Jaké a odkdy první boty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2448
11.4.16 18:53

@mooch doma na podlaze prej to žádnej efekt nemá, musí pobíhat na trávě, na oblázkách nebo třeba aspoň přešlapovat po těch fazolích atd… po samotné hladké podlaze svaly neposiluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
11.4.16 19:38

@adam75 tím „doma“ je myšleno vevnitř i na zahradě, tam má podnětů dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.4.16 20:03
@adam75 píše:
@mooch doma na podlaze prej to žádnej efekt nemá, musí pobíhat na trávě, na oblázkách nebo třeba aspoň přešlapovat po těch fazolích atd… po samotné hladké podlaze svaly neposiluje.

a už jsi někdy viděla, že si dítě mašíruje sem tam po podlaze? Leze, klečí, skáče, běhá, stele si pod sebe terén:-) Případně se dají celkem jednoduše vytvořit hmatové koberečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
11.4.16 20:18

Doporučtě prosím dobrý obchod z Barefooty v Praze, ideálně na Praze 4 nebo kupujete i přes net??? díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
11.4.16 22:06

@hofka moje tříleté dítě teda chodí po podlaze úplně normálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
12.4.16 09:53

@adam75 moje čtyřletý teda ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
30.3.21 09:55

Dceři bude rok. Krásně chodí. Po doma bos nebo v capáčkách. Na ven vybírátme první botky. Ještě nevím, jaké koupíme, vybíráme. Asi z veseletkanicky.cz, tam se mi líbí jejich nabídka. Zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
PolinkoMaly
30.4.21 07:26

Tak nakonec chodíme ven i v capáčkách :D Ale nevadí… První botky už máme, Ricosta, ale dcera si na ně teda ještě zvyká. Na noze ji vadí :D

• Citovat
  • Upravit
1552
16.8.22 10:18

Kdy pořídit první boty

Kdy jste pořizovali dítěti první boty?

Malá většinu dne tráví doma na nohou. Už chodí v prostoru. Venku zatím nechodí.

Rodina by ji boty nasadila už pomalu v porodnici. A teď posllouchame řeči typu víš ona by chodila líp kdyby měla boty a nebo já vám do toho nechci kecat, ale pak ty boty nebude chtít. Apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková