Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@MaminkaLucka no tak to chce určitě navštívit, je to důležitý rozhodnutí… Hlavně záleží na lidech viz Danulinka, která by sem nešla, třeba se ti to tu nakonec nebude líbit stejně jako jí, protože že je tu králíkárno, to je fakt
ale zase tady konkrétně je to lepší než třeba v těch 7stovkách, kde je barák na baráku… Mně se tady v tý lokalitě líbí, my teda bydlíme malilinko níž, tak úplně nevim, jak moc hlučno může být u té Talichovky, ale jak jsem psala, podle mě jedna z těch lepších lokalit a je tu poměrně dost zeleně, nahoře ten Sibenik, dole parčíčky…
@Kamkam no, popravdě bydlím teď ve staré zástavbě, za domem mám 160 m zahradu… Ale vadí mi tady sousedi. Je náš tady pár a každý o každým všechno ví… Leze mi to na nervy. Hlavně máme přízemí být a je tu zima i v létě. V zimě se topí o 106… Je zima od podlahy no. V paneláku už jsem bydlela a neztěžovala jsem si.. nebyla jsem tolik nemocná… A děti to samý, 3/4 roku mají rýmu či kašel.
Nevím co dělat, nedovedu si představit, zařizování doktorů, úřadů, jiného zubaře, gynekologa… Ufff..
Tak to v tom paneláku se člověk trochu ztratí, i když i tady může narazit na špatný sousedy.
To vytápění je hodně blbý, to chápu, že se chcete stěhovat. Zařizování taky na pytel, ale zase se to zaridi a je pak klid, pokud by se teda nestalo, že vám nějaký doktor nebo doktorka nesedne… Tak snad se vám tu zalíbí, ať máte aspoň vybráno kam ![]()
My jsmev 700stovkach bydleli a neni to tam tak hrozne, jak se po Moste rika.
@MaminkaLucka
Ahoj, a mohu se zeptat odkud že se to chcete do Mostu přestěhovat? Žila jsem v Mostě deset let, přestěhovala jsem se sem za přítelem, pocházím z ostravska. On je rodilý mostečák. Deset let jsem v Mostě také pracovala. A jsme oba neskutečně štastni, že už v Mostě nebydlíme(přestěhovali jsme se na vesnici u Loun.)Přítel dojíždí do Mostu do práce stále. Město Most je samo o sobě hezké město, zpočátku se mi v něm i dobře žilo, ovšem co se tam děje teď díky „našim spoluobčanům“ to je peklo, a to nepřeháním. Myslím, že byste měla vědět ještě jednu důležitou věc, a to že velké části města jsou štěnice. Před pár lety byly jen „v určitých lokalitách, kde se to dalo předpokládat“, ovšem teď jsou i v původně slušných a čistých domech. A o nočním hluku ani nemluvím, ten je také na denním pořádku a opět už i v lokalitách, kde se původně hezky žilo.
Nechci na Most házet jen špínu, to město si to nezaslouží, jak říkám, žilo se mi v něm dřív hezky(a to jsem bydleli na „stalingradské“, což bývala nejlepší čtvrť v Mostě - alespoň dle místních), ovšem toto je skutečnost. Neberte to jako názor „náplavy“, která nemůže mít k tomuto městu vztah, ale tlumočím slova mých kamarádek, známých a kolegyň, které se v Mostě narodili. Jinak co se týče kulturního vyžití, hřišť či sportovišť, tak to vše zde najdete v hodné míře. ![]()
@MaminkaLucka V Mostě to znám velice dobře a upřímně řečeno být tebou tak se Mostu zdaleka vyhnu. Lokality jsou více či méně „zamořeny“, ale nepřizpůsobiví jsou všude. Lokalita u OBI, jak někdo zmiňoval je zajímavá tím, že hned vedle luxusní části je část pro ty nejnepřizpůsobivější. Kdysi to v Mostě bylo celkem fajn, dnes je realita opravdu otřesná, zkus zajet a uvidíš, že na každém rohu vysedávají skupinky…deset dospělých, dvacet dětí mají venku gril, řvou a je jim fuk jestli je pět odpoledne nebo ráno. Centrum města tvoří obchodní dům Centrál a jinak není nikde nic. Jediná výhoda ke Aquapark. Byty jsou levné a je jasné proč.
@MaminkaLucka Zkus se na facebooku pridat do skupiny Most, Maminky z Mostecka. Ted se tam docela resi, ze tam cikanata prepadavaji male deti. Mozna to bude i v TV, kdyz budou maminky a deti ochotne vypovidat na kameru.
@kila32 zůstali jsme zatím na starém bydlišti. Máme hned za domem zahradu, chtěla bych ji začít trochu upravovat. Ted v létě se mi to začalo zamlouvat. Děti chtějí bazén… Sice tu jsou lidi, které kdybych mohla bych nejraději vymýtila…
ale stále nevím no…
@kila32 no, Most asi minu obloukem, máme tři děti a možná bude čtvrté. Kdyby nám cikáni sáhli na děti, manžel by to všechno zabil.. a už by bylo zle.
@kila32 přímo barák ne, ale bydlíme ve staré zástavbě, v domě kde je jen 6 bytů. Z toho jeden je většinou prázdný… Za okny 160 m zahrady.