Jaké auto?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2972
18.7.10 21:54
milhaus píše:
V pohodě,už je 5 let.Ono je asi jedno jaké má kdo auto,každej si prostě chválíme to svoje.v dnešní době je asi hlavně důležité při řízení myslet,a hlavně za ty druhé.Příklad,dnes jsme jeli z výletu,před náma 2 auta,v tom prvním tutově ožralej,kličkoval jak zajíc,že smet nejen auto před náma,ale i nás.

Jako že do vás naboural?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.10 21:55

Shílenko, já to taky nemyslela zle.. Jen jsem prvně nechápala z tvého příspěvku… :-) Hele, můj chlap taky chtěl, abych měla velké auto, ale jak psala Enny, bála jsem se, že s tím nebudu umět zaparkovat. Teď máme nové Mondeo a to je také velké, akorát není tak vysoké, což je na parkování ještě horší…
Takže já si jen do města pořídila Mercedes A, je malé, ale mě a maličké stačí… Nikam dál nejezdím. Takže až takový strach nemám… Ikdyž se může stát cokoli… :roll:

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
18.7.10 21:55

Tak a dost s tím dohadování, baby jedny hádavé!!! :cert:

Hammra, Land Cruiser, BMW vynecháme a soustředíme se na auto pro zakladatelku :mrgreen:

Za mě by to byl Espace, Galaxy, Zafira a asi i ve stejném pořadí výběru :think:

Příspěvek upraven 18.07.10 v 21:57

• Citovat
  • Upravit
13672
18.7.10 21:56
milhaus píše:
V pohodě,už je 5 let.Ono je asi jedno jaké má kdo auto,každej si prostě chválíme to svoje.v dnešní době je asi hlavně důležité při řízení myslet,a hlavně za ty druhé.Příklad,dnes jsme jeli z výletu,před náma 2 auta,v tom prvním tutově ožralej,kličkoval jak zajíc,že smet nejen auto před náma,ale i nás.

Mlihaus :cry:
Tohle přesně nesnáším- proto se nejvíc bojím- hajzlové- když už jsme u toho- chtěla jsem založit diskusi o té nehodě Dary Rolins- ale to už bychom se hádaly(i) až do rána :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
18.7.10 21:56
Anonymní píše:
Shílenko, já to taky nemyslela zle.. Jen jsem prvně nechápala z tvého příspěvku… :-) Hele, můj chlap taky chtěl, abych měla velké auto, ale jak psala Enny, bála jsem se, že s tím nebudu umět zaparkovat. Teď máme nové Mondeo a to je také velké, akorát není tak vysoké, což je na parkování ještě horší…
Takže já si jen do města pořídila Mercedes A, je malé, ale mě a maličké stačí… Nikam dál nejezdím. Takže až takový strach nemám… Ikdyž se může stát cokoli… :roll:

Jo tak nové Mondeo v kombi je zase můj sen, holky, fakt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
18.7.10 21:57

Ahoj,
mě se teď moc líbí nová dacia duster, krásné velké auto a docela chválené. My máme opel astra a časem budeme pořizovat nové a uvažujeme právě o dustru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
18.7.10 21:57
VERONIKA píše:

Hammra, Logana, BMW vynecháme a soustředíme se na auto pro zakladatelku :mrgreen:

Za mě by to byl Espace, Galaxy, Zafira a asi i ve stejném pořadí výběru :think:

Máš pravdu- Espace má kamarádka je skvělej- prostornej kufr(má kočárek PP GT3)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
18.7.10 21:59
VERONIKA píše:

Hammra, Land Cruiser, BMW vynecháme a soustředíme se na auto pro zakladatelku :mrgreen:

Za mě by to byl Espace, Galaxy, Zafira a asi i ve stejném pořadí výběru :think:

Příspěvek upraven 18.07.10 v 21:57

Ano ano, nebo souhlasím že toyota avensis verso. Jsou myslím spolehlivá a relativně cenové odpovídající :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.10 22:01

Dacia Duster byla teď nedávno v Autosalonu (na Primě) a říkali, že kdo chce „terénní“ auto, tak ať nekupuje „Bavoráky“, Huyndaie, apod… Ale ať jde do Dacie… Prý je o polovinu levnější,ale kvalitnější… Fakt ji moc chválili :wink:

A o nehodě Dary Rolins bych se aji pobavila :-/

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
18.7.10 22:01

Známá má ještě Citroena C8 a ten je taky veliký a prostorný :palec:

Mě se na těch velkých autech líbí velký prostor, vysoké sezení a hlavně ty dělené sedáky - u nás bych hned ten prostřední hodila do pryč aby se mi děcka v autě neškubaly :pocitac: :oops: a měly každý sólo sedák :palec:

• Citovat
  • Upravit
5000
18.7.10 22:03

Veru já Zafiru viděla, ale kufr mi velký nepřišel. Mondeo ho má fakt mega 8-o ale zas takový znalec nejsem :nevim:
Možná by zakladatelka měla dát rámec. Kolik tak stojí nový Logan? 200 tisíc nový, 1,4 benzín. Ale jak koukám na výbavu, tak bych ho nekoupila :(
Požadavky jedno dítě + do budoucna druhé a kočárek, cestovní postýlka, tři krosny se spacákama, basa piva a spousta dalších maličkostí. já myslím, že to není moc a že by se to do naší oktáky bez problému vešlo … jo, já mam kombíka… jde o tom, jak jsi šikovný se skládáním a i jaký je kočárek :D
Vím že známí kupovali teď Kia Ceed - kvůli ceně a to čekají druhé do roka po prvním, takže budou potřebovat tandema - ale o bezpečnosti nevím fakt nic… ale jak se tu probíralo, ani sebelepší auto vás před idiotem nezachrání :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
18.7.10 22:05

Hani - Zafira je co se do velikosti kufru týče úplně to samé co Vectra caravan (nebo „normální“ combi) jen s tím rozdílem, že je vyšší! Dle mého názoru :nevim:

Mě se třeba líbí i Kia Sorrento :think:

• Citovat
  • Upravit
5907
18.7.10 22:06

Shílenko,no to první auto co ho předjíždělo málem skončilo v příkopu,a my to samé,prostě vjel na tu stranu do protisměru. :poblion: Jo a pozor,ještě se smál a něco ukazoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.10 22:08

Hanczo, Kiu Ceed si teď kupovali dva známí… Jeden ji má krátkou, má už odrostlé děti a druhý má roční holčičku a do budoucna určitě chtějí druhé, tak si koupili Combi… Je to moc pěkné auto, zase ne až tak drahé a jsou s ním zatím moc spokojení… I prostorově je velký… :wink:

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
18.7.10 22:08
milhaus píše:
Shílenko,no to první auto co ho předjíždělo málem skončilo v příkopu,a my to samé,prostě vjel na tu stranu do protisměru. :poblion: Jo a pozor,ještě se smál a něco ukazoval.

Bych ho donutila zastavit a dala mu do držky :oops:
To je strašné! :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová