porody, adopce. Jestli tohle zvládneš, jseš borec a můžeš na sebe být pyšná.
Na potrat nějak pokoutně se vykašli, můžeš zabít nejen toho prcka, ale i sebe. A porodu se neboj. Najdi si doktora, který bude mít pochopení, vše Ti vysvětlí. Třeba může pomoci i psycholog.
A ještě něco - císař asi není to pravé východisko: mám za sebou dva a po porodu jsem byla mnohem větší troska než ty, co rodily přirozeně. I bolesti mnohem delší, zotavování náročnější. Nevím, zvaž to.
Držím palce a prosím, dej tomu prckovi šanci! Katka

• Citovat
  • Upravit
1027
16.4.08 20:26

Racionální argument - okamžitě si zjisti v kolikátem jsi týdnu, což znamená okamžitě (včera bylo pozdě) naklusej na gyndu na sono. Interupce se provádí do 12 týdne těhu, což je v obvyklém případě 12 týdnu od poslední MS. Pak už ti zbývá pouze možnost adopce, pokud tě nenapadne nějaká blbost jako jsou ty jehlice..... To by totiž taky mohla být konečná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.4.08 20:27

Prostě se cejtim jako storj na plození dětí nebo nedobrovolnej inkubátor. Sem zvyklá si tak nějak o všem rozhodovat a tohle pro mě fakt neni. Co nemůžu sama ovlivnit do toho obvykle nejdu, takže asi tak… A jinak těm pár zprávám nahoře moc nevěřim. Neni možný, aby se toho nešlo zbavit, takže přece neni možný, že když by se některá snažila, že by se jí to tělo fakt tak vzpíralo, aby jí nechalo za 9 měsíců porodit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni

Nikolo existuje neco jako antikoncepce. Chlapa z toho nevin, byli jste na to oba dva a predpokladam, ze oba dva jste si to „uzili“.

Jinak v tomhle stadiu uz brzo zacnes citit pohyby. Nebylo by prece jen lepsi dite donosit a dat ho k adopci - udelas nekoho neskonale stastnym po cely zbytek zivota. Pripadne je tu i volba anonymniho porodu nebo posledni moznost babyboxu, jenom si opravdu rozmysli ten potrat, protoze ted uz by to byl skoro porod - ale opravdu, hloupa nejsi, tak zkuse jeste zapremyslet o anonymnim porodu a dani ditete k adopci.
Hanka, tc uvazujici o tretim diteti v adopci nebo pestounske peci

• Citovat
  • Upravit
2390

Ahojky,já tě nijak neodsuzuji,ale je pravda,že sis měla dávat bacha a nebo se alespoň kontrolovat,když víš žeš měla nechráněný sex.Zkus si přečíst některé dlouhodobé snažilky,třeba přehodnotíš svůj názor.A co se týče porodu,to je to poslední,když přežiješ těch devět měsíců,tak ten jeden den už zvládneš :wink: .Já jsem měla porod užasnej.Existují i tišící prostředky při porodu.To záleží na dohodě v porodnici.Takže bych se toho nebála.Uvidíš, až si zvykneš na tu zkutečnost,že jseš těhotná,tak to mimi začneš mít i ráda.Také jsem otěhotněla na začátku listopadu a už cítim pohyby,je to užasné :wink: .Věřim v to,že v srdíčku začneš cítit mateřskou lásku a jestli se ti to povede,tak tu najdeš spostu holek co mají stejné starosti.Držim palečky ať se rozhodneš dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
16.4.08 20:28

Asi takhle :roll: a tím bude řečeno vše, protože jinak bych musela :poblion: a zároveň :pocitac: . Chjo…je mi z toho smutno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
16.4.08 20:31

Moc dobře nechápu, co chceš vlastně slyšet. Jeslti si myslíš, že ti tady někdo poradí nějaký lektvar, který vypiješ a ráno se probudíš netěhotná a svěží, tak bohužel, nic takovýho neexistuje.

Jestli máš k mateřství takový postoj, a nevíš, jestli vůbec budeš chtít někdy děti, tak to chtělo řešit trochu dřív, to se na mě nezlob.

Zbývá ti jediná možnost, dojít si zítra k dr. a jít ihned na interrupci, pokud už není pozdě. Pokud je, nemáš jinou možnost než dítě donosit a dát pryč, popřípadě skočit z okna, jak už ti tu někdo radil.

:evil:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.4.08 20:35

A s těma jehlicema tomu moc nerozumim? To vymyslel kdo propichovat si břicho?? Nebo jak se do sebe vůbec dostat jako… Jasně, já rozumim, že sama toho asi moc neudělám, když si můžu leda tak lehnout na gauč a roztáhnout nohy, tak má k patřičnejm místům stejně lepší přístup jakejkoliv jinej člově, i kdybych věděla, jak na to, jako ten lékař. Někdo druhej je na tohle holt bohužel praktickej, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
16.4.08 20:36

Jo hodně se jich snažilo, hodně si jich ublížilo, dost jich zemřelo nebo pak děti mít chtělo, ale provedly takové blbosti, že pak už měly smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
16.4.08 20:37

Poslala sem ti SZ.
Tohle neni legrace. Pokud by jsi minila ublizovat plodu - tak vez, ze muzes seredne ublizit taky sobe. Napriklad vykrvacet.
Jestli touzis po potratu - zajdi si na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
16.4.08 20:38

Tak tohle jsem nepochopila :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.4.08 20:41
Anonymni píše:
Nikolo existuje neco jako antikoncepce. Chlapa z toho nevin, byli jste na to oba dva a predpokladam, ze oba dva jste si to „uzili“.Jinak v tomhle stadiu uz brzo zacnes citit pohyby. Nebylo by prece jen lepsi dite donosit a dat ho k adopci - udelas nekoho neskonale stastnym po cely zbytek zivota. Pripadne je tu i volba anonymniho porodu nebo posledni moznost babyboxu, jenom si opravdu rozmysli ten potrat, protoze ted uz by to byl skoro porod - ale opravdu, hloupa nejsi, tak zkuse jeste zapremyslet o anonymnim porodu a dani ditete k adopci.
Hanka, tc uvazujici o tretim diteti v adopci nebo pestounske peci

Njn, jasně. Ale víš co. Stejně si myslim, že s prominutim, stejně velkou dírou projde líp menší věc ve 4. měsíci než věc velikosti 9. měsíce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí