Tutis kočárek (viva life, aero)

3
24.6.18 09:22

Tutis kočárek (viva life, aero)

Ahoj, maminky, nema nektera zkusenost s kocarky Tutis, mely by byt nove od roku 2018, tudiz jsem na ne nenasla zadne recenze na internetu, ale moc se mi na prodejne libily. Zajimal by me vas nazor. Dekuji :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.6.18 11:10

Jsem se mrkla,jak vypada.Podle mě je skaredy a drahy- respektive já měla kočárek ještě dražší,ale za dvacku seženes osvedcenejsi značky.Tohle vypada jak polsky kočár za par korun :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
24.6.18 11:42

Běžný polský kočárek. Cudně všude mlčí o délce zádové opěrky, ale zase nemá stříšku připláclou hned na její konec. Mírně těžší, než je pro danou konstrukci běžné a i za něj chtějí mírně víc. Ale zdá se, že je slušně snýtovaný, což ale prověří až čas a počet reklamací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.6.18 21:01

Kočárek mám pár dnů a jsem velmi spokojená. Záleží, co od něj očekáváš. Bohužel, je to moje druhá volba - první jsem koupila designovku Uppababy Vista (krásný kočár, se kterým se nedá jezdit :-( ). Tady jsem mírně musela slevit z designu, ale funkčností se nedá srovnat. Není Polský! Krásně odpružený, komfortní korba, lehoučký, splnil to, co jsem od něj očekávala, za mě spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.6.18 08:36

@Novalena
A jak máš staré dítko? Zkoušela jsi už i sporťák a nějaký mírný terén, kočičí hlavy, atp.? A jaký máš přesně typ? Ten AERO je prý lehčí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
26.6.18 15:41

Ano, není polský, je litevský z typizovaných dílů totožných s polskými kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.7.18 12:48

@PaniBovaryovaaa
jaky bys teda doporucila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.18 16:44

Tak dneska jsem ho viděla na živo a musím říct, že hluboká korba vzhledově není úplně nádherná, ale za to docela funkční. Takhle na zimu se mi zdá super. Sporťák vypadá skvěle. Jinak krásně odpružený kočár. No, ale že je to úplně nový kočár bez recenzí mě odrazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.1.19 10:48

Tutis aero

Ahoj, máte už některá vyzkoušený kočárek Tutis aero?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.2.19 19:05

Zdravím :-) Nevíte prosím někdo rozdíl mezi kočárkem Tutis Viva Life a Tutis Aero? :-) Moc děkuji za odpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.2.19 11:07

,

Příspěvek upraven 14.02.19 v 11:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.2.19 11:08
@Petule02 píše:
Zdravím :-) Nevíte prosím někdo rozdíl mezi kočárkem Tutis Viva Life a Tutis Aero? :-) Moc děkuji za odpověď!
@Petule02 píše:

Tak je to jiný typ, takže hlavní rozdíl je si myslím na první pohled jasný a to je vzhled, pak nabízené barvy, rozměry jsou myslím hodně podobné, to vše najdete na jakýchkoliv stránkách s kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.8.19 16:52

Tutis viva life

Dnes jsme ho na prodejně okukovali. Měla jsem vybrany kočárek od noordi. Paní prodavačka, která se v tom vyzná. (myslim opravdu, co tam na nás vše chrlila, by mě ani nenapadlo se zeptat :D) nám říkala, že je jeden velký koncern a ten dělá Kočárky noordi a tutis. Rozdíl v nich je akorát ve vzhledu. Jinak by měli být výkonově stejne :-) a není tolik zabehly jako noordi. Takže pokud nevíte doporučuji kouknout na recenze kočárků noordi a pak se jen rozhodnout co se vám líbí více. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.9.19 16:11

Tutis aero

Zdravím, my máme tutis aero 2018 a co se týče prvního půl roku ježdění s hlubokou korbou, paráda. Ovšem sportak ma strašně krátkou zadovou opěrku a po téměř roce je synovi skoro malá. Ohledně konstrukce, ta je lehká, ale nasi intenzitu ježdění moc nedává, odpruzeni uz téměř nefunguje. A ted ho budeme reklamovat. Za me rozhodně nekupovat, pokud používáte kočár denně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
13.10.19 05:13

Délka korbičky

@Kačkasv prosím mohu se zeptat, zda je vnitřní délka korbičky opravdu udávaných 85 cm? Předem děkuji 🙂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí