Jaké auto?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
25.11.19 23:07
@Peggy54 píše:
Manzel se hodne zajima o auta a znacky typu fiat, renaul, opel, peugeot mazda, dacie rika ze jsou hrozne strepy, ja bych kdybych si vybirala auto tak jdu do starsiho volva nebo alfy, muzes to vyresit skodovkou, ta ma u nas nejlepsi servis, babicka ma asi 10 -12let a v servisu byla jen kdyz ji nekdo tuknul v garazi.. mamzel si kupuje vzdy kdyz vyjde novy vw passat takze co tak pet let a problemy nejsou :srdce:

S tou alfou si děláš srandu, ne?! 8o :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
25.11.19 23:09

@Martassek vim ze to je taky plast ale libi se mi ten model bez strechy, viz prispevek vyse ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
25.11.19 23:09

Měla jsem ještě před rokem fiat bravo II a bylo to super autíčko :srdce: moje první vlastní :mrgreen: prodali jsme ho kvůli místu. Chtělo to s dětmi větší, ale dokážu si úplně v klidu představit, že bych s ním jezdila i dál, kdyby nebyla možnost nového :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
25.11.19 23:14
@Peggy54 píše:
@Martassek vim ze to je taky plast ale libi se mi ten model bez strechy, viz prispevek vyse ;)

Ano Alfy jsou nádherné, manžel měl dvě, balil na ně holky. Včetně mě… :lol: Ale byl více v servisu, než doma. Jsou to auta pro bohaté, co mají na non-stop servis… :pankac: Jako rodinné auto máme Toyotu a nedáme na ni dopustit. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
25.11.19 23:20

@Martassek toyotu ma manzel sluzebni asi tri roky a jedina investice byla kdyz nam smažka rozmatila zadni sklo :zed: no ja bych ji mela na nakupy 10km do mesta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
25.11.19 23:31

Hele, já tě varovala… :lol: :lol: :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.11.19 00:28
@Anonymní píše:
Zdravím :mavam:
Zůstala jsem sama s dětmi - rozvod.
Můj ex je automechanik v autorizovaném servisu. Vždy se samozřejmě staral o auta. Zůstal mi vw passat 4×4 z roku 99. Dost se bojím, že se mi začne rozpadat pod rukama a jeho tedy opravdu nechci prosit a vnucovat se s opravami…
Uvažuju, že ho prodám a koupím něco novějšího, co nebude koncern, tudíž tak drahé náhradní díly…
Máte někdo zkušenosti s fiatem? Bravo II, grande punto, croma II? Tyto auta mají sice špatnou pověst, ale dají se koupit s hodně dobrou výbavou za slušné peníze.
Chci auto, které mě bude každý den vozit cca 35 km do práce, na nákupy a nesežere mě při servisu. Brzdy, ramena, atd atd…
Poradíte??

Jestli to auto bylo doteď držák, tak bych ho ještě chvíli nechala jezdit. Starý VW na tom klidně může být líp, než Fiat. Ten se tohohle věku nikdy nedožije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
26.11.19 06:35

@Peggy54 volvo ji ani nerad, protoze za dily necha raketu :roll: je videt, ze ho doma nemas, protoze jinak bys neco takoveho nemohla poradit nekomu, kdo chce levne auto na provoz…

Příspěvek upraven 26.11.19 v 06:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
26.11.19 06:41

Ale jinak jak tu zaznelo, kup si nejakou skodovku. Dily jsou na to levne a dostupne a udela ti to kdejaky Pepa v garazi za par supu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.19 20:08
@Ernais píše:
Ale jinak jak tu zaznelo, kup si nejakou skodovku. Dily jsou na to levne a dostupne a udela ti to kdejaky Pepa v garazi za par supu.

Moc se mi líbí Octavia II. Jenže mají ji 2 moji známí a oběma se potkal motor či co :roll:
„Nový“ sehnali z vrakace za 20 000Kc. To je raketa. A to si oba libovali, jak mají ten nejlepší 1.9tdi…

• Citovat
  • Upravit
Poison Eve
27.11.19 07:10

Nissan Note. Je to drzak, lidi se jich proto moc nezbavuji. MPV, tedy muzes menit velikost kufru/vnitrniho prostoru.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová