Jaké boty na cvičení?

2282
14.4.11 14:02

Jaké boty na cvičení?

Ahoj holky,rozhodla jsem se že zahájím válku se špekama.Takže se dám do cvičení.Chci zkusit vacushape,zumbu,......atd.Uvidim,co mě bude bavit a hlavně mi bude vyhovovat.
Ale potřebuju poradit s výběrem bot,vhodnými na tyto cvičení.Můžete my říct,který koupit a který rozhodně ne.Nemám vůbec tušení,jaký boty se na cvičení nosí.Děkuji a omlouvám se za blbou otázku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17162
14.4.11 14:10

Dolby,

naše lektorka zumby má Nike - přímo taneční botky. Ve sportu mívají přímo regálek s tanečníma sportovníma botkama. Dělá je Adidas, Nike a tuším ještě jedna firma.
Já mám adidasky na běhání, odlehčené a pohodlné. Chodím na zumbu 2× týdně a botky jsou super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
14.4.11 14:16

Takže teda spíš nějaký boty na běhání,jo?Tak trochu jsem myslela,že asi takový nějaký budou nejlepší.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
14.4.11 14:19

Já mám na zumbu Nike Air a musím říct, že super :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.4.11 14:21
Dolby píše:
Takže teda spíš nějaký boty na běhání,jo?Tak trochu jsem myslela,že asi takový nějaký budou nejlepší.
Děkuji

Jojo, musí mít dobrou stélku uvnitř - at nebolí klenba nártu - a taky odpruženou podrážku, protože i na zumbě se občas dost hopsá… my si takové ty šílené písničky vždy pojmenováváme - astmatická, špekotřas, pošahaná a pod. :mrgreen: :mrgreen:
Jestli máte fajn lektorku, tak to si zumbu určitě užiješ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.4.11 14:34

Rozhodně kotníkové,odpružené,určené na aktivní areobic.Nedat na modní trend,ale koupit opravdu kvalitní boty.
Na běhání ne,jsou to boty speciálně určené na aerobic.
 http://shop.sportisimo.cz/…ow-ii/20797/

http://shop.sportisimo.cz/…mid-ii/5889/

jinak za sebe můžu říct,že kvalitní obuv je základ,a musí být hlavně vhodná!!
Já osobně si půjdu o tomto víkendu také vybrat nové boty na cvičení,a budu velice pečlivě vybírat.
Kamarádka si bohužel vybrala špatně,a boty na různé druhy cvičení jí nesedí.Cítí,že noha není dostatečně pevná,a tak si ani není jistá při svižném a rychlém cvičení.A to je špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
14.4.11 14:56

Já se jedu odpolko podívat do města,tak snad vyberu dobře :-)
HOLKY,DĚKUJI VÁM ZA RADY :palec: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
14.4.11 17:14

pak dej vědět,co sis vybrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
9.11.12 20:21

PROSÍM, PORAĎTE OBCHOD, KDE SE DAJÍ KOUPIT KLASICKÉ CVIČKY PRO DĚTI, JARMILKY???
Nechce se mi všechny obchody obíhat a shánět, tak snad touto cestou někdo poradí :kytka: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
9.11.12 20:31

U nás je mají normálně v obuvi nebo i v tescu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
9.11.12 20:37

U nás je mají v hypermarketu Albert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
9.11.12 21:51