Jak zabavit nemocné dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
15.6.14 12:26

Dala bych ji tablet. To ji zakonite udrzi v pelechu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
15.6.14 12:52
@Makin píše:
Tak pokud umí počítat a pozná kolik hodila na kostce, tak to je celkem v pohodě. samozřejmě radit musím. Nebo ještě Ferdovo putování, to není tak překombinované.

Jj počítat umí do dvaceti :mrgreen: no, uvidím, co budou mít u nás v hračkárně nebo papírnictví, ale hra se mi líbí :) a co jsem viděla není ani drahá. Oproti jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
15.6.14 12:55
@nova.verze píše:
Dala bych ji tablet. To ji zakonite udrzi v pelechu :)

No hry na tabletu to je její nebo na pc.ale já právě nechci, aby celé dny jen koukala na tv a hrála hry. jinak jí v posteli nedržím, wtejně si vydrží hrát chvilku a pak si jde sednout, lehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
15.6.14 13:17
@curry12 píše:
No hry na tabletu to je její nebo na pc.ale já právě nechci, aby celé dny jen koukala na tv a hrála hry. jinak jí v posteli nedržím, wtejně si vydrží hrát chvilku a pak si jde sednout, lehnout.

Chuderka, preji brzke uzdraveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
15.6.14 13:31
@nova.verze píše:
Chuderka, preji brzke uzdraveni.

Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
16.6.14 13:24

Nakonec jsem koupila černého petra, samozřejmě si vybrala hello kitty :D žížaly a dvoje puzzle s krtkem.Tak snad jí to bude bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
13.9.15 11:03

Jak zabavit nemocného čtyřletého chlapečka? event. i typy na nějaké domácí tvoření - ne moc těžké /nemám trpělivost/ ani moc sebe či byt zasírací. díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
13.9.15 11:32

Slozit si neco z papiru, origami, slepit nejaky papirovy model, skladat stavebnici, nebao takove ty logicke stavebnice, je toho hodne, jen chtit…

• Citovat
  • Upravit
6611
13.9.15 14:59

U nás funguje jen povolení neomezeného používání tabletu. to potom leží v klidu v posteli klidně celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
13.9.15 20:36

My jsme dneska pekli linecke cukrovi, malej to rad vykrajuje a uzdibuje testo. :-) Taky jsou mu ctyri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.2.16 20:14

Nemoc

Ahoj, nejsem ještě mamina, je mi teprve 12. Mám starší sestru která má dvě děti. Jsou nemocní a tak pobíháni po venku v tomto počasí nepřichází v úvahu. Sestra chodí až do 14:30 do práce a manžel taky. Takže je to na mě. Pokud děti můžou z postele ale jen na chvíli, doporučuji puzzle. Tyhle děti už jsou skoro fit a tak doporučuji OPIČÍ DRÁHU. Věšák na prádlo poslouží jako most, gauč( který není u stěny) poslouží jako lezecká skála nebo míčky a koš(prázdný :D ) posluží ke hře: kdo se trefí míčkem do koše, může jít dál. Toto jsou mé typy. Hodně štěstí :srdce:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
3.2.16 08:27

U nás funguje čtení pohádek, pexeso, navlékání korálků, kreslení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
2.6.17 14:09

Ahoj nemate nekdo nejake nove napady jak zabavit trilete nemocne dite? neco co by se nejlip dalo delat v posteli? iPad ma jen v pripade nejvetsi nouze :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.22 10:05

Děvčata, jak zabavit osmiletého maroda? Je nemocný už od začátku března. Dělali jsme vše, co mě napadlo. Nebaví ho už nic.
Dejte tipy, třeba navrhnete něco, co jsme ještě nedělali.

• Citovat
  • Upravit
34322
7.5.22 11:35
@Anonymní píše:
Děvčata, jak zabavit osmiletého maroda? Je nemocný už od začátku března. Dělali jsme vše, co mě napadlo. Nebaví ho už nic.
Dejte tipy, třeba navrhnete něco, co jsme ještě nedělali.

Dost zalezi, co mu je…
Pri beznych virozach dokud jim je blbe, tak lezi a spi, a jak jim blbe neni, jde se ven.
Skolaci delaji skolu (krome sesitu treba Umime.to).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí