Jaká škola s těmito známkami?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10933
11.4.13 17:07
@Litta píše:
K tomu pravopisu: před týdnem jsem viděla písemky slečny, která se učí na kuchařku. Nepřeháním, když cituji: „Brambori oloupeme, nakrájýme, dáme do vodi, vařyt.“ Otázka byla, jaké jsou přílohy z vařených brambor. Dostala za 1.
Kdyby mi to někdo vyprávěl, nikdy mu neuvěřím. Vidět to bylo snad horší než jíst potom ty jejich omáčky z prášku a rozvařené „brambori“ za pár let v hospodě. :lol:

Tam je to ale opravdu primárně chyba učitelského sboru.
Ono stačí prolistovat učebnice pro kuchaře… na boloňské těstoviny si připravte kečup… pokud omáčka nemá říz, použijte koření knor, vitana apod… s tím, že v učebnici na každé druhé straně reklama právě na posravky a podobné kořenící srajdy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
11.4.13 17:10

@Markytkaaa Ten díl Pekla na talíři jsem také viděla, děs! :cert: Jenže víš jak to je. Školy nemají peníze a nejlepší sponzor je třeba zrovna ta Vitana. Na úroveň už se dneska kašle. :zed:

Příspěvek upraven 11.04.13 v 17:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.4.13 17:11
@Litta píše:
K tomu pravopisu: před týdnem jsem viděla písemky slečny, která se učí na kuchařku. Nepřeháním, když cituji: „Brambori oloupeme, nakrájýme, dáme do vodi, vařyt.“ Otázka byla, jaké jsou přílohy z vařených brambor. Dostala za 1.
Kdyby mi to někdo vyprávěl, nikdy mu neuvěřím. Vidět to bylo snad horší než jíst potom ty jejich omáčky z prášku a rozvařené „brambori“ za pár let v hospodě. :lol:

8o hrůůůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
11.4.13 17:21
@tereza.19 píše:
Já tady zbirám informace abych se mohla rozhodnout

sbírat můžeš v jednom tématu tady to funguje tak že když tady vidí lidé nově založené téma tak ho otevřou pročtou a odpovi nebo neodpoví ne že na každé založené téma ty odpoví 50jiných uživatelu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze