Jaké horoskopy Vám vychází?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@lynč píše:Žadný.
Holky tento tyden musim ucinit dulezite tozhodnuti a nemuzu se rozhodnoutDocela verim horoskopum tak jen tak pro zajimavost mate nejake osvedcene ktere vam opravdu vychazi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To je slozity to byste museli znat celou situaci tyka se to zamestnani ale dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne horoskopy beru jako zábavu, někdy to v jistém kontextu vyjde, jindy je to blbost a je fuk jestli čtu nějaký speciální nebo obyč v novinách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lynč píše:
Holky tento tyden musim ucinit dulezite tozhodnuti a nemuzu se rozhodnoutDocela verim horoskopum tak jen tak pro zajimavost mate nejake osvedcene ktere vam opravdu vychazi?
Ahoj.
Pár měsíců se mnou na koleji bydlela studentka sociální pedagogiky a ty tu horoskopy hodně braly. Vždycky si ráno přečetla na netu všechny ascendenty v descendentu a pak se dle toho celý den řídila.
Večer přišla celá rozhozená, že to nefunguje. Ale ráno zase jela nanovo. ![]()
Má rada zní: Přečíst si horoskop a dělat vše obráceně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My ti nemuzeme poradit protože neznáme situaci, oukej, chápu. Ale horoskop ji zná? Ne, horoskop je stejný pro milion lidí stejného znamení, podle toho se prosím tě fakt neřiď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych řekla, že takové ty v časopisech apod. - jednak jsou párřádkové a druhak je snaha je psát tak všeobecně a nicneříkajícně, aby si tam každý našel něco, pokud o to stojí (tudíž umí fungovat, ať si vybereš pro libovolné znamení, jen chtít). Teda kromě toho, který mi ráno v den svatby před patnácti rokama doporučoval změnit partnera ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lynč
Horoskopy v časopisech slouží pro pobavení a nevěřím jim. Ale můj nevlastní táta se věnuje astrologii a dělá horoskopy pro konkrétní osoby podle data, času a místa narození. Ze zkušenosti co řekne, to platí. Jestli potřebuješ poradit, napiš klidně zprávu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslela, že horoskopy v novinách jsou pro pobavení. Ve smyslu, že když to slyšíš, tak si řekneš, je, to sedí, nebo naopak, že je to mimo. Pousmejes se a už to neřešís. Kamarádka to řešila, fakt hodně. Kupovala si i nějaké noviny s horoskopama kdysi. Já to nechápala. No a jak to četla, tak našla v jednom díle ten samý text u jednoho znamení jiný den u jiného znamení - celé překopírovano - nebyla změna ani v písmenku. Jedine si nechat udělat horoskop od někoho, kdo tomu opravdu rozumí, ale s tím teda žádné zkušenosti nemám. Ani pozitivní, ani negativní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit