Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Anonymní: Pokud přestaneš jist podle Mančingové, tak kila mas zase zpátky. A ano je tam Jojo efekt.par známých uz ji drželo, dokonce moje blízká kamarádka a vsichni stejny efekt. Zhubli, ale jakmile najeli na normální stravu, tak to bylo zase zpět a jeste vice..Držím palce ![]()
@shagga1 píše:
No já buhežel nemám čas zajít si ani do fitkaa k cvičení se sama doma nedonutím, jsem v práci celý den a nejhorší že v práci jen sedím, a doma jsem tak vyčerpaná, že už ani hýbat se mi nechce, to jsem zkoušela vyřadit cukry, ale jsem na nich závislá, vydržím bez cukru tak 2 dny
Pokud v práci sedis, vyprdla bych se na fitko. Teď už bude hezky, zkus chůzi. Já jsem si koupila hole na Nordic walking, absolvovala krátké školení s lektorkou a jak můžu, tak valím ven. Je to relax, tempo si určis sama, nikdo tě neocumuje, jak cvicis
. Mi se při tom i krásně utrepou kolečka v hlavě, jsem doma se dvěma malýma detma, tak mám někdy dost
. jinak pokud máš hodně chuť na sladké, přidej do stravy bílkoviny - tvaroh, tvarůžky, kuřecí maso, event. proteinový nápoj, pokud nestíhás…já jsem 3.3. začala navštěvovat kurz hubnutí a dole mám tak 4 kg…ovšem moje nadváha je značná
. držím palce!
Děkuji všem za rady
něco zkusím
ale ještě se zeptám má někdo zkušenosti z počítáním kilokalorií? ![]()
@shagga1 no já nepocitam, ale STOB má takovou fajn pomůcku, Talířky se to myslím jmenuje. mají tam jídlo rozdělené na talířky, přičemž každý má 400 kj. A ještě to mají dělené na bilkoviny, sacharidy a tuky…a z toho si bez počítání skladas denní jídelníček. Docela šikovné.
@shagga1 s temi sladkostmi je potreba prestat. Nadelej si do prace krabicky se zdravim jidlem a jez pravidelne, at na ne nemas chut. Misto nich zarad salaty z lustenin a celozrnych obilnin s kvalitnimi bilkovinami a zeleninou
Ja jsem držela dietu lezerne od podzimu 2014 a natvrdo od loňského cervna frutarianskou/vitarianskou pak chvíli pauza dělena strava, znovu frutarianskou.
Nedela mi problem prepinat na ruzne druhy diet. Kdo mě zná osobně nebo z fotek, že výsledek víc než luxusní.
Odstranila jsem za rok třetinu člověka, která se nastrádala po deckach. Pohybu mám hodně stridam běhání, trampolinu, aktivní práce, teď jsem před tydnem přidala posilovnu pod dohledem manžela, mě opravuje když udělám špatný pohyb.
Uz na hubnuti nutne netrvam, uz nejsem opuchly rozsol, ted mam 57 kg, pokud by ještě 2-3kg samy odesly na léto, víc netřeba, sama cilene už jen zpevuju, udrzuju co mám. Zatím se žádný jojo efekt nekoná, ten ani nebude dokud je pevná vůle
.
Na udržování jsem zacla jíst celkem běžná jídla, ale upravena, aby se po nich nepribiralo a od vcera i jidla, které píše ve svých knihách Břicháč Tom, jsem si pořídila kvůli těm receptům pro inspiraci.
Všude kam jdu beru sebou svoji svacinu, což byl u mě driv problém udělat si rád v svém pravidelném jídle.
Na každé tělo působí jiný režim.
@xsim tomu verim, ale ma tam takova zajimava jidla, ze se clovek treba nauci trochu drilu… Ono to asi nejde bez celkove zmeny zivotospravy nastalo..
@Erikoska Ahoj, o prodietix je tu tato rozsáhlá diskuze , tak se zkus zeptat tam. Za mě ne, jsem spíš zastáncem holistického přístupu ke stravování, ale samozřejmě nikomu nenutím. ![]()