Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prstíková metoda je, že se po sexu prstama dává sperma z pochvy na čípek. Mělo by mu to ulehčit cestu dál.
To nevím, ale slyšela jsem o tom už několikrát. Podle mě s ním nic udělat nemůžeš, leda, kdybys měla špinavé ruce tak si tam můžeš zanést nějakou infekci.
alsem, neboj, prstem ty spermie nerozmačkáš, samozřejmě musíš jemně a něžně ![]()
Já vlastně ani nevím, co nakonec zafungovalo u mě, případně kdybych nedělala nic, třeba bych otěhotněla taky, že jo
![]()
na druhou stranu, vsechno se ma vyzkouset ze jo…jen si neumim predstavit vyraz meho pritele az to budu provadet, asi by si klepal na hlavu ![]()
neboj, jestli po miminku touží stejně jako ty, tak zkousne všechno
u nás to teda tak bylo, i když nějaké to ťukání na čelo a oči obrácené v sloup taky proběhly, ale všechno v dobrém a s úsměvem na rtech ![]()
myslim, ze malokdo touzi po miminku jako ja a ubehlo opravdu hodne casu nez se chlapec rozhoupal;-) takze si myslim, ze u nas se bude klepat na hlavu kazdy den co jen to pujde:-D
alsem píše:
Ahoj holky, s pritelem jsme se dohodli na tom, ze je cas na snazenia tak hledam nejake rady a zkusenosti. Co by jste poradily zacatecnici? Je neco duleziteho co bych mela udelat vubec nez zacneme?
Na začátek je dobré přestat užívat antikoncepci nebo i přestat dávat pozor ![]()
Jinak je to ve všech směrech soulož (sex. milování, tuleníčko …) stejné, jako jste provozovali doposud
(promiň, neodolala jsem ![]()
Držím pěsti ![]()
andela: no myslim, ze to budem provozovat casteji nez pred tim
, i 5× denne kdybych mela jistotu, ze to vyjde
, ale nadeje si moc nedelam, abych nebyla pak zklamana ![]()
alsem píše:
Nepiju ani nekourim a donutila jsem k tomu i pritele, takze myslim, ze z tehle strany strach nemam, ale nekolik let jsem brala antikoncepci a cetla jsem, ze je mozne mit ovulaci az po 6 mesicich..Mely jste s tim nejakou zkusenost? Jak dlouho jste cekaly?
Ahoj, obecně se říká, že se bud zadari ihned, protoze telo je v soku, ze ho „opustily“ ty antiko hormony a nebo naopak to jde az po 6-8 mesicich.
Já bych se proste tech 6-8 mesicu snazila, nemyslela na to a pak bych zacla delat veci, jako podkladat zadecek, lezet po tom pul hodiny s nohama nahore, apod. ![]()
Ale ty vitaminy zacni brat hned, to jo ![]()
Ber to tak, ze na to mate rok, kazdej doktor ti rekne, snazte a kdyz do roka nic, teprve prijdte ![]()
(PS: My jsme prisli po roce a pul…)
Příspěvek upraven 24.08.10 v 08:01
alsem píše:
andela: no myslim, ze to budem provozovat casteji nez pred tim, i 5× denne kdybych mela jistotu, ze to vyjde
, ale nadeje si moc nedelam, abych nebyla pak zklamana
Tak teorie opet rika, ze idealni frekvence je 2-3 dny, protoze spermie vydrzi v pochve az 72 hodin a navic je dva dny i potrebny cas k dozrani novych kvalitnich ve varlatech. Takže 5× denne je zbytecne a naopak k nicemu
![]()
jasne, ja uz to mam vsechno vycteny, ale rikam si co kdyz tam mezi temi miliardy nedozralymi je zrovna ten jeden sikovnej co to dokaze
![]()
Když si tady tak pročítám ty příspěvky,začínám mít pocit,že otěhotnět je vlastně strašná věda a měla by ses na to připravit přinejmenším jak na let do vesmíru. Úplně mně to rozesmálo. ![]()
Heled´,určitě jsi mladá zdravá holka,která právě vysadila aniko,tak si max. kup nějaký vitamíny, žij tak,jak jsi dosud žila, miluj se tak,jak jste s partnerem zyvklí a NIC NEHROTˇ.Čím víc se na to budeš soustředit,tím mínˇ to půjde.
Já před těhu kouřila,užívala normálně příležitostně alkohol,sportovala jak byla příležitost, žádný vitamíny nejedla a otěhotněla jsem jedna básenˇ.
Předesílám,že PONĚKOLIKÁTÉ.
K zubaři jsem musela v 1. trimestru se zánětem,takže se i rentgenovalo- v tom dnes žádný problém není,hermelín jím stále,i jiné plísnáky, občas si dopřeju sklenku piva,protože mi tedˇv těho děsně chutná , každé ráno hrnek kafete,bez něj nedám ani ránu , miminko je naprosto v pořádku .
Nic se nemá přehánět.
Otěhotnění řeš ,až vám to tak rok nepůjde.
My na tom byli stejně s plánováním…že nejdřív ale svatba a pak se vrhneme na mimi…prostě jsme to neřešili a 3 dny po svatbě jsme dostali výpověď z bytu…tak že si koupíme byt a mimi max.rok počká…nepočkalo,protože se nám zadařilo na poprvé o svat.noci…takže i Vám přeji moc a moc štěstíčka a´t to jde lehce jako nám…mj.kouřila jsem až do 5tt. ,bo jsem o tom nevěděla ![]()