Jaké auto?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5907
18.7.10 22:09

Jinak Toyota dobrý,taky si budem výhledově vybírat auto-mě se ještě líbí Kia Ceed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
18.7.10 22:09
Anonymní píše:
Hanczo, Kiu Ceed si teď kupovali dva známí… Jeden ji má krátkou, má už odrostlé děti a druhý má roční holčičku a do budoucna určitě chtějí druhé, tak si koupili Combi… Je to moc pěkné auto, zase ne až tak drahé a jsou s ním zatím moc spokojení… I prostorově je velký… :wink:

Soused ho má taky a max. spokojenost, prý

• Citovat
  • Upravit
2972
18.7.10 22:10
milhaus píše:
Shílenko,no to první auto co ho předjíždělo málem skončilo v příkopu,a my to samé,prostě vjel na tu stranu do protisměru. :poblion: Jo a pozor,ještě se smál a něco ukazoval.

To jsou prostě lidi ma*oři, fakt. Mně fascinuje to, že při nehodě to většinou odnese ten, co za to nemůže :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5000

Ad Dara nic o tom nevím, jen že se to stalo a tak ani neřeším. A ikdyby řekli, že to její chyba nebyla, tak jí to nikdo neodpáře…

Espace je taky fajn, má ho známá a v Praze jí ho teď nabourala ženská, když stála na červené…

Kdyby se mi podařilo najít fotky oktácky, která nábourala našim do baráku, tak je sem hodím, já koukala jak puk, kdyby se ten idiot ožralá připoutal, tak má jen naražené žebra :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
VERONIKA píše:
Známá má ještě Citroena C8 a ten je taky veliký a prostorný :palec:Mě se na těch velkých autech líbí velký prostor, vysoké sezení a hlavně ty dělené sedáky - u nás bych hned ten prostřední hodila do pryč aby se mi děcka v autě neškubaly :pocitac: :oops: a měly každý sólo sedák :palec:

To věřím :-P .To se mi taky líbí- i to,že se z nich dobře vidí- v autoškole jsem jezdila s Corsou bez posilovače- neviděla jsem nic a nemohla ji utočit :mrgreen:
C8 i Avensis Verso určitě taky dobrý :lol: Do Oktávky nevím jestli by se to vešlo- má ji mamky přítel a náš Mutsy se tam teda vejde tak tak-ale asi má nějakou krátkou- fakt tomu nerozumím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
18.7.10 22:11

Ožralým a fetkám štěstí přeje a odnese to nevinný člověk :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
5907
18.7.10 22:12

Bohužel,to je taková silnice,kde policii nepotkáš,tak proč by nejel.Já co jsem teď doma na mateřské,tak tolik nejezdím,ale občas valím oči,co jsou někteří schopni za volantem vymyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
18.7.10 22:12
Shílenka píše:
milhaus píše:
Shílenko,no to první auto co ho předjíždělo málem skončilo v příkopu,a my to samé,prostě vjel na tu stranu do protisměru. :poblion: Jo a pozor,ještě se smál a něco ukazoval.
To jsou prostě lidi ma*oři, fakt. Mně fascinuje to, že při nehodě to většinou odnese ten, co za to nemůže :-(

To je jak ten blb- co vystrkal tu paní s dcerou z dálnice- ale to je na jinou diskusi :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
18.7.10 22:13
milhaus píše:
Bohužel,to je taková silnice,kde policii nepotkáš,tak proč by nejel.Já co jsem teď doma na mateřské,tak tolik nejezdím,ale občas valím oči,co jsou někteří schopni za volantem vymyslet.
Že jo- mě příde,že co jsem doma,tak se všichni zbláznili :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
18.7.10 22:13
milhaus píše:

No jo, nemůžeme být všude :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13672
18.7.10 22:14
milhaus píše:
Jinak Toyota dobrý,taky si budem výhledově vybírat auto-mě se ještě líbí Kia Ceed.

Toytu manžel strašně preferuje- že jsou prý úplně někde jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
18.7.10 22:21

No je to des, co se ted na silnicich deje, ale to uz je zase trocha mimo tema :wink:

anonymni, ja ti muzu nabidnout kufr naseho forda Galaxy:-) premysleli jsme nad sharanem a alhambrou, ale nakonec mame forda, pac predesle auto bylo taky ford, pro nas je to spokojenost, mit vic penez, tak jdeme urcite do vyssi tridy, ale zase by to byl samo ford

takze preju pevnou ruku v rozhodovani

P.S.: jak uz jsem psala, vlezl se nam tma i trojcatovej kocar, bohuzel to nafocene nemame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
18.7.10 22:44
jasmina3 píše:
No je to des, co se ted na silnicich deje, ale to uz je zase trocha mimo tema :wink:

anonymni, ja ti muzu nabidnout kufr naseho forda Galaxy:-) premysleli jsme nad sharanem a alhambrou, ale nakonec mame forda, pac predesle auto bylo taky ford, pro nas je to spokojenost, mit vic penez, tak jdeme urcite do vyssi tridy, ale zase by to byl samo ford

takze preju pevnou ruku v rozhodovani

P.S.: jak uz jsem psala, vlezl se nam tma i trojcatovej kocar, bohuzel to nafocene nemame
:palec: :potlesk: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.10 00:21
karinka píše:
My jsme chtěli ojetou oktávku, ale nakonec jsme se rozhodli pro Fabii Combi max. tak 5-6 let starou. Raději bychom tu oktávku, ale za ty peníze, které můžeme do auta vrazit bychom koupili oktávku tak min. 8 let starou a to už je dost.

Buď ráda za Fabii! Manžel má zkušenost s Octávkama, jako služební auto jich vystřídal několik-každou měl tak rok. Vždy s nimi jezdil sám a vždy byla buď nová nebo max.rok stará. Musím říct, že děs!!! Naprosto normální je, že po určitém množství najetých km auto začne vrzat a to dost, zvlášť, když je dlouho vlhko, to nám potvrdila i švagrová, kamarád i manželovo kolegové. Další častou závadou je samozamykání - sedíš v autě a cvak, auto se samo zamkne, nebo v horším případě jako kamarád - stojíš venku a klíče leží na sedačce - tahle sranda ho stála 3500 za odborníka, který přijel auto odemknout a opravit to prý nejde 8-o Mají miminko, tak je to o strach jít jen otevřít vrata :evil: Nám se to stalo u dvou kusů.
Já všechny manželova služební auta řídila a protože měl před oktávkama i jednu fabku, tak můžu tvrdit, že jízdníma vlastnostma byla Fabie /ten starší typ/ skvělá. Dokonce když po Fabii dostal první Octavii, tak jsem málem skončila v poli, protože v zatáčce, kterou znám a v který jsem jela jako jindy, jsem ji málem neuřídila - ta starší se strašně kolíbe :-x
Když jsme před 5 lety pořizovali auto domů, tak jsme přemýšleli nad Fabii combi taky, jenže se nám zdála pro rodinu malá, tak jsme chtěli oktávku novou, ta už má jízdní vlastnosti lepší a také jsme v té době ještě nevěděli co teď po dalších 5 oktávkách :wink: /opakující se závady, naprosto děsný servis…/, ale nakonec nás cena odradila a jsem moc ráda. Koupili jsme Renault Megane combi - je to prostorné, pohodlné auto a servis je na jedničku s *. Možná to je o majiteli servisu, ale u škodovky manžel zkoušel servisů několik a všude dost hrůza. Teď si tak přemýšlíme nad novým autem, líbí se nám kdeco, ale už jen kvůli servisu nejspíš zůstaneme u Renaultu.

• Citovat
  • Upravit
8523
19.7.10 08:34

ZAFIRA - je zvedlá Astra. Tu máme my, takže když jsem pak Zafiru viděla, tak jsem si říkala, že je to opravdu jenom vyšší Astra.

ESPACE - taky krásný auto napohled, ale pro mně teda neakceptovatelná palubní deska. Příjde mi fakt strašná. :lol:

JASMINO - nedávno jsem koukala, jakej je rozdíl mezi Sharanem, Alhambrou a Galaxy a žádnej jsem nenašla. Přišly mi ty auta úplně stejný. 8-o

Jinak některý lidi teda jezděj fakt příšerně. Minulej týden jsem jela s holkama k mámě, cesta asi 25 kiláků tam a 25 nazpátek. Za tu dobu jsem byla svědkem třech předjíždění, který jen zázrakem neskončily bouračkou. Já to nechápu, to ty lidi nemaj pud sebezáchody, když viděj naproti sobě auto a stejně předjížděj? :roll:

Jo a jak tady někdo psal o Mercedesu A, tak to je můj tajnej favorit. Úplně jsem se do toho auta zamilovala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová