Jaká kola na kočárek ?

26.6.18 20:26

Jaká kola na kočárek ?

Maminky jsem na ve 12tt a přemýšlím nad koly na kočárek klasické kola a nebo ty které se vepředu otáčí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
26.6.18 21:18

Strašně záleží, čemu dáváte přednost vy. Já třeba nechtěla otáčecí kvůli vzhledu - prostě se mi nelíbí, když jsou ty kolečka menší. Navíc kamarádka na ně ve městě nadávala a měla je stále zaaretované, že se jí často kolečka sekla a ona na kočárek narazila. Na druhou stranu jsem nechtěla kočárek kvůli pidi zatáčce nadzvedávat, přestože se mi líbí bytelná kola víc. Měla jsem velké dilema. Pak mě spasilo, když mi jiná kamarádka doporučila natáčecí přední nápravu. Mám ji a nemůžu si kočárek vynachválit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
26.6.18 21:30

Já mám kola otáčecí a hrozně záleží na tom kde s kočárem jezdíš. Říkala jsem si jak to bude super ale po té co jsem se o kočár několikrát málem přerazila když se kolečka zasekla třeba při sjíždění z obrubníku jsem stejně zač ala jezdit se zaaretovanymi koly. Na druhou stranu treba v obchode kdyz potrebujes s kocarem klickovat na malem prostoru jsou otocna kola k nezaplaceni. Nebo obecne na rovnem povrchu - treba na cyklostezce neni problem a je to super! A taky jak to komu vyhovuje. Kdyz vozi kocar pritel ma je vzdy na otaceni a ja nebo moje mamka jezdime se zaaretovanymi koly. V tom mi to prave prijde super, ze si clovek muze vybrat a jednim cvaknutim to zmenit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.18 08:07

Moc dekuji za nazory. Ja se vubec nemuzu rozhodnout ale vim ze ty obří kola zase mit nemůž nebo jsem male postavy a přijde mi ten kočárek moc vysoký. Me priřjde ze když nejsou zaaretovany kola tak kočárek umí táhnout na jednu stranu. Už jsem se s tím setkala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí