Jaké botičky do choditka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4989
27.9.11 08:54

postaci capacky, urcite tam nebude cely den.

jinak nevidim duvod, proc by melo dite pak spatne chodit. mala v nem byla a chdi uplne normalne. jasne, ze neni dobre, aby tam bylo cely den. ale kdyz si chci dojit v klidu na zachod, povesit pradlo.....neznam nic bezpecnejsiho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.9.11 08:54
milcamilka píše:
dekuji :-) potesilo me ze nekdo taky pouziva CHODITKO :potlesk: uz jsem si pripadala jako ze chci sve malicke ublizit :-?

Tak myslím, že chodítko nikdo nepoužívá s úmyslem dítěti ublížit :wink:
Já jen, že to opravdu nebude žádný zázrak. Prostě dítě, které samo nechodí logicky není připravené na svislou polohu. Může mu „sesedat“ páteř a to pro záda určitě nebude dobré.
Ale nikoho za to nechci soudit, každá máma ví, co je pro její dítě nejlepší!
Ta moje kamarádka si uvědomovala negativní vliv chodítka, říkala jí to i jejich pediatrička, ale dala přednost vlastnímu pohodlí. Její chlapeček je živější a musela by se mu nonstop věnovat. Tak ho prdla do chodítka měla klid… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
27.9.11 08:56

hodně obdobná diskuze

https://www.emimino.cz/…rukou-78894/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
27.9.11 08:57

hmmm kdyz jsem si potrebovala odskocit na wc nebo povesit pradlo tak jsem v klidu dala do ohradky/cestovni postylky…neznam nic bezpecnejsiho… 8-o

• Citovat
  • Upravit
4989
27.9.11 08:57
Hanka1 píše:
jo klidne ho tam nacpi na cely den, on ti v dospelosti urcite podekujemne spis zarazi, ze jeste nekdo choditko pouziva… :roll:
? :-?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.9.11 08:58

Chodítko mi teď přivezla tchyně:-) Taky nemám moc radost, ale zkusila jsem do ní malou dát. Naštěstí se jí nelíbí, ještě neumí udělat krok, tak nějak neví co jako má v tom dělat. Tak jsem ho složila a uklidila. Vytáhnu ho asi jenom tak na oko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
27.9.11 08:59
Hanka1 píše:
hmmm kdyz jsem si potrebovala odskocit na wc nebo povesit pradlo tak jsem v klidu dala do ohradky/cestovni postylky…neznam nic bezpecnejsiho… 8-o

nemam misto na dalsi postylku ani ohradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.9.11 08:59
lucie.t píše:
postaci capacky, urcite tam nebude cely den.jinak nevidim duvod, proc by melo dite pak spatne chodit. mala v nem byla a chdi uplne normalne. jasne, ze neni dobre, aby tam bylo cely den. ale kdyz si chci dojit v klidu na zachod, povesit pradlo.....neznam nic bezpecnejsiho

Jo a vis ze nejvice urazu oparenim a tak se pstava v choditku??Asi ne co.Tak nepis nejbezpecnejsi.Mimochodem lepsi je ohradka postylka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.9.11 09:01

Joa nekdo daval odkaz uz je to delsi dobu a tam bylo ze choditka se zakazou v amci EU dovazet.Protoze opravdu skodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.9.11 09:01
Hanka1 píše:
jo klidne ho tam nacpi na cely den, on ti v dospelosti urcite podekujemne spis zarazi, ze jeste nekdo choditko pouziva… :roll:

že ty považuješ chodítko za škodlivé tak to přece neznamená že s tím musí souhlasit všichni :think: My vyrostly na chodítkách všichni a já na bolesti zad teda netrpím,páteř křivou taky nemám.....

Takže tvá reakce byla dosti přehnaná.Když tě to pobuřuje tak nemáš takové diskuze vůbec otevírat.Už tu na to bylo několik diskuzí a vždy je to hon na zakladatelku.Děláte jako by to dítě týrala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
27.9.11 09:03

a dyt si je tam cpete - jsou to vase deti ne? :wink:

se segrou jsme Husakovy deti a na choditkach jsme nastesti nevyrostly. Moje kamaradka aby mela klid, tak holku do choditka strkala furt - holce je osm a chodi jak platfusak a nohy ma do x. Ted litaji po ortopedii…

kazdeho sveho stesti strujcem…kdyz odbornici-lekari rikaji ze choditka ne, tak na tom asi neco bude…

Příspěvek upraven 27.09.11 v 09:06

• Citovat
  • Upravit
17310
27.9.11 09:04
Hanka1 píše:
a dyt si je tam cpete - jsou to vase deti ne? :wink:

Ano,přesně o tom to je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.9.11 09:04

nakoukla jsem jen ze zvědavosti a holky opět nezklamaly :lol: :lol:

k tématu myslím, že stačí protiskluzové ponožky nebo tyto capáčky kožené - nekloužou

http://www.fler.cz/zbozi?…

:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.9.11 09:05
verenika píše:
Hanka1 píše:

že ty považuješ chodítko za škodlivé tak to přece neznamená že s tím musí souhlasit všichni :think: My vyrostly na chodítkách všichni a já na bolesti zad teda netrpím,páteř křivou taky nemám.....

Takže tvá reakce byla dosti přehnaná.Když tě to pobuřuje tak nemáš takové diskuze vůbec otevírat.Už tu na to bylo několik diskuzí a vždy je to hon na zakladatelku.Děláte jako by to dítě týrala :roll:

Vsichni ne.Uz v roce 1986 upozornovala doktorka moji mamu ze jsou skodliva.Uz tenkrat se to vedelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.9.11 09:05

no teda, holky dit vy se tu normalne hadate :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie