Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,
ono je to tezke ti radit, protoze ti kazdy rekne neco jineho, to co preferuje, a propo i kazdy automechanik a nebo ten, co se v autech vyzna ti rekne neco jineho. Nad dacii jsme taky premysleli, preci jenom je na s trocha pres bezny rozpocet rodinneho krbu
, nakonec jsme do toho nesli a mame forda galaxy dovezeneho z Nemecka, je to 1,9 z roku 2002, 7 mistny, sedacky se daji taky oddelat, takze zustane dost velky prostor, kde se vesel i nas trojcatovy kocar
, proste kazde auto ma sve pro a proti a je jen na tobe, co preferujes, hlavne taky vybirej auto, ktere ma u nas dostupne soucastky za vyhodnou nebo dobrou cenu ![]()
Pokud chceš rodinné autíčko tak bych přemýšlela nad Renaultem Espace (ten je větší) nebo Scénikem, Oplem Zafirou nebo Merivou, Fordem Galaxy, Citroenem Berlingo nebo Picasso ..... velice pěkná je i Škoda Roomster.
Pro mě osobně - čím větší auto tím lepší
![]()
Je jasné, že bych si vybrala i BMW X6 nebo Pajero, ale to bych si musela přikoupit i benzinku a malý autoservis ![]()
Příspěvek upraven 18.07.10 v 20:46
Pipet píše:
Taky máme Astru!
SIce už je starší… cca 13 let, ale spokojenost. Kufr veliký.
To je náhoda, taky máme tuhle hnědou metalízu.
Za těch asi 15 měsíců, co to auto máme, jsme v týhle barvě viděli jenom jednu Astru.
Ale ta vaše to teda nebyla, ta nebyla takhle vytuněná. ![]()
Gino u těch Renaultu máš pravdu. Jenže to není jen u těch starých. Známý má Renaulta Lagunu, nejnovější model a už mu tam vyhořela elektrika…
Ono je všeobecně známo, že francouzi auta prostě dělat neumí…
My máme právě Ford Mondeo (2009), a já jezdím Mercedesem A… A nevidím v nich nijak extra rozdíl. Samozřejmě Mondeo je vyšší třída, proti Ačku. Má silnější motor, je větší… Ale mě do města i to malé autíčko stačí…
Známému vyhořela Vectra, druhému vyhořel VW - chyba na elektrice může být v každém autě ![]()
Absolutně nechápu, proč se někdo do někoho naváží kvůli značce auta. My máme taky nové BMW X5. A když jsme ho kupovali nekoukala jsem na to, jestli mi bude někdo závidět, ale na to, co se stane se mnou a s mými dětmi v případě nehody. Pečlivě jsme shlédli všechny crashtesty a bylo to jedním z rozhodujících ukazatelů, do kterého auta půjdeme. Zřejmě proto pisatelka uvedla kvalitní… To není jen o tom,jestli to auto jezdí a jak, ale taky o tom jak je bezpečné! A to se na mne zlobte jak chcete, ale z většiny jmenovaných značek, zůstane při větší nehodě jen hromada plechů.
Samozřejmě, že naprosto chápu, že většinou je cena rozhodující!!! A docela mě to děsí, popravdě řečeno.
Shílenka píše:
Samozřejmě, že naprosto chápu, že většinou je cena rozhodující!!! A docela mě to děsí, popravdě řečeno.
Víš, ale ono je v podstatě všechno o penězích a o tom co si člověk může a nemůže dovolit ![]()
Nehledě na to, že každý má jiné možnosti a jiné priority! Mám známého co se 4člennou rodinou bydlí v městském bytě 2+1 a prdel si vozí v bavoráku a taky mám kamaráda co bydlí v luxusní vilce a BMW mít nemusí, protože tvrdí, že v autě nebydlí ![]()
Příspěvek upraven 18.07.10 v 20:58
Shílenka píše:
Absolutně nechápu, proč se někdo do někoho naváží kvůli značce auta. My máme taky nové BMW X5. A když jsme ho kupovali nekoukala jsem na to, jestli mi bude někdo závidět, ale na to, co se stane se mnou a s mými dětmi v případě nehody. Pečlivě jsme shlédli všechny crashtesty a bylo to jedním z rozhodujících ukazatelů, do kterého auta půjdeme. Zřejmě proto pisatelka uvedla kvalitní… To není jen o tom,jestli to auto jezdí a jak, ale taky o tom jak je bezpečné! A to se na mne zlobte jak chcete, ale z většiny jmenovaných značek, zůstane při větší nehodě jen hromada plechů.
Jenže on ne každý může dát (a nebo chce) za ojetý auto půl milionu.
Jinak jedno z nejbezpečnějších aut je Volvo.
Ale jinak je určitě lepší pořídit si starší auto, ale bezpečnější, než nový za 150 tis., kde jediným bezpečnostním prvkem jsou brzdy.
Nebo za nové 2,5 mega ![]()
Jojo o Volvu se říká, že je jedno z nejbezpečnějších ![]()
Já už jsem pár bouraček viděla bohužel i zažila a není to sranda, ale ani luxusní BMW X5 ti nezaručí, že to přežiješ
teda spíš ![]()
Nikdo se do pisatelky nenavážel kvůli značce auta.
Jen ona sama nenapsala čím jezdí a hned začala, že Ford a Opel vůbec nejsou kvalitní značky, apod…
Já myslím, že naopak…
A za sebe můžu říct, že v autech se hodně moc vyznám. Chlap vybírá pořád nová auta, takže vozový park máme rozšířen dostatečně… A švagr prodává v autosalonu Škodovka… Doma má VW Passat… A auta zná líp, jak své boty. Vidí do těch výroben, apod… Takže to, že si někdo koupí auto za milion, ještě neznamená, že to auto je tak kvalitní jako vysoká cena. ![]()
A když tě sešmělí kamion, tak taky z tvého auta zůstane jen plech ![]()
Já tomu samozřejmě rozumím, s nikým se o tom nedohaduji. Já jsem chtěla jen napsat svůj názor na to, jak to asi pisatelka myslela, když psala kvalitní a nekvalitní ![]()
Mmch Volvo bývalo nejlepší, dnes už také není.
A na to abych nepřežila nehodu v našem autě, nevím, co by se muselo stát? Asi by na nás musel spadnout dost velkej a těžkej most ![]()
Koukám, že jsi asi nikdy neměla nehodu… ![]()
Máš docela naivní názory…
Přítel je policajt a zrovna nedávno byl u nehody, kdy byl účastníkem nehody majitel BMW X5 a bohužel, byl převezen vrtulníkem do nemocnice s hodně těžkým zraněním…Nevím, jak na tom je teď… Ale rozhodně se nesmíš spolíhat jen na auto… To, že stálo opravdu nějakej milion, není záruka ničeho…
![]()
Není to jen o autě, ale taky o štěstí - špatně při nehodě zavadíš hlavou a je úplně jedno jestli jsi jela v BMW nebo ve škodárně ![]()
Shilenko:never tomu jsi najivni.I v aute BMW muzes zemrit uplne stejne jako v nejake stare skodovce 105.
A nezlob se na me ale ne kazdy ma na ucte 2MILIONY NA AUTO BMW X5!!!! Ale tobe tohle nikdo nevysvetli podle prispevku co pises zijes v jinem svete ktery je zde pro vetsinu maminek hodne vzdaleny.
Anonymní píše:
Koukám, že jsi asi nikdy neměla nehodu…
Máš docela naivní názory…
Přítel je policajt a zrovna nedávno byl u nehody, kdy byl účastníkem nehody majitel BMW X5 a bohužel, byl převezen vrtulníkem do nemocnice s hodně těžkým zraněním…Nevím, jak na tom je teď… Ale rozhodně se nesmíš spolíhat jen na auto… To, že stálo opravdu nějakej milion, není záruka ničeho…![]()
Neměla, protože jezdím s dětmi a s těmi jezdím maximálně bezpečně. Bohužel na jiné lidi se spoléhat nedá… ale to je o něčem úplně jiném.