Jak zmírnit nevolnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11955
12.5.13 18:18

Základní pravidlo u těhotenské nevolnosti je mít vždycky něco v žaludku - cokoliv. Po lžičkách, po soustech, pořád. A vůbec nevadí mastné - ba naopak! V nemocnici jsem zvracela čaj po lžičkách, ale naproti byl stánek s těmi pochybnými hamburgery - dneska bych to nepozřela, ale vzpomínám na ně s láskou :mrgreen: A taky jsem se v těhotenství naučila pít kafe ;) Doktor radil colu, zmrzlinu a lízátka, ale ani jedno se mi osobně neosvědčilo. Rennie je úžasná věc, ale zabíralo mi spíše až v druhé půlce těhotenství.

Na druhou stranu je to vždycky jen o nějakém zmírnění nevolnosti, ač jsem moc dobře věděla co a jak, stejně jsem se nevyhnula čtyřem hospitalizacím - skutečně pomůže bohužel jen porodit (blbá rada, já vím - taky mě štvala :D )

To pivo příště zkusím, jestli se tedy nějaké příště poštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
12.5.13 18:22

@annie1987 pravděpodobně torecanové čípky - taky to není žádná zázrak… jako bylo to lepší, ale nezvracela jsem plácnu 8×, ale,,jen" 5× denně. Navíc někde už ho do 9tt nechtějí předepisovat, a mně už ho příště nechtějí napsat vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
12.5.13 18:24

@wobludka To je možné, že to jsou ony, já je osobně neměla, tak netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
12.5.13 18:30

Tak ja jsem v devatem tydnu, blbe je mi od 5.tydne od sesteho zvracim. Musim skoro cely den lezet, je to silene! Jedine moje stesti je, ze noci spim. Rano to nekdy jde, nektere dny je mi zle od rana, ale odpoledne a vecery sileny :cert: Byla jsem uz dva dny na kapackach v nemocnici, uz jsem byla jako hadrova panenka. Tam me trochu prolili kapackama, ale je to porad stejne. Torecan odmitam, cetla jsem pribalak a dekuji nechci. A hlavne blbe je stejne akorat ty tri hodiny nezvracis. Cekam 4.dite a tohle jsem jeste nezazila. Vyzkousel jsem uz snad vse a je to spis o preziti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
12.5.13 18:42

Mě na nevolnost zabíralo a do teď zabírá když se přejím nebo tak :oops: homeopatika Nux vomica :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
12.5.13 18:43

Mě pomáhaly takové ty slané mastné brambůrky, ale jinak obecně taky přejíst to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
12.5.13 18:44

Taky jsem slyšela po lžičkách studenou Coca-Colu z ledničky. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie