Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@mooch doma na podlaze prej to žádnej efekt nemá, musí pobíhat na trávě, na oblázkách nebo třeba aspoň přešlapovat po těch fazolích atd… po samotné hladké podlaze svaly neposiluje.
@adam75 tím „doma“ je myšleno vevnitř i na zahradě, tam má podnětů dost
@adam75 píše:
@mooch doma na podlaze prej to žádnej efekt nemá, musí pobíhat na trávě, na oblázkách nebo třeba aspoň přešlapovat po těch fazolích atd… po samotné hladké podlaze svaly neposiluje.
a už jsi někdy viděla, že si dítě mašíruje sem tam po podlaze? Leze, klečí, skáče, běhá, stele si pod sebe terén:-) Případně se dají celkem jednoduše vytvořit hmatové koberečky.
Doporučtě prosím dobrý obchod z Barefooty v Praze, ideálně na Praze 4 nebo kupujete i přes net??? díky!
@hofka moje tříleté dítě teda chodí po podlaze úplně normálně…
Dceři bude rok. Krásně chodí. Po doma bos nebo v capáčkách. Na ven vybírátme první botky. Ještě nevím, jaké koupíme, vybíráme. Asi z veseletkanicky.cz, tam se mi líbí jejich nabídka. Zkušenosti?
Tak nakonec chodíme ven i v capáčkách
Ale nevadí… První botky už máme, Ricosta, ale dcera si na ně teda ještě zvyká. Na noze ji vadí ![]()
Kdy jste pořizovali dítěti první boty?
Malá většinu dne tráví doma na nohou. Už chodí v prostoru. Venku zatím nechodí.
Rodina by ji boty nasadila už pomalu v porodnici. A teď posllouchame řeči typu víš ona by chodila líp kdyby měla boty a nebo já vám do toho nechci kecat, ale pak ty boty nebude chtít. Apod.