jaké golfky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
440
30.6.06 09:57

Alenko teď jsem si znovu přečetla tvoje požadavky ohledně ceny a tyto golfky stojí kolem 4000 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
30.6.06 10:15

A co třeba tyhle? Já chci takový, co vydrží do 3 let, než se obejdeme úplně bez kočárku.
BABY POINT SPEEDY
Babywelt - JERSEY
HOCO GUARD COMFORT
 NATTAU

Máte někdo s některými zkušenost…jak se s nima jezdí, zda může i tatínek 185cm apod.

Je to děs, nevím jestli to neodložím na jaro a nevystačím si teď radši se sporťákem z čtyřkombinace :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
30.6.06 11:36

aalenkaa, já jsem taky uvažovala nad těmi od Babypointu, ale vyhrály twister , protože Speedy nemají ten pásek na madle a twistry mají větší kola, tak proto.

Musíš se podívat na jejich výšku a pak poznáš, jestli je to pro vysoké lidi. Já mám jen 158cm a taky jsem si výšku golfek musela ohlídat. Pro mě nejvyšší, které jsem odzkoušela byly deltim kazoo, jsou na výšku 112 cm.
Tak tohle jsem mé poznatky z honičky za golfáčem, která trvala 5měsíců.
ale jak jsem napsala jsem maximálně spokojená ahoj I.

• Citovat
  • Upravit
123
30.6.06 11:50

Alenko,musím říct,že jsem viděla v reálu právě Solarky od Babypointu a vypadají naprosto skvěle,taky u nás byly hnedle vyprodané.Sice jsou za 4000.-Kč,ale i s originál.nánožníkem.Fakt pěkný sporťáček! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
5.8.06 17:22

Prosím o zkušenosti s těmito golfkami:

CHICCO CT 0.3
RED CASTLE CITY LINK
PEG PEREGO ARIA

golfky budu mít jako doplněk ke sporťáku Jané slalom takže chci jen něco extra lehkého a to tyhle golfky jsou…Pokud je máte tak prosím napište.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí