Jaké byste vybraly jméno?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.3.22 14:45

@levandule23 Já to mám právě úplně stejně. Jen se bojím té Adrianky z důvodu, že první dceru mám taky od A. Ale jinak u manžela Adriana jasně vede.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.3.22 14:48

@unuděná Z toho mám strach, že až ji uvidim, nebyla bych schopna vybrat :D…jinak kritice se vyhneme určitě, protože tentokrát jsem se rozhodla jméno nikomu neříkat. Jen ať se nechají překvapit.

• Citovat
  • Upravit
148989
18.3.22 14:51
@Anonymní píše:
@levandule23 Já to mám právě úplně stejně. Jen se bojím té Adrianky z důvodu, že první dceru mám taky od A. Ale jinak u manžela Adriana jasně vede.

Klidně bych dala druhé jméno na stejné písmeno. Mě se to líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.3.22 14:51
@Anonymní píše:
@unuděná Z toho mám strach, že až ji uvidim, nebyla bych schopna vybrat :D…jinak kritice se vyhneme určitě, protože tentokrát jsem se rozhodla jméno nikomu neříkat. Jen ať se nechají překvapit.

Dobře děláte, znám páry, které tohle úplně rozložilo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
18.3.22 14:53
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

řeší se to tu často, tak ani mě to nedá se nezeptat. :) V srpnu mám rodit a řešíme jméno pro holčičku. Vůbec u žádného jméno v kalendáři necítítm, že je to ono. Ale vybrali jsme s přítelem 3 pro nás nejhezčí, tak by mě moc zajímalo, jaké byste vybraly z těch tří jmen a proč?

Jde o: ADRIANA, SOFIE, KAROLÍNA

Adriana je pro me takove romske, a moc nevim jak bych ji oslovovala, az bude vetsi. Áďa? Nelibi se mi. Sofinek je moc. Karolinka je hezke a tvarovatelne, pro me vitezka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.22 14:58

@aleba Co třeba Adri?

• Citovat
  • Upravit
15575
18.3.22 14:59

Asi Karolina. Sofie se mi nelibi, Adriana docela ujde, ale Karolina je z nich nejlepsi.
A ano, jmenuji se tak ja. Jmeno mam rada, ale dlouho jsem ho rada nemela, protoze pri osloveni Karolina mi prislo, ze jsem udelala neco spatneho nebo ze me ten clovek nema rad. Ale to je u vetsiny jmen, kdyz se diteti a potazmo dospelemu nerika v zakladnim tvaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
18.3.22 16:00

Za mě Sofie, ale Adriana zní taky hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
18.3.22 16:03

Za me Adrianu :)

Muzes jeste pockat, casu spoustu a to „citeni“ pravdepodobne prijde samo. Ke konci uz byva tendence miminko oslovovat a mluvit k nemu a najednou nejake jmeno proste pasuje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
18.3.22 16:05
@Klara019 píše:
@Cucajz A jste spokojení? :)

Jsme a moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
18.3.22 18:08

Karolína.
Sofie je teď každá druhá. Sofie je totiž nová Natálie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.3.22 18:09

Ani jedno. Kdybych si musela vybrat, tak jedině Sofie bych volila. Ostatní se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
18.3.22 18:44
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

řeší se to tu často, tak ani mě to nedá se nezeptat. :) V srpnu mám rodit a řešíme jméno pro holčičku. Vůbec u žádného jméno v kalendáři necítítm, že je to ono. Ale vybrali jsme s přítelem 3 pro nás nejhezčí, tak by mě moc zajímalo, jaké byste vybraly z těch tří jmen a proč?

Jde o: ADRIANA, SOFIE, KAROLÍNA

Karolína - moje nejoblíbenější jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
18.3.22 19:12

Dala bych Sofii. Taky máme Sofinku.. Je fakt, že jich je hooodně, ale bylo to manželovo přání, tak jsem svolila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
18.3.22 19:29

Karolínka vede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie