Jak zrušit rehabilitaci?

3
21.3.23 19:21

Jak zrušit rehabilitaci?

Dobrý den,
dojíždím daleko na rehabilitace v jiném městě, a po prvních návštěvách jsem zjistila, že mi tyto rehabilitace nevyhovují, ať už přístupem zdrav. sestry, tak tím, že mi to nic nedává. Když jsem např. přijela posledně na rehabilitaci, tak bylo zavřeno, vzali si narychlo dovolenou, ale nikdo mi ani nedal vědět, když jsem jim napsala, tak se ani neozvali. Jela jsem tam daleko, a zbytečně.
Chci s touto rehabilitací přestat, nevím však, jakým způsobem, aby z toho nebyly problémy. Mají tam žádanku od doktorky, kterou jim už asi pojišťovna proplatila. S doktorkou to řešit nechci, to by bylo asi složité ji to celé vysvětlovat, tam na to není prostor.
Existuje způsob, jak rehabilitace jednoduše ukončit, aby mi pojišťovna nemohla dát nějaký postih?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13415
21.3.23 19:25

Dle mého si účtují až provedené rehabilitace. :nevim: Jednou jsem nešla na poslední, odchodila jsem jich 9 z 10, ale na poslední jsem nešla. Je to už asi 3 roky zpět a nikdo po mně nic nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
21.3.23 19:28
@pan_da21 píše:
Dobrý den,
dojíždím daleko na rehabilitace v jiném městě, a po prvních návštěvách jsem zjistila, že mi tyto rehabilitace nevyhovují, ať už přístupem zdrav. sestry, tak tím, že mi to nic nedává. Když jsem např. přijela posledně na rehabilitaci, tak bylo zavřeno, vzali si narychlo dovolenou, ale nikdo mi ani nedal vědět, když jsem jim napsala, tak se ani neozvali. Jela jsem tam daleko, a zbytečně.
Chci s touto rehabilitací přestat, nevím však, jakým způsobem, aby z toho nebyly problémy. Mají tam žádanku od doktorky, kterou jim už asi pojišťovna proplatila. S doktorkou to řešit nechci, to by bylo asi složité ji to celé vysvětlovat, tam na to není prostor.
Existuje způsob, jak rehabilitace jednoduše ukončit, aby mi pojišťovna nemohla dát nějaký postih?

Jednoduse oznam, ze nechces pokracovat.

• Citovat
  • Upravit
3
21.3.23 19:34

Děkuji za odpověď, a napadá Vás co na rehabilitaci uvést za důvod, nechci je tam nějak kritizovat, stačí říct třeba, že už mě tam nemá kdo přivést?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5783
21.3.23 19:39
@pan_da21 píše:
Děkuji za odpověď, a napadá Vás co na rehabilitaci uvést za důvod, nechci je tam nějak kritizovat, stačí říct třeba, že už mě tam nemá kdo přivést?

Oni se tě ptát nebudou a ty to vysvětlovat nemusíš, nejsi ve škole. ;) Prostě to oznam jako fakt a je to. Nikdo po tobě žádnou úhradu chtít nebude. Taky za co, když tam nebudeš chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
21.3.23 19:40

Prostě tam už nepojedeš. Žádný postih za to není. Důvody vymýšlet taky nemusíš žádné. Dobrý den, už nepřijedu, na shledanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
21.3.23 19:48

Vždyť o nic nejde :D ale ze slušnosti bych aspoň zavolala, že už nepřijdeš, aby mohla tvé termíny nabídnout jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8827
21.3.23 20:01

Není potřeba říkat jakékoliv důvody, nejsi malé dítě ani nejsi ve škole. Prostě už nepřijdeš a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
21.3.23 20:30
@pan_da21 píše:

tak jim zavolej, že jsi nemocná - respirační problémy - chřipka a podobně, oni si to ověřovat nebudou - je slušné se odhlásit, aby tvoje termíny mohli dát jinému pacientovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
21.3.23 20:34

Zakladatelko, hlavně se prosím včas odhlašte

není nic blbějšího, než tam půl hodiny čekat, náklady na ordinaci jdou a pac. nikde…a ani se neuráčí se omluvit

stejně tak není úplně top omluva 5 minut před termínem…která je jaksi k ničemu

tak se včas odhlašte, a oni tam mohou na ten termín dát někoho jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
21.3.23 21:39

Se mi líbí, jak se tady zakladatelce klade na srdce aby se hlavně z rezervací omluvila. Že jí se nikdo neozval, když měli vypadek (klidne dodatečně) a ona jela zbytečně si nikdo nevšiml?

Bych tam zavolala a řekla jim, že na zbytek už nepřijdeš, hotovo. Naschledanou.
Důvod nepotřebuješ, natož cosi vysvětlovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.3.23 21:06

Dobře, díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie