Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, prosim poradte..
Ceka me akce, na kterou se musim nalicit a nevyhnu se foceni.. nad rtem se mi udelal jeden velky opar. Mam na nem naplast compeed. Jak se teda nalicit? Normalne jak jsem zvykla jen se vyhnout tomu mistu? Nebo nelepit naplast a na ten opar make up?
Diky ![]()
Nalíčila bych to asi na ten opar. Nebude to teda asi nic moc, ale ta náplast by asi vidět byla. Jen si kdyžtak tu rtěnku nanes něčím, co pak můžeš vyhodit, aby se ti ty viry neuchovaly na rtěnce…
Hodně štěstí!
@kve-tinka píše:
Poprosila bych zpětně o retuš.
To me nenapadlo
zkusim, dekuju ![]()
@Meeshab píše:
Nalíčila bych to asi na ten opar. Nebude to teda asi nic moc, ale ta náplast by asi vidět byla. Jen si kdyžtak tu rtěnku nanes něčím, co pak můžeš vyhodit, aby se ti ty viry neuchovaly na rtěnce…Hodně štěstí!
Ono to vypada stejne blbe.. Slo mi o to, jestli tim licenim se ten opar jeste nezhorsi.. ![]()
Taky dekuju ![]()
Nalepila bych náplast Compeed je super
a makeup normálně na to. Neinfikuješ si tak ani konturku a rtěnku a případně popros jak psala @kve-tinka o retuš a výsledek bude super.
Já jsem měla (fakt pár let
zpět) na svojí svatbě opar pod nosem
a svatební fotky jsou bez chyby i z tehdejší doby
![]()
Za jak dlouho máš tu akci? Co koupit vit. C a hořčík a nadopovat se? do víkendu by se to mohlo ztratit…
@booa píše:
Za jak dlouho máš tu akci? Co koupit vit. C a hořčík a nadopovat se? do víkendu by se to mohlo ztratit…
Bohuzel uz ve ctvrtek
vitaminy beru.
Holky, sundala jsem naplast a opar mokva.. To je asi spatne, co? Ja myslela, ze to ta naplast ma vysusit?
@my_nickname píše:
Holky, sundala jsem naplast a opar mokva.. To je asi spatne, co? Ja myslela, ze to ta naplast ma vysusit?
Nevysuší, ale pomalu hojí… Ze začátku to opravdu mokvá… ale pak se udělá strup.
@Kočislava píše:
Nevysuší, ale pomalu hojí… Ze začátku to opravdu mokvá… ale pak se udělá strup.
Aha. Tak dekuju
necham to svemu osudu a uvidime co z toho bude ![]()
Ta náplast by se neměla hlavně sundávat násilím, nech ji odpadnout samu.