Jak zmírnit nevolnost

281
12.5.13 17:50

Jak zmírnit nevolnost

Ahoj holk potřebuji rychlou pomoc jsem cca 6 týdnů těhotná ale od rána do večera je mi strašně těžko od žaludku ale nikdy nezvracím jídlo nemůžu ani vidět. Je to uplně šílené ani v noci nemůžu kvůli tomu spát. Kdyby jste věděli co by mohlo pomoct budu moc ráda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
536
12.5.13 17:52

Ahoj. Zkoušela jsi lízátka proti nevolnosti pro těhotné? Mi sice moc nepomohly, ale většině kamarádek ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
12.5.13 17:53

@annie1987 to ani nevím že něco takového existuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.5.13 17:55

Můžeš pít slabý vychlazený zázvorový čaj, mě se navalovalo i z lízátek jak byli sladké. Celkově studené pití žaludek klidné, teplé může dělat problém.
A když bylo nejhůř, tak staropramen lemon vychlazený nebo birrel, to mi fakt pomohlo. A spousta čerstvého vzduchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
12.5.13 17:55

Jj, jsou k dostání v lékárně. Jinak by měl pomáhat i zázvor, třeba čaj apod. akorát já ho nemohla ani cítit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
12.5.13 17:58

Mě pomohlo během dne popíjení piva, jinak ze mě letělo vše.. a to až do 14týdne.

Trochu mi pomohlo i rennie, nebo na vteřinku (fakt vteřinku) žvýkačka.
Sestřenice mi poslala i nějaké léky na bázi zázvoru, už jsou to 4roky, na název si nevzpomenu, tenkrát to byla novinka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
12.5.13 17:59

@annie1987 no zkusím ten zázvor mne je tak blbě že celý den nic nemuzu ani udělat jsem bílá jak mrtvola :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
12.5.13 18:00

Mě kupodivu pomáhalo to přejíst.. Udělala jsem si sladký čaj, housku s něčím a nacpala to do sebe.. Pak už bylo lépe. Jo a nejlepší je uzobávat pořád a mít něco i u postele..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
12.5.13 18:00

@danik pivo to já nemuzu ani vidět :lol: ale rennie by mne v tehotenství nenapadlo ale myslim že ten zazvorovy caj nemusi byt spatny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
12.5.13 18:01

@Kančík Tak držím palce, aby něco pomohlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
12.5.13 18:02

@Kančík rennie mi poradila sestra na gynekologii, taky jsme si myslela, že pro těhotné není.
Já nastupovala hned od 6týdne na neschopenku, shodila jsem během krátké doby 5kg a skončila na kapačkách.
Ale zase jsme měla úžasné rychlé porody!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
12.5.13 18:02

@annie1987 moc děkuji už jsem vyslala přítele do lékarny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
12.5.13 18:04

@danik no ja ze zacatku jedla strasne hodne ale ted poslednich par dni nejim snad vubec ze vseho je mi hned zle v uterý jdu k dr. tak mi treba taky neco doporučí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
12.5.13 18:07

@Kančík Moje kamarádka trpěla taky šílenýma nevolnostma, byla několikrát na kapačkách a doktorka jí napsala čípky na tu nevolnost, ale s tím zkušenost nemám. Ale vím, že říkala, že to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
12.5.13 18:18

Základní pravidlo u těhotenské nevolnosti je mít vždycky něco v žaludku - cokoliv. Po lžičkách, po soustech, pořád. A vůbec nevadí mastné - ba naopak! V nemocnici jsem zvracela čaj po lžičkách, ale naproti byl stánek s těmi pochybnými hamburgery - dneska bych to nepozřela, ale vzpomínám na ně s láskou :mrgreen: A taky jsem se v těhotenství naučila pít kafe ;) Doktor radil colu, zmrzlinu a lízátka, ale ani jedno se mi osobně neosvědčilo. Rennie je úžasná věc, ale zabíralo mi spíše až v druhé půlce těhotenství.

Na druhou stranu je to vždycky jen o nějakém zmírnění nevolnosti, ač jsem moc dobře věděla co a jak, stejně jsem se nevyhnula čtyřem hospitalizacím - skutečně pomůže bohužel jen porodit (blbá rada, já vím - taky mě štvala :D )

To pivo příště zkusím, jestli se tedy nějaké příště poštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí