Jak zamaskovat opar?

1416
9.9.14 18:15

Jak zamaskovat opar

Ahoj, prosim poradte..
Ceka me akce, na kterou se musim nalicit a nevyhnu se foceni.. nad rtem se mi udelal jeden velky opar. Mam na nem naplast compeed. Jak se teda nalicit? Normalne jak jsem zvykla jen se vyhnout tomu mistu? Nebo nelepit naplast a na ten opar make up?
Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1812
9.9.14 18:37

Nalíčila bych to asi na ten opar. Nebude to teda asi nic moc, ale ta náplast by asi vidět byla. Jen si kdyžtak tu rtěnku nanes něčím, co pak můžeš vyhodit, aby se ti ty viry neuchovaly na rtěnce… :nevim: Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
9.9.14 18:43

Poprosila bych zpětně o retuš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
9.9.14 18:54
@kve-tinka píše:
Poprosila bych zpětně o retuš. ;)

To me nenapadlo :D zkusim, dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
9.9.14 18:57
@Meeshab píše:
Nalíčila bych to asi na ten opar. Nebude to teda asi nic moc, ale ta náplast by asi vidět byla. Jen si kdyžtak tu rtěnku nanes něčím, co pak můžeš vyhodit, aby se ti ty viry neuchovaly na rtěnce… :nevim: Hodně štěstí!

Ono to vypada stejne blbe.. Slo mi o to, jestli tim licenim se ten opar jeste nezhorsi.. :zed:
Taky dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
9.9.14 19:24

Nalepila bych náplast Compeed je super :palec: a makeup normálně na to. Neinfikuješ si tak ani konturku a rtěnku a případně popros jak psala @kve-tinka o retuš a výsledek bude super.
Já jsem měla (fakt pár let :roll: :mrgreen: zpět) na svojí svatbě opar pod nosem :roll: :zed: :zed: a svatební fotky jsou bez chyby i z tehdejší doby :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
9.9.14 19:48

Za jak dlouho máš tu akci? Co koupit vit. C a hořčík a nadopovat se? do víkendu by se to mohlo ztratit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
9.9.14 21:19
@booa píše:
Za jak dlouho máš tu akci? Co koupit vit. C a hořčík a nadopovat se? do víkendu by se to mohlo ztratit…

Bohuzel uz ve ctvrtek :( vitaminy beru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
9.9.14 21:20

Holky, sundala jsem naplast a opar mokva.. To je asi spatne, co? Ja myslela, ze to ta naplast ma vysusit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
9.9.14 22:13
@my_nickname píše:
Holky, sundala jsem naplast a opar mokva.. To je asi spatne, co? Ja myslela, ze to ta naplast ma vysusit?

Nevysuší, ale pomalu hojí… Ze začátku to opravdu mokvá… ale pak se udělá strup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
9.9.14 22:45
@Kočislava píše:
Nevysuší, ale pomalu hojí… Ze začátku to opravdu mokvá… ale pak se udělá strup.

Aha. Tak dekuju :kytka: necham to svemu osudu a uvidime co z toho bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.19 10:12

Ta náplast by se neměla hlavně sundávat násilím, nech ji odpadnout samu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí