Jaká se vám líbí jména pro chlapečka?

Anonymní
24.6.17 18:55

Jaká se vám líbí jména pro chlapečka?

Ahoj, jaká jsou pro vás top klučičí jména? Přijde mi, že pro holku je těch jmen nějak více a jsou hezčí, pro kluka se mi nic moc nelíbí, tak třeba se tu inspirujeme - co se líbí vám? Díky =)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7
24.6.17 18:58

Viktor, Richard, Alexander :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
24.6.17 18:58

Mi se líbí Tadeáš a Šimon

• Citovat
  • Upravit
69235
24.6.17 18:59

Já jsem u obou těhotenství byla nesmírně šťastná, že čekám holky, protože ta klučičí jména jsem nebyla schopná vybrat, přišlo mi, že jedno horší než druhé. Jediné jméno, které se mi líbilo byl Christián, což nešlo k našemu českému příjmení ani omylem. Takže jediné, co jsem byla schopná vybrat je Tomáš. Mít dva kluky, jmenují se asi Tomáš 1 a Tomáš 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
24.6.17 19:03

Mně se zase zdá, že nejsou jména pro holku. Co se mi líbí, dává teď každý.
Jinak u kluků se mi líbí jména jako Tomáš, Tadeáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.17 19:04

@terinka4444 Žejo, taky mi ta klučičí nějak nejdou, k tomu se těším na chlapečka, ale to jméno…Líbí se mi Gabriel. Jenže jak mu říkat? Malému Gabísku, Gabrísku,…ale až vyroste? Gejbe? Gabrieli bych klidně používala, ale okolí asi bude vyžadovat zkratku…Jinak fakt nevím, nic se mi nelíbí. Přemýšlela jsem ještě nad Tomem, ne Tomáš, ale prostě Tom - jenže to je zase takové pro dospělého muže nedokončené, nebo jak to říct…ach jo, jdu znovu pročítat seznam jmen :lol:

• Citovat
  • Upravit
109
24.6.17 19:05

@terinka4444 mám to stejně, jediný klučičí jméno co se mi líbí je Tomáš. Bohužel už se tak jmenuje brácha i manžel, tak to už by bylo moc. Nevím co nakonec vybereme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.17 19:06

@ElisC A jaká to pro holku jsou, co dává každý? Mně právě přijde, že u holek je tolik možností, že se dá daleko lípe vybrat, navíc ta jména tak nějak znějí pěkněji…klučičí jsou buď moc tvrdá, nebo moc měkká nebo moc častá a obyčejná :lol:

• Citovat
  • Upravit
5130
24.6.17 19:06

Frantisek, Antonin, Jan, Jakub, Matyas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
24.6.17 19:08

Tadeáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
24.6.17 19:09

Proč anonym - svět se zbláznil…ale k tématu mými favority jsou Eduard, Max a Hugo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
24.6.17 19:11
@Anonymní píše:
@ElisC A jaká to pro holku jsou, co dává každý? Mně právě přijde, že u holek je tolik možností, že se dá daleko lípe vybrat, navíc ta jména tak nějak znějí pěkněji…klučičí jsou buď moc tvrdá, nebo moc měkká nebo moc častá a obyčejná :lol:

Už asi 10 let se mi líbí Sofie, jenže na tu je už každý alergický. Tak jsme přemýšleli Lucie, ale prostě se s tím jménem nedokážu sžít.
Jinak mám problém s tím, že ke každému jménu si vybavím konkrétní osobu, pak už se mi většinou nelíbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
24.6.17 19:11
@Anonymní píše:
@terinka4444 Žejo, taky mi ta klučičí nějak nejdou, k tomu se těším na chlapečka, ale to jméno…Líbí se mi Gabriel. Jenže jak mu říkat? Malému Gabísku, Gabrísku,…ale až vyroste? Gejbe? Gabrieli bych klidně používala, ale okolí asi bude vyžadovat zkratku…Jinak fakt nevím, nic se mi nelíbí. Přemýšlela jsem ještě nad Tomem, ne Tomáš, ale prostě Tom - jenže to je zase takové pro dospělého muže nedokončené, nebo jak to říct…ach jo, jdu znovu pročítat seznam jmen :lol:

V práci máme Gabriela a říkáme mu Gabčo, Gabine nebo Gabí :lol: Mě se to jméno hrozně líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
24.6.17 19:12

Pro kluka se mi líbí Matěj, Jáchym, Oliver… Pro holku se mi zdá, že je taky větší výběr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.6.17 19:14

U nás jestli to bude chlapec, tak vítězí jméno Erik. Zamilovala jsem si ho už před lety a i manželovi se líbí ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze