Jak zatočit s neustálým strachem o miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Domuska
10.4.13 23:20
@kelynka píše: čekala jsem dvojčátka, porodila jsem 26.týden.. bohužel chlapeček umřel čtyři dny po porodu a zůstala nám jen holčička… opravdu se snaž být co nejvíc v klidu a jak ti tady holky radí.. žádné smutné deníčky a diskuze, které mají špatný konec.. Mooocinky držím pěsti :hug: :hug: :hug:

ty jo tak to strašně moc obdivuju že jsi to zvládla :hug: jsi statečná :potlesk: tak ta jste zdravé holky! :* :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Domuska
10.4.13 23:27

Claire Baire: jo a ještěě k te kartářce… ta rekla me kamosce o me ze do 10ti let budu mit dve deti a dodelam si maturitu a nezustanu s mym pritelem. nooo tak zatim jsem jen tehotna, s rpitelem si myslim ze je to super a co se tyce maturity, snazila jsem se ale zadosti mi byly zamitnuty. ale chci si ji udelat :palec:

• Citovat
  • Upravit
5358
10.4.13 23:37

@Domuska ja jsem mela srdicko miminka asi na 9tt a tehu průkazku az 12tt. neboj se, užívej si to. kup si jednu natahovaci hracku a poustej ji vecer miminku. místo emimina si precti nejakou peknou pohádku. bud opatrna na sebe, ale tehu není nemoc! rekni o svém strachu partnerovi, třeba ti pomuze. pro muze je dobře, když muzou zene poskytnout oporu, buduje to jejich otcovství :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
10.4.13 23:39

Me bude v cervenci 21 :) a kamaradka je stejne stara a nema deti vid? Chce to najit nekoho kdo uz si tim prosel, vi o cem je rec, rekne ti co a jak a poradi :) zkus ji to rict ze tohle presne slyset nepotrebujes ;) a pritel to same :P ja mam doma vecnyho vtipalka takze si ze me dela spis srandu :D ale na druhou stranu od doby co vime ze jsem tehu je jak silenej a porad me kontroluje :) :D ale kdyz mi neni hej a mam nejakou naladicku tak vzdycky tu je pro me :) ale taky mu chvili trvalo nez mu docvaklo co rict muze a co uz ke moc :) neboj se a klidne si s tim svym o tom pokecej :) a hlavne kllidek! Vsechno dobre dopadne! Zadnej stres!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
11.4.13 10:33
@masinka9 píše:
@Domuska ja jsem mela srdicko miminka asi na 9tt a tehu průkazku az 12tt. neboj se, užívej si to. kup si jednu natahovaci hracku a poustej ji vecer miminku. místo emimina si precti nejakou peknou pohádku. bud opatrna na sebe, ale tehu není nemoc! rekni o svém strachu partnerovi, třeba ti pomuze. pro muze je dobře, když muzou zene poskytnout oporu, buduje to jejich otcovství :kytka: :hug:

jé to je dobrý nápad s tou hračkou =) já měla koupené věci pro kámošku ale nějak jsem se tam nedostala a mimi je na ně už velké… no a teď je budu potřebovat já :) už se nemůžu dočkat až budou aspoň 3 hodiny! :D

• Citovat
  • Upravit
855
11.4.13 13:36

@Domuska každá jsme se bála a bojíme se pořád, více nebo méně.. to je správné, už teď prcka miluješ :srdce: nemá smysl říkat abys na to nemyslela, myslí na to každá, včetně mě, do doby než začal mrňous pravidelně kopat jsem chytala nervy, ačkoli jsem měla vše v pořádku, v týdnu jako jsi ty jsem hltala jeden drastičtější deníček za druhým a dostávala čím dál větší panické záchvaty před další a další kontrolou a byla jsem akorát na sebe naštvaná. Co bych teď udělala? zaměstnala mozek shánením pokladů, to taky zabere čas najít ty nejlepší věci a pomalu nakupovat, proč ne už teď :mrgreen: pak ani nemrkneš a budeš ve 20tt a malý ti bude dávat o sobě neustále. Jsem teď 26tt a plaším jen když delší dobu nic necítím. Dočkáš se i ty a bude to zase dobrý :dance: :dance:

p. s. chlácholila jsem se tím, že co se píše nejzajímavěji… tragické deníčky. zní to ošklivě, ale brala bych to tak, že spokojená maminka bez komplikací se nebude zdržovat psaním nudných zážitků, proto to pak vypadá že každé druhé těhotenství je katastrofa. A to my nejsme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3615
11.4.13 14:18

@Panuška přesně, tak to prostě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.13 15:22

Ahoj holky, jsem tu nová :mavam:. Jsem v 7tt a taky se desne bojim. Je to me prvni tehu a je mi skoro 27.
Já byla vzdycky klidná zenska a od te doby, co vim, ze jsem tehu, mám jen strach.
Jak tak koukam, asi je to normální, ale me asi klepne :?.
Obydlím v Praze, chodim do prace a začíná mi všechno pripadat nebezpečné.
Asi se odstěhuji na venkov a poridim si drůbež :lol:.

Přejí všem klid a pohodu, pa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
11.4.13 17:45
@desna cernovlaska píše:
Ahoj holky, jsem tu nová :mavam:. Jsem v 7tt a taky se desne bojim. Je to me prvni tehu a je mi skoro 27.
Já byla vzdycky klidná zenska a od te doby, co vim, ze jsem tehu, mám jen strach.
Jak tak koukam, asi je to normální, ale me asi klepne :?.
Obydlím v Praze, chodim do prace a začíná mi všechno pripadat nebezpečné.
Asi se odstěhuji na venkov a poridim si drůbež :lol:.Přejí všem klid a pohodu, pa :kytka:

dobrý nápad :lol: já bydlím na venkově a nemůžu si na nic stěžovat! klídeček, sluníčko, hory… náááádhera =) tý jo, já se bojím jen vysávat, natož chodit do práce :D no řeknu ti co mě ze všeho nejvíc uklidnilo.. pomohly mi tady slečny! fakt moc =) ale nejvíc mě uklidnila dnešní kontrola kdy mi řekl doktor že je hematom pryč a prckovi jdou vidět nožky a ručky :D je to super pocit odejít bez kamene, co mě tížil z kontroly. jdu za 14 dní znova a to už budu ve 3 měsíci takže bych měla dostat průkazku a různé vyšetření atak =) jak psali holky.. teď se zase budu bát vyšetření na poškození plodu.. ale myslím, že kdyby něco nebylo v pořádku, vyloučilo by se ze mě, takže jsem teď jak sluníčko v naprosté pohodičce =) neboj, hlavně nečti negativní články (já už je taky nečtu, polepšila jsem se :P ) fákt nohy nahoru a užívej si! přeju hodně zdaru s mimčem! :hug: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Domuska
11.4.13 17:49

@nikina3 to je fákt, bát se budu pořát ale největší zabiják jsou ty články. taky se stašně těším až bude kopat =) tak ať jste zdraví! =) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Domuska
12.4.13 14:59

Strie

Holky a jaky krém na strie je nejlepší? dočetla jsem se, že elastin-Q ale zabírá vůbec nějaký, když mám pokožku neelastickou dědičně? :( už strie mám ale nechci je mít ještě horší abych mohla v létě do plavek… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7157
13.4.13 19:08
@Domuska píše:
Holky a jaky krém na strie je nejlepší? dočetla jsem se, že elastin-Q ale zabírá vůbec nějaký, když mám pokožku neelastickou dědičně? :( už strie mám ale nechci je mít ještě horší abych mohla v létě do plavek… :nevim:

ahoj, myslím.. že hodně záleží, jakou máš pokožku.. někomu se prostě udělají a někomu ne.. na krémy nevěřím.. čekala jsem dvojčátka, sice rodila 26.týden, ale pupík jsem měla teda obrovský a strie ani jedna a to jsem se vůbec nemazala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
13.4.13 19:54

@Domuska kamaradka si mazala břicho jak vzteklá už od začátku, jenže jí břicho vyskočilo tak rychle že se jí strie stejně udělaly :-/ myslim že to záleží na každym jak se to udělá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
976
13.4.13 20:40

@Domuska čti jen ty hezký věci co tu kdo píše a diskuze o čemkoliv jiném. Ty ošklivé přeskoč a nečti, nebo si to vůbec neužiješ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
14.4.13 12:50
@kelynka píše:
ahoj, myslím.. že hodně záleží, jakou máš pokožku.. někomu se prostě udělají a někomu ne.. na krémy nevěřím.. čekala jsem dvojčátka, sice rodila 26.týden, ale pupík jsem měla teda obrovský a strie ani jedna a to jsem se vůbec nemazala..

Já mám právě po mamce dědičnou neelastickou pokožku a jakmile trochu priberu, okamžitě mám strie :( ale teď se mi zdá žeco používám elastin - Q mám je světlejší.. no mě se zdá že už mi bříško roste :D :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky