Jaké hračky místo hrací deky

1803
29.12.12 12:12

jaké hračky místo hrací deky

Ahojky, jaké hračky máte pro cca 4 měs. dítě kromě hrací deky? přijde mi, že jsou zbytečně drahé a malé… napadlo mě pěnové puzzle, na to deku a nějaké hračky položit…ale jaké - kde koupit šustící hračky? nějaké tipy, rady, nápady? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
29.12.12 12:21

Tak můžeš dát deku a nato puzzle šustící klížečky maj v dm a nějaké hračky najdeš v podstatě v každém obchůdku pro děti chrastítečka malé a podobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
29.12.12 12:23

Já mám nomálně dřevěnou ohrádku v ní deku a hračky jakékoliv, chrastítka, závěsné se zrcátky, šustící… Můžeš pořídit i hrazdičku se závěsnými hračkami, kterou postavíš nad ležící mimi. Je toho spousta, v každém e-shopu seženeš nepřeberné množství. Hrací deka je dle mého úplná zbytečnost, já mám 3 děti a obešly jsme se bez ní. Je malá, zbytečně drahá, starší mimčo ti na ní stejně nevydrží a bude slézat a shrnovat ji. Zbytečná investice si myslím. To pěnové puzzle je taky super nápad, to jsme měli už pak pro starší až vylezli z ohrádky. Jo a jestli můžu poradit, kup nějaké z celistvých dílů, ne třeba které má uvnitř těch dílů skládací motivy, děti to rozdělají, rozkoušou a jednotlivé díly se poztrácejí a je o nervy to pořád někde hledat a skládat dohromady. Je sice hezčí, ale nepní praktické. Velice rychle jsem ho vyměnila za to celistvé a nejvyšší spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
29.12.12 12:33

Mám na plovoučce koberec a na tom ještě deky na tom si malej hraje, malého zajímá, vše co vydává nějaké zvuky, takže má takovou knížečku, kde je třeba pejsek a po zmáčknutí štěká, tak je z toho nadšenej, hodně si vyhraje s hrazdičkou, bouchá do zvířátek a dole má točící koule a pískací zvířátka. Jinak se osvědčili letáky / barevný co nepouští barvu - penny tesco…/ šustí s nimi a škube na kousky - nejlepší hračka pro něj. Chrastítka má taky ale kousne do něj a za 5 minut letí do kouta :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Egonek
29.12.12 12:45

@evulkanov Chrastítka,cokoliv co doma nejdeš a neni nebezpečné. U nás vedou vařečky, dneska si hrál s loukoplastí

• Citovat
  • Upravit
14046
29.12.12 12:48

Plastová lahev, malá, naplněná čímkoliv co chrastí, zašroubovat a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
29.12.12 12:53

Jo a posílám foto, co malýho nejvíc baví :lol: :lol: :lol: ale musím dávat fakt bacha aby něco nespapal 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Egonek
29.12.12 12:54

@Alčák1 Vidim, že je to všude stejně ty štourátka do uší u nás dost často sní

• Citovat
  • Upravit
14046
29.12.12 12:59

Uchošoury jsou nebezpečné, my schováváme pečlivě, protože si hned chtějí čistit uši a nerada bych, aby si propíchli bubínek, taky si to rvou do nosu a očí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
29.12.12 13:02

Plastovou hrazdicku (stoji kolem 200-300) a na ni vsecky hracky a chrastitka veset ;) Ma ji u nas uz druha princezna a spokojenost, jeste ji pak za pulku prodam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
29.12.12 13:04

@Egonek no já byla na WC a najednou slyším, že malej už nebouchá do hrazdičky, chvíli ticho a najednou rány, tak tam běžím a on měl v ruce olejíček aviril a mlátil s ním o plovoučku a kolem ta spoušť :lol: tak jsme to uklidili a už na to nedosáhne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Egonek
29.12.12 13:07

@jizvíková U nás to strká jenom do pusy ani ho to nenapadne si to strkat do učí to tak nesnáší, že si to sám nedělá

• Citovat
  • Upravit
8594
29.12.12 13:15

V tomhle ěku byla hitovka právě hrazdička, deka ho nebrakla, doma jsme ji neměli ale na návštěvě jsemk pozorovala, že sice dobrý, ale na hrazdičku to nemělo. nejvíc ho ale braly ty hračky, na které dosáhnul :-) takže jsem tam věšela ty řetězy na kočárky, to mělo úspěch, nebo hračky do boku, to byla spokojenost :-) a cokoliv co není „hračka“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
29.12.12 13:18

Tohle jsou fotky z jeho 4m, takže tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
29.12.12 14:02

Ja jsem myslela ze se obejdeme bez deky, ale nakonec jsme koupili od fisherprice se super slevou a je fakt bomba… je to teda deka s hrazdickou.

chce to proste neco na cem budou ty hracky viset. U nas taky boduji takove ty barevne krozky, nebo abeceda do sassy.

@Alčák1 bacha na ten pudr, ten bych tam nenechavala vubec, pred tim me dost durazne varovala jak porodni asistetnka, tak doktorka, kdyz to otevrou, vyklopi na sebe, tak se toho muzou nadechnout a nezmuses nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí