Jaké botičky do choditka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
27.9.11 09:05
kattkka píše:
Joa nekdo daval odkaz uz je to delsi dobu a tam bylo ze choditka se zakazou v amci EU dovazet.Protoze opravdu skodi.

A jak to že jsou tedy stále volně prodejná v každém krámu s dětskými hračkami :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.9.11 09:06
milcamilka píše:
no teda, holky dit vy se tu normalne hadate :-(

mrzí mě to,ale podívej se na jiné diskuze o chodítkách zde na emiminu a pochopíš :-( Ony si to holky totož nemůžou odpustit :wink:

kattkka píše:
verenika píše:
Hanka1 píše:
jo klidne ho tam nacpi na cely den, on ti v dospelosti urcite podekujemne spis zarazi, ze jeste nekdo choditko pouziva… :roll:

že ty považuješ chodítko za škodlivé tak to přece neznamená že s tím musí souhlasit všichni :think: My vyrostly na chodítkách všichni a já na bolesti zad teda netrpím,páteř křivou taky nemám.....

Takže tvá reakce byla dosti přehnaná.Když tě to pobuřuje tak nemáš takové diskuze vůbec otevírat.Už tu na to bylo několik diskuzí a vždy je to hon na zakladatelku.Děláte jako by to dítě týrala :roll:
Vsichni ne.Uz v roce 1986 upozornovala doktorka moji mamu ze jsou skodliva.Uz tenkrat se to vedelo.

já jsem starší.V roce 1986 jsem chodítko už nepotřebovala :lol:

Příspěvek upraven 27.09.11 v 09:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.9.11 09:06
verenika píše:
kattkka píše:
Joa nekdo daval odkaz uz je to delsi dobu a tam bylo ze choditka se zakazou v amci EU dovazet.Protoze opravdu skodi.
A jak to že jsou tedy stále volně prodejná v každém krámu s dětskými hračkami :think:

Me se neptej.Me se ta diskuze hledat nechce a kdovi jestli neni smazana uz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.9.11 09:07
verenika píše:
milcamilka píše:
no teda, holky dit vy se tu normalne hadate :-(
kattkka píše:
verenika píše:
Hanka1 píše:
jo klidne ho tam nacpi na cely den, on ti v dospelosti urcite podekujemne spis zarazi, ze jeste nekdo choditko pouziva… :roll:

že ty považuješ chodítko za škodlivé tak to přece neznamená že s tím musí souhlasit všichni :think: My vyrostly na chodítkách všichni a já na bolesti zad teda netrpím,páteř křivou taky nemám.....

Takže tvá reakce byla dosti přehnaná.Když tě to pobuřuje tak nemáš takové diskuze vůbec otevírat.Už tu na to bylo několik diskuzí a vždy je to hon na zakladatelku.Děláte jako by to dítě týrala :roll:
Vsichni ne.Uz v roce 1986 upozornovala doktorka moji mamu ze jsou skodliva.Uz tenkrat se to vedelo.
já jsem starší.V roce 1986 jsem chodítko už nepotřebovala :lol:

Nekdo rikal ze jeste driv.Ale chtela jsem poukazt na to ze uz tenkrat se to vedelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.9.11 09:09

No,ale stejně se používaly a používají se i nadále :wink: Je to přece každého věc co si pro své dítě používá ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.9.11 09:13
verenika píše:
No,ale stejně se používaly a používají se i nadále :wink: Je to přece každého věc co si pro své dítě používá ne?

Vsak rikam neco??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.9.11 09:13
verenika píše:
No,ale stejně se používaly a používají se i nadále :wink: Je to přece každého věc co si pro své dítě používá ne?

Vsak rikam neco?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
27.9.11 09:14
kattkka píše:
lucie.t píše:
postaci capacky, urcite tam nebude cely den.jinak nevidim duvod, proc by melo dite pak spatne chodit. mala v nem byla a chdi uplne normalne. jasne, ze neni dobre, aby tam bylo cely den. ale kdyz si chci dojit v klidu na zachod, povesit pradlo.....neznam nic bezpecnejsiho
Jo a vis ze nejvice urazu oparenim a tak se pstava v choditku??Asi ne co.Tak nepis nejbezpecnejsi.Mimochodem lepsi je ohradka postylka.

By mne zajímalo, co to mají dotyčné za chodítka, naši kluci neměli šanci se přes chodítko dostat k jakémukoliv stolu, myšleno dosahnout na něj :think: A pokud nějaký blbec dá vařící pití hned na kraj stolu a dítě do něj chodítkem drcne… To asi nebude vina toho chodítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.9.11 09:15
kattkka píše:
verenika píše:
Vsak rikam neco?? :wink:
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
27.9.11 09:16

Celá moje generace drandila v chodítku a neznám nikoho s křivou páteří nebo s nějakými problémy! :roll: Jasně, logicky, když si představím, že dítě ještě neumí chodit a dáš ho do chodítka, tak to asi nebude úplně to pravé ořechové, ale dítě v tom přeci není celý den… ! My chodítko měli asi od 7.-9. měsíce (malý už si uměl sám stoupnout u něčeho) … Byl tam každý den tak hodinku dohromady… V 10ti měsících začal sám chodit…

Myslím, že je na každé z nás, zda-li pořídí svému děťátku chodítko, mluvícího pejska nebo létající balón či hodinky s vodotryskem… ! Pokud je nějaká maminka zásadně proti, tak ať je, ať děťátku chodítko nepořizuje a může být v klidu, že dělá to nejlepší… ale nemusí se navážet do ostatních, kteří prostě mají jiný názor… :roll: :wink:

A jak tu někdo psal, že děti jednou maminkám, které je dávaly do chodítka, poděkují za skoliózu páteře a jiné problémy… - tak to mi přijde dost přehnané… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
27.9.11 09:16

http://www.cpsjep.cz/…_09_2004.rtf

Tak já sem ještě hodím stanovisko České pediatrické společnosti k chodítkům. Nebrojím proti nim, ale myslím, že než posadí zakladatelka dítě do chodítka, měla by si stanovisko doktorů přečíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.9.11 09:17
Hanule píše:
kattkka píše:
lucie.t píše:
postaci capacky, urcite tam nebude cely den.jinak nevidim duvod, proc by melo dite pak spatne chodit. mala v nem byla a chdi uplne normalne. jasne, ze neni dobre, aby tam bylo cely den. ale kdyz si chci dojit v klidu na zachod, povesit pradlo.....neznam nic bezpecnejsiho
Jo a vis ze nejvice urazu oparenim a tak se pstava v choditku??Asi ne co.Tak nepis nejbezpecnejsi.Mimochodem lepsi je ohradka postylka.
By mne zajímalo, co to mají dotyčné za chodítka, naši kluci neměli šanci se přes chodítko dostat k jakémukoliv stolu, myšleno dosahnout na něj :think: A pokud nějaký blbec dá vařící pití hned na kraj stolu a dítě do něj chodítkem drcne… To asi nebude vina toho chodítka.

Přesně takhle se opařil manžel když byl malý,Tchýně na ubrus co visel ze stolu položila hrnec vařicí vody :zed: Nemyslím,že je to vinna chodítka,to by stalo i když se dítě umí postavit o židli a strhne to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
Hanule píše:
kattkka píše:
lucie.t píše:

To kafe nemusis mit na okraji.Decko ti ke stolu dojede a strhne ubrus.nebo jdes s necim horkym nemusi to byt zrovna kafe decko se v tom rozjede ty to nevychytas a skonci to na nem.Hele videla jsem to u kamosky a stacilo.Kdyz varila a docko do ni vrazelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
verenika píše:
kattkka píše:
A jak to že jsou tedy stále volně prodejná v každém krámu s dětskými hračkami :think:

Ono se prodává věcí, co je nevhodných. Děti jsou dobrej byznys:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937

Ahoj nečetla jsem celou diskuzi. Jen pár přízpěvků, ano plno maminek používá chodítko.
Mám doma nedonošenýho syna, má skoliózu zad. bylo nám řečeno neposazovat, dokud si nesedá sám a hlavně žádné chodítko a klokánky.
Proč??? Nejde o to, že by děti chodili špatně, ale o to, že tím, že ještě nemají vyvinuté svaly, tak se může, ale také nemusí do budoucna projevit bolestí zad, skoliózou a za to si myslím to nestojí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí