Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jeste je docela dobrej ford S-max (nevim jestli to tu nekdo nepsal) i kdyz obecne mam problem stim, ze tyhle auta maji kufr velkej uz jenom do vejsky a ne do hloubky…
Jak to tak vypada ze jsem asi uprednostnuju fordy, ale neni to tak. Myslim ze na kvalitu jizdnich vlastnosti to nejsou tak spatna auta v pomeru k cene. Ale rozhodne to neni auto lepsich znacek. Za ty povazuju BMW, Subaru, Volvo atd… Forda je nizsi stredni trida.
petro jj, rozdil tam neni defakto zadny, v te dobe se ty automobilky na tento model jakoby spojily, a jak ford, seat, tak i wolkswagen vyrabeli stejny typ aut, rozdil byl defakto jen v cenove relaci
u nas rozhodovala cena hlavne, ja zadny sen , jake auto mit nemam, nemam ridicak, tudiz je mi to jedno, pro me byla hlavni kriteria,ze se me tam vejdou nase trojcata, bude to mit velky kufr pro kocar a hlavne vic sedacek jeste pro me rodice ![]()
Moc vám všem děkuji za tipy, udělala jsem si výpisky a jdu študovat.
Bohužel nemůžu napsat cenovou relaci, ve které bychom se rádi pohybovali, protože sami ještě nevíme, kolik peněz můžeme vynaložit. To je teď předmětem diskuzí Rozhodně půl mega nemáme ani na ojetinu, ani na nové ![]()
Ahoj, nevíte někdo ze zkušeností, jaké auto typu VAN je spolehlivé a hlavně ( relativně ) bezpečné ? Bylo by ojeté, dle našich finančních možností i starší víc jak 6 let. Hledala jsem v různých recenzích, ale názory se hodně různí,co se týká té bezpečnosti.
Existuje nějaké (ojeté) 5-ti dvéřové „malé“ auto, kam se vejdou dva dospělí a na zadní sedačku velká autosedačka
Které má spotřebu kolem 6 litrů a celkově nízké provozní náklady? Potřebujeme auto s malou spotřebou na cesty do práce, ale aby v případě nutnosti krátkodobĕ nahradilo naše velké auto. ![]()
Já si koupila Fabii mám motor 1,4MPI místa dost, spotřeba taky ujde. Navíc jsou levný náhradní díly. ![]()
Taky se primlouvam za Skodu Fabii. Levne nahradni dily, servis na ne vsude
Ja mam Peugeota 307, 10 let stary, z Nemecka. Super vybava a mista na dve autosedacky. Neni to velke auto ale zase nepatri k tem nejmensim. Tak akorat
a pro rodinu staci.
@pralinka2727 Fabie nebrat, je to pomsta škodovky
Omlouvám se za výraz, ovšem kámoš, mechanik, je na toto auto téměř alergický - pořád ho opravuje dokola. Co se týče dotazu - citroen saxo, peugeot 206, čtverkový golf atd.. varitant je fakt hodně. čemu říkáš nízká spotřeba? osobně mám golf 4, TDI, 96 kw, spotřeba 5,1 max, když už na to fakt šlapu. Pro Tebe vhodné ale benzínové, obsah 1,4 max, spíš menší. kámoška má peugeot 206, obsah 1,2, spotřebu 4 l, do práce ideál - kluka vozí vzadu v romerce ![]()
@pralinka2727 Máme Peugeota 206, dlouhodobě jsme v tom jezdili dva dospělí, mimino, velký pes a spousta krámů. Při balení a nakládání hraní tetrisu, ale sbalili jsme se i na týden včetně kočárku
Spotřeba super, ve městě zaparkuješ i na malém místě.
Teď jsme si koupili větší, tak peugeotka prodáváme…
@martina.se pomsta to je ale az ty novy motory tusim oynaceni htp motory s oynacenim mpi nebo 16v jsou ok
@martina.se píše:
@pralinka2727 Fabie nebrat, je to pomsta škodovkyOmlouvám se za výraz, ovšem kámoš, mechanik, je na toto auto téměř alergický - pořád ho opravuje dokola.
No vidíš, já s ní jezdím od listopadu a zatím jenom leju benzín (teda když nepočítám tu prasklou tyč řízení, ale to byla moje chyba
). A to mám r. v. 2004, takže starej škopek.
Předtím jsem měla půl roku Scenica, za tu dobu jsme za opravy dali přes dvacet tisíc, tak šel z baráku. Jako svezení krásný, ale byl to krám a náhradní díly taky drahý. Na opravu elektroniky jsme ho vozili 80 kiláků daleko, protože tady poblíž to nikdo neuměl opravit a do renaulťáckýho servisu jsme to dávat nechtěli, to bysme se nedoplatili už vůbec.
Takže já taky doporučuju Fábku.
A koukám, že jsem už před čtyřma rokama psala, že se mi líbí Mercedes A. kdybych si ho koupila místo toho Scenica, tak jsme možná nemuseli prodělat 70 táců. ![]()
@Uju píše:
@martina.se pomsta to je ale az ty novy motory tusim oynaceni htp motory s oynacenim mpi nebo 16v jsou ok
Ty starší taky a nemyslím teď motor, ale vnitřní prostor navrhoval trpaslík…