Jak zařídit, aby byl kojenec na plavání v dobré náladě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Vyber pro vás ten nejlepší čas. My chodili dopoledne před obědem. V herničce jsme pak dali jídlo a po cestě domů dítě usnulo. A pak je taky možné, že tvoje dítě nemá rádo plavání. S námi chodila první rok holčička, která každou lekci prořvala a visela na matce. Takže jí to nic nedávalo a jen to kazili ostatním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne přijde úsměvné, když ve výčtu výhod kojeneckého plavání je i „upevnění režimu“. Nám plavání režim bourá. Ale tak klidně vyjedu dřív, uspim dítě, nechám chvilku vyspat a až pak budím. Ono zvlášť u těch mimin, od 6 měsíců do roka, kdy dítě přechází třeba že třech spánku na jeden, vždy někdy nastane, že zrovna chvíli to nevyhovuje. Určitě ale máte možnost náhrad, tak vyber párkrát kurz v jiném čase, postupem se to upraví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mischae píše:
@Lucie_Sx
Děkuji, to mě také napadlo, ale bohužel to tam vyžadují, abychom děti osprchovali přímo tam
Jo, teoreticky. Stejně jako by se měly sprchovat i ženy nahé, bez plavek. Realita je jiná. U prvního dítěte jsem to dodržovala, teď už také dítěti oblékám plavky před sprchováním, protože rvát na něj ty plavky po osprchovani moc nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mischae píše:
@Ju21na
To sice ano, ale malé se režim mění co den, nikdy nespí v ty stejné časy…
Tak holt budeš muset plavání prozatím oželet, dokud malá nebude mít pravidelný denní režim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechodila bych s ní na plavání. Nojo, ale když ty píšeš, že určitě chceš…
Ale třeba časem pochopíš, že soužití s dítětem není vždy jen o tom, co chce rodič. To nepíšu nijak ve zlém, to je vlastní zkušenost ![]()
Jo a představa, že mě někdo vzbudí a já pak musím do bazénu, brrrrrrr.
- Citovat
- Upravit
@Mischae píše:
@Lucie_Sx
Děkuji, to mě také napadlo, ale bohužel to tam vyžadují, abychom děti osprchovali přímo tam
No, pokud je miminko ciste, nikomu tim skodit nebudes, kdyz ho neosprchujes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie_Sx
Jojo, samozřejmě je čisté, navíc koupeme doma ve vaničce každý den, ![]()
Spíš se bojím, aby tam na mě někdo nespustil, že jsem miminko neosprchovala a co jsem to za “prase”…..
- Citovat
- Upravit
@Lucie_Sx