Jaké botičky do choditka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16291
27.9.11 09:49
petratavali píše:
zuzka.mamka píše:
tady by se měla udělat nějaká záložka, kterou by si měly povinně přečíst všichni nováčci.-DDD

Témata na které zásadně nezákladat diskuze:

chodítka
lipánek
kojení - nekojení
jednorázovky
interupce
ještě jsi zapomněla: nechat miminko vyřvat? :wink: taky nee…

A klokanky :lol:

Milco, kolik vlastně malé je? Ono bude trochu rozdíl, když začneš ve 4 měsících a v 8… Edit - už jsem to našla :))

Příspěvek upraven 27.09.11 v 09:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689

Ty jo to nechápu, ona se ptala jake boty do chodítka a ne jestli ma pouzivat choditko :lol: To jste se sem prisli pohádat nebo co? nechápu proc nemuzete jen odpovedet na otazku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17

my chovame porad jsme totis mazanci,, takze nepripada v uvahu ze by treba plakala nebo tak :-) ale uz sama sedi :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
27.9.11 09:52
lucie.t píše:
postaci capacky, urcite tam nebude cely den.jinak nevidim duvod, proc by melo dite pak spatne chodit. mala v nem byla a chdi uplne normalne. jasne, ze neni dobre, aby tam bylo cely den. ale kdyz si chci dojit v klidu na zachod, povesit pradlo.....neznam nic bezpecnejsiho

Hmm tak to já znám, ohrádku nebo postýlku, prádlo věší se mnou, chodítko jsem nikdy nepotřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
27.9.11 09:52
RyBANA píše:
peggy.sl píše:
Do chodítka jsem dávala ponožky. Jako první boty máme adidasky, žádné kotníčkové, protože v těch šmajdaly. :-)
Taky jsem musela změnit svůj radikální názor na boty :lol: Kotníčkové kožené má rozglajdané a chodí pomalu po kotníku, kdežto v „najkách“ chodí krásně…nakonec mi je schválila i rehabilitační :mrgreen:

Vzaly jste mi iluze o kotníčkových botách…já myslela že jsou nejlepší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.9.11 09:54
milcamilka píše:
my chovame porad jsme totis mazanci,, takze nepripada v uvahu ze by treba plakala nebo tak :-) ale uz sama sedi :potlesk:

Zase chyba,teď dostaneš určit vynadáno,že si malá určitě ještě sama nesedla :roll: :lol:

takže další téma můžete přidat a to je posazování 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
27.9.11 09:55
KPKristy píše:
Kamarádka dávala kluka do chodítka v ponožkách, já bych ho do chodítka nedala!
Ten její lítal po palcích přes celý byt v době, kdy neuměl sám sedět :roll:
Dneska sice normálně chodí, rozchodil se v roce, ale do budoucna bych to viděla spíš negativně. Až mu v deseti letech zjistí skoliózu páteře, může poděkovat mamince. On tam strávil fakt dost času… :zed:

naši nás s bráchou taky do chodítka nedávali, a máme skoliozu a vadné držení těla oba.. kamarádka šoupla malího do chodítka občas a je v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.9.11 09:55
MarkyM píše:
RyBANA píše:
peggy.sl píše:
Do chodítka jsem dávala ponožky. Jako první boty máme adidasky, žádné kotníčkové, protože v těch šmajdaly. :-)
Taky jsem musela změnit svůj radikální názor na boty :lol: Kotníčkové kožené má rozglajdané a chodí pomalu po kotníku, kdežto v „najkách“ chodí krásně…nakonec mi je schválila i rehabilitační :mrgreen:
Vzaly jste mi iluze o kotníčkových botách…já myslela že jsou nejlepší :zed:

nepoužívám už 3 roky. :lol: Neuměl v tom chodit.Jak psala Peggy.Nosí jen sportovní, na značce nelpím :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
27.9.11 09:56

Podle mě každé dítě je individuální a má jiné potřeby, nám třeba adidasky nesedí jsou na nás moc úzké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.9.11 09:57

no male je 5 mesicu jeste nedavame ale chteli bysme, do budoucna jen jsem do predu chtela vedet co a jak :-) a ty kotnickove botky tak to me zarazilo ja myslela ze jsou nejlepsi ze tu nozicku zpevni a nemuze se pohybovat do stran :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.9.11 10:00
milcamilka píše:
no male je 5 mesicu jeste nedavame ale chteli bysme, do budoucna jen jsem do predu chtela vedet co a jak :-) a ty kotnickove botky tak to me zarazilo ja myslela ze jsou nejlepsi ze tu nozicku zpevni a nemuze se pohybovat do stran :roll:

Právě někteří ortopedi mají zase názor, že je lepší, když se hýbat může, že se ten kotník vyvíjí sám a lépe… Je toho hodně, co si musíš rozhodnout sama, bohužel se mnohdy neshodnou ani odborníci… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
27.9.11 10:01
verenika píše:
MarkyM píše:
RyBANA píše:
peggy.sl píše:
Vzaly jste mi iluze o kotníčkových botách…já myslela že jsou nejlepší :zed:
nepoužívám už 3 roky. :lol: Neuměl v tom chodit.Jak psala Peggy.Nosí jen sportovní, na značce nelpím :-P

Naše teda ještě sama nechodí pouze kolem něčeho nebo za ruce a přijde mi právě že v botech jí to moc nejde.Ale nikdy by mě nenapadlo že je to kotníčkovýma botama za zdravotní obuvi.No tak teda díky no :pocitac: :lol: :mrgreen:
Omlouvám se za odbočení od tématu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
27.9.11 10:02

Ja na emimino zavitam vzdy jen jednou za cas a pokazde narazim na podobnou diskuzi, kde se vsechny chytre horakyne pusti do zakladatelky. :-(
Je to skoda, jinak to je super forum.
Holky uvedomte si, ze kazdych 10 let rikaji odbornici neco jineho. Zalezi na kazdem, co povazuje za dobre a co ne. V zapadni Evrope a Americe se delaji zase uplne jine veci nez v CR. Kde berete tu jistotu, ze zrovna my zijeme v dobe a zemi, kdy delame vse naprosto spravne???
Priste spis odpovidejte na dotaz a lidi se tu nebudou bat klast otazky. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
755
27.9.11 10:02
milcamilka píše:
jj male je 5 mesicu :-) a neboj jeste bych ji tam nedala jen sem dopredu chtela poznat par nazoru :wink:

Akorát ses ptala, jaké botky a vzniklo z toho tohle… :mrgreen: Já jsem se osobně nikdy takové diskuze nezúčastnila… Ale teď, jak jsem viděla v názvu „chodítko“, jsem byla zvědavá, jak to bude probíhat… Bohužel se obavy naplnily… :roll: :pankac: Uvidíš, jak se malá bude vyvíjet a určitě sama poznáš nejlíp, zda je to vhodné či ne… :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.9.11 10:05
Scarlett2011 píše:
Ja na emimino zavitam vzdy jen jednou za cas a pokazde narazim na podobnou diskuzi, kde se vsechny chytre horakyne pusti do zakladatelky. :-(
Je to skoda, jinak to je super forum.
Holky uvedomte si, ze kazdych 10 let rikaji odbornici neco jineho. Zalezi na kazdem, co povazuje za dobre a co ne. V zapadni Evrope a Americe se delaji zase uplne jine veci nez v CR. Kde berete tu jistotu, ze zrovna my zijeme v dobe a zemi, kdy delame vse naprosto spravne???
Priste spis odpovidejte na dotaz a lidi se tu nebudou bat klast otazky. :nevim:

Přesně, když se člověk koukne, co se dělá s dětma jinde a co tady, tak to zahlodá, jestli tady to není až moc přehnané a není lepší tomu nechat pohodovější vývoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí