Jaké botičky do choditka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
27.9.11 09:19
verenika píše:
Hanule píše:
kattkka píše:
lucie.t píše:
postaci capacky, urcite tam nebude cely den.jinak nevidim duvod, proc by melo dite pak spatne chodit. mala v nem byla a chdi uplne normalne. jasne, ze neni dobre, aby tam bylo cely den. ale kdyz si chci dojit v klidu na zachod, povesit pradlo.....neznam nic bezpecnejsiho
Jo a vis ze nejvice urazu oparenim a tak se pstava v choditku??Asi ne co.Tak nepis nejbezpecnejsi.Mimochodem lepsi je ohradka postylka.
By mne zajímalo, co to mají dotyčné za chodítka, naši kluci neměli šanci se přes chodítko dostat k jakémukoliv stolu, myšleno dosahnout na něj :think: A pokud nějaký blbec dá vařící pití hned na kraj stolu a dítě do něj chodítkem drcne… To asi nebude vina toho chodítka.
Přesně takhle se opařil manžel když byl malý,Tchýně na ubrus co visel ze stolu položila hrnec vařicí vody :zed: Nemyslím,že je to vinna chodítka,to by stalo i když se dítě umí postavit o židli a strhne to.

A je to tu.Hele ty decka v tech choditkach laka vice veci.Mala me nikdy po ubruse nesla ale ja tam ani ni c nenechavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
27.9.11 09:20

Holky nehádejte se :kytka:

Moje kamarádka ( 22 let) dává dítě do chodítka už od 4 měsíců aby si posílil svaly či co… :-(

• Citovat
  • Upravit
15074
27.9.11 09:20

Ubrus teda na stole nemám, protože by letěl i bez chodítka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.9.11 09:24

Je to rozhodně každého věc a každého rozhodnutí. Já jsem v chodítku byla, můj brácha taky, záda nás bolí občas, trošku. Mamku taky tak, taťka už byl se zádama aj v nemocnici, děda chodil jednu dobu pravidelně. Z manželovy strany - děda má zborcenou páteř, tchyně skoliózu, MM skoliózu, vyhřezlou plotýnku. Jestli byli v chodítku, nevím, ale nějaké dispozice máme, tak mi nepřijde rozumné dráždit hada bosou nohou :mrgreen:

Tak, jak rodiče alergici jsou opatrnější při zavádění alergenů, já jsem byla opatrná zase v tomhle. Je jasné, že nezařídím, aby třeba tu skoliózu neměl, ale vím, že jsem k tomu nijak nepřispěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
hofka píše:

:palec: jo to jooo… :lol: Já nedávám ani nic na stůl… prostě, od doby, co leze, tak stůl dávám na sedačku (mám takovej menší konferenční) a celej obývák je přizpůsoben maximálně malýmu… Nikde žádný nebezpečí… (samozřejmě, že čím víc roste, tím víc přizpůsobuji :jazyk: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
kattkka píše:
verenika píše:
Hanule píše:
kattkka píše:
lucie.t píše:
postaci capacky, urcite tam nebude cely den.jinak nevidim duvod, proc by melo dite pak spatne chodit. mala v nem byla a chdi uplne normalne. jasne, ze neni dobre, aby tam bylo cely den. ale kdyz si chci dojit v klidu na zachod, povesit pradlo.....neznam nic bezpecnejsiho
Jo a vis ze nejvice urazu oparenim a tak se pstava v choditku??Asi ne co.Tak nepis nejbezpecnejsi.Mimochodem lepsi je ohradka postylka.
By mne zajímalo, co to mají dotyčné za chodítka, naši kluci neměli šanci se přes chodítko dostat k jakémukoliv stolu, myšleno dosahnout na něj :think: A pokud nějaký blbec dá vařící pití hned na kraj stolu a dítě do něj chodítkem drcne… To asi nebude vina toho chodítka.
Přesně takhle se opařil manžel když byl malý,Tchýně na ubrus co visel ze stolu položila hrnec vařicí vody :zed: Nemyslím,že je to vinna chodítka,to by stalo i když se dítě umí postavit o židli a strhne to.
A je to tu.Hele ty decka v tech choditkach laka vice veci.Mala me nikdy po ubruse nesla ale ja tam ani ni c nenechavam

Ale to že nešla neznamená že jiné nepůjde.Medializováno je spoustu případu polálenin dítěte,ale bylo to že dítě strhlo na sebe něco z kraje stolu.Nečelat jsem že se tak stalo v chodítku.

Mám přece rozum a nedám nic horkého tam kam dítě dosáhne ne?

Nebudu se tu dohadovat,těch nehod se může stát milion i bez chodítka a odrazovat někoho kdo chce posadit dítě na pár desítek minut do chodítka :nevim:

Jupíci a podobný obarvený srač.y jsou taky škodlivý,daleko víc než chodítko a je to zakázané?Není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
lucineeccka píše:
Holky nehádejte se :kytka:Moje kamarádka ( 22 let) dává dítě do chodítka už od 4 měsíců aby si posílil svaly či co… :-(

Tak to je taky dobrý teda 8-o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
27.9.11 09:26
A s těma úrazama, od tý doby se Matyas postavil nemáme ubrusy, nebezpečný věci jsou mimo dosah aby se nemohlo nic stát
kattkka píše:
verenika píše:
Hanule píše:
kattkka píše:
lucie.t píše:

Myslím, že to byla hlavně blbost tchýně.Od tý doby co se Matyas postavil máme všechny ubrusy a dečky sundaný, nebezpečný věci jsou mimo jeho dosah, zásuvky zabezpečený,…aby se nemohlo nic stát.Když jsem šla na wc tak jsem ho dala normálně do postýlky, prádlo „věšel“ se mnou ( dostal kolíčky nebo hračku)Teď tam má houpací kohouty,a když jdu na wc tak mi buší na dveře a chce jít se mnou :roll: :-) A myslím, že se dá dítě zabavit jinak než v chodítku. 8-)

Hezký den všem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
27.9.11 09:26

Ty jo holky kliid,
v Anglii je v choditku uplne kazde dite na doporuceni doktoru a chodi vsichni normalne. :nevim:
Ale kazdeho vec. Ja ho taky nepouzivam a ani pouzivat nebudu. :-)

• Citovat
  • Upravit
20557
27.9.11 09:27

Do chodítka jsem dávala ponožky. Jako první boty máme adidasky, žádné kotníčkové, protože v těch šmajdaly. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
27.9.11 09:28
Terez85 píše:
hofka píše:
:palec: jo to jooo… :lol: Já nedávám ani nic na stůl… prostě, od doby, co leze, tak stůl dávám na sedačku (mám takovej menší konferenční) a celej obývák je přizpůsoben maximálně malýmu… Nikde žádný nebezpečí… (samozřejmě, že čím víc roste, tím víc přizpůsobuji :jazyk: )

:palec: u nás taky…a všude vyklizený poličky. :lol:

• Citovat
  • Upravit
20296
27.9.11 09:29
kattkka píše:
Hanule píše:
kattkka píše:
lucie.t píše:
To kafe nemusis mit na okraji.Decko ti ke stolu dojede a strhne ubrus.nebo jdes s necim horkym nemusi to byt zrovna kafe decko se v tom rozjede ty to nevychytas a skonci to na nem.Hele videla jsem to u kamosky a stacilo.Kdyz varila a docko do ni vrazelo.

Toto mi dělá syn doteď i bez chodítka - proto nevařím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
27.9.11 09:31

Věci lákaly úplně stejně jak toho v chodítku, tak toho bez chodítka :nevim: TO není JEN o chodítku, ale o tom mít v hlavě trochu rozumu a nedávat věci tak aby to blbě dopadlo. Například dítě na kuchyňskou linku v době kdy si jdu vařící vodou zalít čaj, taky znám jednoho takového umělce, chodítko 100% doma neměli. Malá si do dospělosti ponese jizvu přes celé stehno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.9.11 09:32
peggy.sl píše:
Do chodítka jsem dávala ponožky. Jako první boty máme adidasky, žádné kotníčkové, protože v těch šmajdaly. :-)

Taky jsem musela změnit svůj radikální názor na boty :lol: Kotníčkové kožené má rozglajdané a chodí pomalu po kotníku, kdežto v „najkách“ chodí krásně…nakonec mi je schválila i rehabilitační :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
27.9.11 09:33
lucineeccka píše:
Holky nehádejte se :kytka:Moje kamarádka ( 22 let) dává dítě do chodítka už od 4 měsíců aby si posílil svaly či co… :-(

Tak to známá dělala taky, malej má pěkně prohnutou páteř, jako je to každýho věc, je mi to jedno, moje dítě to není. Ono opravdu nemusí se nic stát a může. Ona ho tam dávala taky od 4 měsíců, chodil brzy, ted má tři roky a pěkně prohnutou páteř, vyvalený břicho, ted s ním lítá po doktorech. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí