Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kattkka píše:
Shilenko:never tomu jsi najivni.I v aute BMW muzes zemrit uplne stejne jako v nejake stare skodovce 105.
A nezlob se na me ale ne kazdy ma na ucte 2MILIONY NA AUTO BMW X5!!!! Ale tobe tohle nikdo nevysvetli podle prispevku co pises zijes v jinem svete ktery je zde pro vetsinu maminek hodne vzdaleny.
Katko, to že máme takové auto, ještě neznamená, že žiju v jiném světě. Jsem Úplně normální holka jako vy všechny tady, jen to auto je rozdíl. Dnes a denně řeším úplně stejné problémy jako vy. To není o penězích, to je v lidskosti.
Je uplne jedno, v jakem aute sedis, ale vzdycky kdyz je tezka autonehoda, tak to odskacou vsechny auta a je jedno jak je nejlepsi, nejkvalitnejsi nebo mene kvalitni
a jak tu bylo psano, presne, je to jen o stesti a danne situaci, ke ktere se nachomejtnes, defakto nikdy nejsi v zadnem aute v bezpeci, mozna tak leda v Hammru, ty na to stavene jsou
, ale i tak, samo receno s nadsazkou.
Shílenka píše:
Neměla, protože jezdím s dětmi a s těmi jezdím maximálně bezpečně. Bohužel na jiné lidi se spoléhat nedá… ale to je o něčem úplně jiném.
Promiň, ale jsi vážně mimo a jsi hodně zahleděná do sebe, do toho jak jsi úžasná řidička a do toho jak máš úžasné auto!!! ![]()
Prober se, na silnici nejsi sama!!!!!!!!!!!!!!
Hele, mě nedávno málem smetl trolejbus ![]()
Příspěvek upraven 18.07.10 v 21:18
Relativně levné a bezpečné, tuším 8 airbaigů již v zákl. výbavě a dosti velký kufr- Hyundai i 30CW (=combi). ![]()
Shilenko manzel taky jezdi maximalne bezpecne, ale nikdy bych nerekla, ze nam se nic stat nemuze po tom, co do nas malem 2× napalily uz toto netvrdim a jen rikam, ze je dobry ridic, ohleduplny co ma stesti, ze kolem nej profrci ukazneni ridici ![]()
Naprosto souhlasím s holkama ![]()
A Hammra chce můj chlap… Chce H1, jenže ta se mi absolutně neíbí… Tak jsem řekla, že jedině budu souhlasit s H3, ta už vypadá trochu jako auto a ne jako tank ![]()
Shilenko: A bohuzel jsi tezce mimo.zijes proste v jinem svete.A starosti mas rozhodne jine nez vetsina z nas.To mu ver.
Nezavidim ti to neni co.Zivot neni o luxusu ale uplne o necem jinem.Ale jednou na to dojdes.
Příspěvek upraven 18.07.10 v 21:21
Shílenka píše:kattkka píše:Katko, to že máme takové auto, ještě neznamená, že žiju v jiném světě. Jsem Úplně normální holka jako vy všechny tady, jen to auto je rozdíl. Dnes a denně řeším úplně stejné problémy jako vy. To není o penězích, to je v lidskosti.
Shilenko:never tomu jsi najivni.I v aute BMW muzes zemrit uplne stejne jako v nejake stare skodovce 105.
A nezlob se na me ale ne kazdy ma na ucte 2MILIONY NA AUTO BMW X5!!!! Ale tobe tohle nikdo nevysvetli podle prispevku co pises zijes v jinem svete ktery je zde pro vetsinu maminek hodne vzdaleny.
Přesně tak!!!!!!!!
(Manžel mi taky vybírá auto- chtěl by mi koupit Land Cruiser(ať v tom nejsi sama),ale já mám pocit,že v s tím prostě nezaparkuju
)
Jo a zabít se(i ty ostatní hlavně můžeš v jakémkoli autě- to dá rozum- jako třeba když to napálíš pod kamion,tak je po tobě vždycky,ať sedíš v čemkoli!!!!!!!!!! ![]()
VERONIKA píše:¨Shílenka píše:
Neměla, protože jezdím s dětmi a s těmi jezdím maximálně bezpečně. Bohužel na jiné lidi se spoléhat nedá… ale to je o něčem úplně jiném.Promiň, ale jsi vážně mimo a jsi hodně zahleděná do sebe, do toho jak jsi úžasná řidička a do toho jak máš úžasné auto!!!
Příspěvek upraven 18.07.10 v 21:18
Prober se, na silnici nejsi sama!!!!!!!!!!!!!!
Hele, mě nedávno málem smetl trolejbus
Asi jsi špatně pochopila, co jsem psala. To, jestli jsem nebo nejsem úlně mimo je taky má věc a rozhodně věřím, že by ti holky od nás z diskuze řekly, že zrovna já jsem ten nejmíň mimo člověk na světě. A zahleděná do sebe rozhodně nejsem, já ne, já se neježím
.
A přesně s tebou souhlasím, a tak to bylo i myšleno, že se na jiné lidi nedá spolehnout v tom smyslu, že nevíš, kdo to do tebe kdy napere odkudkkoliv.
mabit píše:j.a.n.i1 píše:Ford a Opel mají být jako kvalitní značky jo
Já bych tedy raději šla do nějaké ojetiny kvalitnější značky… něco jako ford, opel…přítel tady mlátí hlavou o zeď ,že to teda neslyšel a co třeba BMW,WW,Mazda…
Tak za prvé jsem napsala KVALITNĚJŠÍ, nikoliv KVALITNÍ, takže než se do mě začneš navážet, tak se vrať do školy, protože evidentně nedokážeš pochopit rozdíl mezi těmito slovy. A trvám si na tom, že opel i ford jsou kvalitnější než dačie.
A za druhé, pokud zakladatelka uvažuje o dačii logan, tak jde i o cenu a pak mi přijde nabízet třeba BMW trochu mimo.
A pokud se ptáš, tak aktuálně máme starého Golfa a Opel Vectru. Vectru už druhou, ta první byla rok výroby 89, má najeto cca půl milionu kilometrů a novou jsme kupovali jen protože jsme chtěli klimatizaci… Jinak s ní nebyl jedinný problém, krom běžných oprav odpovídajících stáří vozu. A to že většina značek má nějaký ne úplně povedený model je prostě fakt, a je potřeba trochu hledat a dát si na ně pozor. Holt ne každý si může dovolit při výběru auta nekoukat na cenu.
anonymni manzel ma taky zalusk na Hummra, ale to by musel vyhrat sakra dost penez:-D
shilenko divala jsem se na videa crash testu, a muzu ti rict, ze predek je zesrotovanej stejne jako treba nase auto
, proste anonymka se musi ridit hlavne sama sebou, jake maji v rodine potreby, co auto ma a nema, co potrebuji aby melo, bezpecnost samo taky, ale vetsinou jde o to, co to auto ma, aby to to bezpeci aspon trochu nastinilo ( protoze ve finale je kazde auto zranitelne)
V případě nehody lepší a hlavně větší auto samozřejmě pomůže, ale musí mít člověk i kliku… proti kamionu nemá moc šancí ani ten Hamr (tedy, ne že by se mi nelíbil, ale kdo by to krmil…).
Takže z bezpečnostního hlediska to chce pořídit kamion
akorát to má spoustu jiných nevýhod.
kattkka píše:
Shilenko: A bohuzel jsi tezce mimo.zijes proste v jinem svete.A starosti mas rozhodne jine nez vetsina z nas.To mu ver.
Nezavidim ti to neni co.Zivot neni o luxusu ale uplne o necem jinem.Ale jednou na to dojdes.Příspěvek upraven 18.07.10 v 21:21
Tak z tohoto příspěvku ta závist přímo číší. Proboha Katko, jak toto můžeš napsat jenom kvůli tomu, že má Shilenka drahé auto? A jak můžeš vědět , že má jiné starosti jako jiné maminy? Jenom proto, že mají BMW? Jinak, i co automechanik nebo prodejce aut, to jiný názor. Nemůže někdo napsat, že můj ten a ten autům rozumí a řekl, že toto auto je nejlepší, tak to tak je a basta. Každý má jiné parametry na dobré auto a to , co se jednomu může zdát skvělé, může druhému připadat jako pitomost. Takže je lepší druhým nevnucovat za každou cenu svůj názor. Já jsem vyloženě zatížena na česká auta, ale nikomu je nevnucuji