Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nehody primo ne.Ale verim ze u tech vaznejsich je jedno co mas za auto.
Shilenko: ono ot tak opravdu vyznelo hodne spatne jak jsi napsala vis.Tak se nezlob ze jsem za utocila ale zkus volit jina slova a ver mi bude to v poradku. ![]()
VERONIKA píše:
Holky, byly jste některá u autonehody???Ve finále je úplně jedno v čem kdo jezdí![]()
![]()
Veru, ano byla jsem u nehody, pomáhala jsem člověku, co tam byl sám zaklíněnej v autě. Pohled šílenej a nepřála bych to nikomu (takovou nehodu)
kattkka píše:
U nehody primo ne.Ale verim ze u tech vaznejsich je jedno co mas za auto.
Shilenko: ono ot tak opravdu vyznelo hodne spatne jak jsi napsala vis.Tak se nezlob ze jsem za utocila ale zkus volit jina slova a ver mi bude to v poradku.
Kačen, příště budu volit jiná slova, slibuji. Jó ta komunikace ![]()
Shílenka píše:A na to abych nepřežila nehodu v našem autě, nevím, co by se muselo stát? Asi by na nás musel spadnout dost velkej a těžkej most
To už trochu arogancí zavání, ne?! ![]()
A Karinko, ano BMW X5 jistě vydrží více než třeba Ford Fiesta, ale taky není záruka, že se nic nestane… A můj muž dělá u Policie, takže vím jak to chodí. A právě jsem i Shílence psala, že nedávno byl u nehody, kde byl účastníkem majitel BMW X5 a byl převezen vrtulníkem, takže asi až tak úplně bezpečné auto, jak majitelka tvrdí to nebude ![]()
enny3 píše:
Ano zažila jsem těžkou autonehodu s malinkým miminkem přesně před rokem-mám z toho noční můry dodnes!Dodnes se bojím v autě- a to jsem neřídila- jeden z důvodů,proč chceme pro mě velké auto- ale jak už jsem psala-ani to není 100% záruka!
Mně se třeba vždycky líbily malý auta. Máme každý s manželem svoje, oba teď jezdíme kombíkem, ale chtěla jsem něco menšího, nějakou nákupní tašku. Ale když vidím ty menší auta, jak nemají skoro žádnej kufr, tak mám hrůzu, co by se stalo při nárazu zezadu. Ty děti na zadních sedačkách pak seděj skoro vlastně až na konci auta. A stačí, když by auto za náma nedobrzdilo a byl by průser.
enny3 píše:
Ano zažila jsem těžkou autonehodu s malinkým miminkem přesně před rokem-mám z toho noční můry dodnes!Dodnes se bojím v autě- a to jsem neřídila- jeden z důvodů,proč chceme pro mě velké auto- ale jak už jsem psala-ani to není 100% záruka!
Enny, ale tato bytelnější auta jsou bezpečnější, to je bezesporu.
Kampak se nám to zvrhlo.To jsme zakladatelce asi moc nepomohli.Jo,když jsme u těch nehod,mě se v autě zabil brácha.
kattkka píše:
Shilen: a jinak ja se necertim.
To jsem moc ráda, fakt ![]()
milhaus píše:
Kampak se nám to zvrhlo.To jsme zakladatelce asi moc nepomohli.Jo,když jsme u těch nehod,mě se v autě zabil brácha.
Milhaus, to je mi strašně moc líto
![]()
Anonymní píše:Shílenka píše:A na to abych nepřežila nehodu v našem autě, nevím, co by se muselo stát? Asi by na nás musel spadnout dost velkej a těžkej mostTo už trochu arogancí zavání, ne?!
A Karinko, ano BMW X5 jistě vydrží více než třeba Ford Fiesta, ale taky není záruka, že se nic nestane… A můj muž dělá u Policie, takže vím jak to chodí. A právě jsem i Shílence psala, že nedávno byl u nehody, kde byl účastníkem majitel BMW X5 a byl převezen vrtulníkem, takže asi až tak úplně bezpečné auto, jak majitelka tvrdí to nebude
Ale jo, tady nikdo netvrdí, že se mu třeba v tom BMW nemůže nic stát, ale pouze to, že je rozhodně bezpečnější , než ty dvě značky. O tom jsme se celou dobu bavily.
To jo- mě se nejvíc ,,líbí" Hummer-ale na to potřebuješ řidičák C a fakt bych s tím nezaparkovala určitě- manžel říká,že je to pro vojáky.Já před tou ehodou chtěla taky jen nákupní tašku-ale tohle mě vyléčilo
Strašný ![]()
Zakladatelka má jedno dítě achce další-že,já teda autům moc nerozumím- respektive vůbec-ale tady vedle mě se ozývá- Ford Galaxy nebo Opel Zafira ![]()
Anonymní píše:Shílenka píše:A na to abych nepřežila nehodu v našem autě, nevím, co by se muselo stát? Asi by na nás musel spadnout dost velkej a těžkej mostTo už trochu arogancí zavání, ne?!
A Karinko, ano BMW X5 jistě vydrží více než třeba Ford Fiesta, ale taky není záruka, že se nic nestane… A můj muž dělá u Policie, takže vím jak to chodí. A právě jsem i Shílence psala, že nedávno byl u nehody, kde byl účastníkem majitel BMW X5 a byl převezen vrtulníkem, takže asi až tak úplně bezpečné auto, jak majitelka tvrdí to nebude
Jéžíš anonymní, proč je tam asi ten smajl, jako nadsázka. Hele??? ![]()
Hoja,
tak koukám, že se to tu rozjíží ![]()
My máme oktávky, 1999 a 2003, obě koupené ojeté. Starší se silnějším motorem mám já, manžel „novější“. Nejsme rozmachaní, jen prostě auto manža využívá pro pracovní učely.
Pro nás hrálo pro Oktávku kritérium to, že máme známého automechanika, který je profík přes škodovky a obě ojetiny nám zkontroloval a i servisuje. Takže bych brala i v úvahu, kde a jak bude možnost servisu.
Co jsem pochopila, tak cena je docela důležitá, jinak by zakladatelka neuvažovala o Loganovi, ale mám pocit, že ten náš „autodoktor“ docela zkritizoval:( a to technickým provedením…
X5 je sice fajn, ale myslím, že mimo rozpočet většiny lidí a asi hlavně zakladatelky, takže zmiňovat ho byla spíš provokace - nezávidím!!!! . Což jsou i ty naše 2 auta. Moje kamarádka, když koupili nové auto, tak říkala, že staré (Clio) prodají a na můj dotaz proč - jestli z finančních důvodů - tak řekla, že ne, že prý je to rozežranost
- a to mi říkala v době, kdy já s malou seděla na prdeli, protože manža používal auto do práce.
Zakladatelko držím palce ať vyberete, jste spokojení a najedete mnoho kilometrů bez nehod a nákladných servisů. Já na oktávku (ikdyž starou) nedám dopustit.
Teď přemýšlím jaké auto by byl můj sen, ale jsem s tou mou potvorou spokojená a na jiné auta nekoukám. Do X5 bych se možná ani nevyškrábala ![]()
V pohodě,už je 5 let.Ono je asi jedno jaké má kdo auto,každej si prostě chválíme to svoje.v dnešní době je asi hlavně důležité při řízení myslet,a hlavně za ty druhé.Příklad,dnes jsme jeli z výletu,před náma 2 auta,v tom prvním tutově ožralej,kličkoval jak zajíc,že smet nejen auto před náma,ale i nás.