Jaké botičky do choditka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10052
27.9.11 09:33
milcamilka píše:
vau tak takove rady jsem po pravde necekala :cry:

za to já jsem je čekala hned jak jsem uviděla název diskuze :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
27.9.11 09:36

Si tak říkám, jestli když někdo založí diskuzi - jakou šňůrku na dudlík - tak zda se taky ozve tolik - to nikdy nedávej, uškrtí se ti na tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
27.9.11 09:36
recoleta píše:
hodně obdobná diskuzehttps://www.emimino.cz/…rukou-78894/

ano ano, chodítko je skutečně věčné téma. A jak zde padlo, vždy bude mít své odpůrce a příznivce. Kdo chce, používejme ho, kdo ne, nepoužívejte.
Jinak zakladatelko, nováčku, vítej na emiminu a bacha na hádky, v to se to tu velmi často zvrtne, začínaje zcela nevinnou otázečkou :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
27.9.11 09:37
RyBANA píše:
peggy.sl píše:
Do chodítka jsem dávala ponožky. Jako první boty máme adidasky, žádné kotníčkové, protože v těch šmajdaly. :-)
Taky jsem musela změnit svůj radikální názor na boty :lol: Kotníčkové kožené má rozglajdané a chodí pomalu po kotníku, kdežto v „najkách“ chodí krásně…nakonec mi je schválila i rehabilitační :mrgreen:

No tak to ráda slyším… :palec:
V těch kotníkových holky chodí jako postižené a pořád se válí po zemi - už jsou v odkladišti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.9.11 09:38
Hanule píše:
Si tak říkám, jestli když někdo založí diskuzi - jakou šňůrku na dudlík - tak zda se taky ozve tolik - to nikdy nedávej, uškrtí se ti na tom.

to asi ne,to není tak profláknutý jako ty chodítka :mrgreen: :mrgreen:

Já jen nechápu že to holky pokaždý baví.Holka je chudák nováček a hned se jí dostane takového uvítání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
27.9.11 09:39

To mi ještě připomnělo, jak jedna moje kamarádka si dala v těhotenství status na FB, že jí taťka přivezl z Francie výborné sýry a že si teda fakt pošmákla… A hned se do ní pustilo 1000 ženskejch a holek, že to je teda nezodpovědná matka, když v těhotenství jí plesnivé sýry, a že to dítě div nezabíjí… a dalších x podobných komentářů… Jako já tyhle „aktivistky“ nechápu… :zed: I ta kamarádka věděla, že plesnivé sýry nejsou úplně ok v těhotenství a že se nedoporučují, ale prostě jednou zhřešila… a co jako? :wink:

Kdyby člověk měl dávat na VŠECHNY rady lékařů, na všechny škodlivosti, zákazy atd… a opravdu měl vše důsledně dodržovat, tak by se nesmělo v dnešní době pomalu nic… :think: Zkrátka každý někde ujede, někde si to hlídá… Každý to má jinak a každý má jiné myšlení, názory a priority… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
27.9.11 09:41

tady by se měla udělat nějaká záložka, kterou by si měly povinně přečíst všichni nováčci.-DDD

Témata na které zásadně nezákladat diskuze:

chodítka
lipánek
kojení - nekojení
jednorázovky
interupce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
27.9.11 09:42

ještě jsem zakladatelko jula na Tvůj profil…malé je cca 5 měsíců? To ještě do chodítka nedávej (pokud ses rozhodla dávat). My chodítko máme, ale malá v něm je někdy od 8,5 měsíce, 9. měsíce…až když měla zdokonalené lezení…takhle je to moc moc brzo, to bych se musela přiklonit k tomu, že to pro miminko opravdu dobré není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
27.9.11 09:44
zuzka.mamka píše:
tady by se měla udělat nějaká záložka, kterou by si měly povinně přečíst všichni nováčci.-DDD

chodítka
lipánek
kojení - nekojení
jednorázovky
interupce

ještě jsi zapomněla: nechat miminko vyřvat? :wink: taky nee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.9.11 09:44

dekuji za privitani :-) ikdys po pravde nevim jestli se jeste zucastni :-( nak jste me zaskocily hnet na poprve 8-o a s tim choditkem uvidime :?: hlavne co na to rekne nase Vaneska :huban: jak se ji tam bude libyt :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
27.9.11 09:46
milcamilka píše:
dekuji za privitani :-) ikdys po pravde nevim jestli se jeste zucastni :-( nak jste me zaskocily hnet na poprve 8-o a s tim choditkem uvidime :?: hlavne co na to rekne nase Vaneska :huban: jak se ji tam bude libyt :potlesk:

pokud chceš dávat, ještěš určitě vyčkej…min. až malá bude sama sedět a třeba lézt…takhle maličkou nedávej, to ji radši pochovej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
27.9.11 09:47
petratavali píše:
zuzka.mamka píše:

chodítka
lipánek
kojení - nekojení
jednorázovky
interupce
ještě jsi zapomněla: nechat miminko vyřvat? :wink: taky nee…

:palec: ono by se toho našlo určitě mnohem víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755

Ono je taky rozdíl, jaké děťátko do chodítka dáš… Pokud je vám teprve 5 měsíců, tak to opravdu ne-e… My jsme byli od malička „dobře stavění“, malý byl i opravdu šikovný, brzy sám lezl, brzy si stoupal - měl na čem stavět :-D (teď máme v roce 12 kg), takže jsem se o něj nebála, když jsem ho v 7 měsících dala do chodítka, už byl hezky vzpřímený a uměl stát… Samozřejmě bych tam nedala děťátko, které by v chodítku viselo a bylo v něm zkroucené jako paragraf… To nééé… Zase taková sadistka nejsem! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17

jj male je 5 mesicu :-) a neboj jeste bych ji tam nedala jen sem dopredu chtela poznat par nazoru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.9.11 09:48
milcamilka píše:
dekuji za privitani :-) ikdys po pravde nevim jestli se jeste zucastni :-( nak jste me zaskocily hnet na poprve 8-o a s tim choditkem uvidime :?: hlavne co na to rekne nase Vaneska :huban: jak se ji tam bude libyt :potlesk:

A proč ji tam chceš vlastně dát? Naprosto neútočný dotaz, jenom mě to zajímá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí