Jaké auto?

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
18.7.10 21:14

Holky me predbehli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
18.7.10 21:16
kattkka píše:
Shilenko:never tomu jsi najivni.I v aute BMW muzes zemrit uplne stejne jako v nejake stare skodovce 105.
A nezlob se na me ale ne kazdy ma na ucte 2MILIONY NA AUTO BMW X5!!!! Ale tobe tohle nikdo nevysvetli podle prispevku co pises zijes v jinem svete ktery je zde pro vetsinu maminek hodne vzdaleny.

Katko, to že máme takové auto, ještě neznamená, že žiju v jiném světě. Jsem Úplně normální holka jako vy všechny tady, jen to auto je rozdíl. Dnes a denně řeším úplně stejné problémy jako vy. To není o penězích, to je v lidskosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
18.7.10 21:16

Je uplne jedno, v jakem aute sedis, ale vzdycky kdyz je tezka autonehoda, tak to odskacou vsechny auta a je jedno jak je nejlepsi, nejkvalitnejsi nebo mene kvalitni :wink: a jak tu bylo psano, presne, je to jen o stesti a danne situaci, ke ktere se nachomejtnes, defakto nikdy nejsi v zadnem aute v bezpeci, mozna tak leda v Hammru, ty na to stavene jsou :mrgreen: , ale i tak, samo receno s nadsazkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
18.7.10 21:17
Shílenka píše:
Neměla, protože jezdím s dětmi a s těmi jezdím maximálně bezpečně. Bohužel na jiné lidi se spoléhat nedá… ale to je o něčem úplně jiném.

Promiň, ale jsi vážně mimo a jsi hodně zahleděná do sebe, do toho jak jsi úžasná řidička a do toho jak máš úžasné auto!!! :poblion:
Prober se, na silnici nejsi sama!!!!!!!!!!!!!!
Hele, mě nedávno málem smetl trolejbus :roll:

Příspěvek upraven 18.07.10 v 21:18

• Citovat
  • Upravit
24320
18.7.10 21:18

Shilenko:Podle tvych prispevku to tak bohuzel vyznelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.10 21:18

Relativně levné a bezpečné, tuším 8 airbaigů již v zákl. výbavě a dosti velký kufr- Hyundai i 30CW (=combi). :palec:

• Citovat
  • Upravit
5882
18.7.10 21:19

Shilenko manzel taky jezdi maximalne bezpecne, ale nikdy bych nerekla, ze nam se nic stat nemuze po tom, co do nas malem 2× napalily uz toto netvrdim a jen rikam, ze je dobry ridic, ohleduplny co ma stesti, ze kolem nej profrci ukazneni ridici :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.10 21:20

Naprosto souhlasím s holkama :wink:
A Hammra chce můj chlap… Chce H1, jenže ta se mi absolutně neíbí… Tak jsem řekla, že jedině budu souhlasit s H3, ta už vypadá trochu jako auto a ne jako tank :-D

• Citovat
  • Upravit
24320

Shilenko: A bohuzel jsi tezce mimo.zijes proste v jinem svete.A starosti mas rozhodne jine nez vetsina z nas.To mu ver.
Nezavidim ti to neni co.Zivot neni o luxusu ale uplne o necem jinem.Ale jednou na to dojdes.

Příspěvek upraven 18.07.10 v 21:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
Shílenka píše:
kattkka píše:
Shilenko:never tomu jsi najivni.I v aute BMW muzes zemrit uplne stejne jako v nejake stare skodovce 105.
A nezlob se na me ale ne kazdy ma na ucte 2MILIONY NA AUTO BMW X5!!!! Ale tobe tohle nikdo nevysvetli podle prispevku co pises zijes v jinem svete ktery je zde pro vetsinu maminek hodne vzdaleny.
Katko, to že máme takové auto, ještě neznamená, že žiju v jiném světě. Jsem Úplně normální holka jako vy všechny tady, jen to auto je rozdíl. Dnes a denně řeším úplně stejné problémy jako vy. To není o penězích, to je v lidskosti.

Přesně tak!!!!!!!! :palec: (Manžel mi taky vybírá auto- chtěl by mi koupit Land Cruiser(ať v tom nejsi sama),ale já mám pocit,že v s tím prostě nezaparkuju :mrgreen: )
Jo a zabít se(i ty ostatní hlavně můžeš v jakémkoli autě- to dá rozum- jako třeba když to napálíš pod kamion,tak je po tobě vždycky,ať sedíš v čemkoli!!!!!!!!!! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
18.7.10 21:23
VERONIKA píše:
Shílenka píše:
Neměla, protože jezdím s dětmi a s těmi jezdím maximálně bezpečně. Bohužel na jiné lidi se spoléhat nedá… ale to je o něčem úplně jiném.

Promiň, ale jsi vážně mimo a jsi hodně zahleděná do sebe, do toho jak jsi úžasná řidička a do toho jak máš úžasné auto!!! :poblion:
Prober se, na silnici nejsi sama!!!!!!!!!!!!!!
Hele, mě nedávno málem smetl trolejbus :roll:

Příspěvek upraven 18.07.10 v 21:18
¨

Asi jsi špatně pochopila, co jsem psala. To, jestli jsem nebo nejsem úlně mimo je taky má věc a rozhodně věřím, že by ti holky od nás z diskuze řekly, že zrovna já jsem ten nejmíň mimo člověk na světě. A zahleděná do sebe rozhodně nejsem, já ne, já se neježím :-) .
A přesně s tebou souhlasím, a tak to bylo i myšleno, že se na jiné lidi nedá spolehnout v tom smyslu, že nevíš, kdo to do tebe kdy napere odkudkkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101545
18.7.10 21:23
mabit píše:
j.a.n.i1 píše:
Já bych tedy raději šla do nějaké ojetiny kvalitnější značky… něco jako ford, opel…
Ford a Opel mají být jako kvalitní značky jo :lol: přítel tady mlátí hlavou o zeď ,že to teda neslyšel a co třeba BMW,WW,Mazda…

Tak za prvé jsem napsala KVALITNĚJŠÍ, nikoliv KVALITNÍ, takže než se do mě začneš navážet, tak se vrať do školy, protože evidentně nedokážeš pochopit rozdíl mezi těmito slovy. A trvám si na tom, že opel i ford jsou kvalitnější než dačie.
A za druhé, pokud zakladatelka uvažuje o dačii logan, tak jde i o cenu a pak mi přijde nabízet třeba BMW trochu mimo.

A pokud se ptáš, tak aktuálně máme starého Golfa a Opel Vectru. Vectru už druhou, ta první byla rok výroby 89, má najeto cca půl milionu kilometrů a novou jsme kupovali jen protože jsme chtěli klimatizaci… Jinak s ní nebyl jedinný problém, krom běžných oprav odpovídajících stáří vozu. A to že většina značek má nějaký ne úplně povedený model je prostě fakt, a je potřeba trochu hledat a dát si na ně pozor. Holt ne každý si může dovolit při výběru auta nekoukat na cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
18.7.10 21:25

anonymni manzel ma taky zalusk na Hummra, ale to by musel vyhrat sakra dost penez:-D

shilenko divala jsem se na videa crash testu, a muzu ti rict, ze predek je zesrotovanej stejne jako treba nase auto :wink: , proste anonymka se musi ridit hlavne sama sebou, jake maji v rodine potreby, co auto ma a nema, co potrebuji aby melo, bezpecnost samo taky, ale vetsinou jde o to, co to auto ma, aby to to bezpeci aspon trochu nastinilo ( protoze ve finale je kazde auto zranitelne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101545
18.7.10 21:29

V případě nehody lepší a hlavně větší auto samozřejmě pomůže, ale musí mít člověk i kliku… proti kamionu nemá moc šancí ani ten Hamr (tedy, ne že by se mi nelíbil, ale kdo by to krmil…).
Takže z bezpečnostního hlediska to chce pořídit kamion :-) akorát to má spoustu jiných nevýhod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
18.7.10 21:29
kattkka píše:
Shilenko: A bohuzel jsi tezce mimo.zijes proste v jinem svete.A starosti mas rozhodne jine nez vetsina z nas.To mu ver.
Nezavidim ti to neni co.Zivot neni o luxusu ale uplne o necem jinem.Ale jednou na to dojdes.Příspěvek upraven 18.07.10 v 21:21

Tak z tohoto příspěvku ta závist přímo číší. Proboha Katko, jak toto můžeš napsat jenom kvůli tomu, že má Shilenka drahé auto? A jak můžeš vědět , že má jiné starosti jako jiné maminy? Jenom proto, že mají BMW? Jinak, i co automechanik nebo prodejce aut, to jiný názor. Nemůže někdo napsat, že můj ten a ten autům rozumí a řekl, že toto auto je nejlepší, tak to tak je a basta. Každý má jiné parametry na dobré auto a to , co se jednomu může zdát skvělé, může druhému připadat jako pitomost. Takže je lepší druhým nevnucovat za každou cenu svůj názor. Já jsem vyloženě zatížena na česká auta, ale nikomu je nevnucuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová