Jaká škola s těmito známkami?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Litta píše:
K tomu pravopisu: před týdnem jsem viděla písemky slečny, která se učí na kuchařku. Nepřeháním, když cituji: „Brambori oloupeme, nakrájýme, dáme do vodi, vařyt.“ Otázka byla, jaké jsou přílohy z vařených brambor. Dostala za 1.
Kdyby mi to někdo vyprávěl, nikdy mu neuvěřím. Vidět to bylo snad horší než jíst potom ty jejich omáčky z prášku a rozvařené „brambori“ za pár let v hospodě.
Tam je to ale opravdu primárně chyba učitelského sboru.
Ono stačí prolistovat učebnice pro kuchaře… na boloňské těstoviny si připravte kečup… pokud omáčka nemá říz, použijte koření knor, vitana apod… s tím, že v učebnici na každé druhé straně reklama právě na posravky a podobné kořenící srajdy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markytkaaa Ten díl Pekla na talíři jsem také viděla, děs!
Jenže víš jak to je. Školy nemají peníze a nejlepší sponzor je třeba zrovna ta Vitana. Na úroveň už se dneska kašle. ![]()
Příspěvek upraven 11.04.13 v 17:11
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Litta píše:
K tomu pravopisu: před týdnem jsem viděla písemky slečny, která se učí na kuchařku. Nepřeháním, když cituji: „Brambori oloupeme, nakrájýme, dáme do vodi, vařyt.“ Otázka byla, jaké jsou přílohy z vařených brambor. Dostala za 1.
Kdyby mi to někdo vyprávěl, nikdy mu neuvěřím. Vidět to bylo snad horší než jíst potom ty jejich omáčky z prášku a rozvařené „brambori“ za pár let v hospodě.
hrůůůza
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tereza.19 píše:
Já tady zbirám informace abych se mohla rozhodnout
sbírat můžeš v jednom tématu tady to funguje tak že když tady vidí lidé nově založené téma tak ho otevřou pročtou a odpovi nebo neodpoví ne že na každé založené téma ty odpoví 50jiných uživatelu
- Citovat
- Upravit