Jaké je mít doma "beránka"

1098
9.1.06 16:52

Jaké je mít doma "beránka"

Milé maminky!!!! Čekáme naše první miminko, klučíka a TP mám 26.3.2006 a docela by mne zajímaly postřehy maminek, kterým se narodily jarní miminka, konkrétně ve znamení BERANA,nebo v podobnou dobu mého TP, jestli je na tom něco pravdy, co hvězdy říkají, že jsou to žíví a zvídaví tvorové, že mají tendenci k častým úrazům, protože jdou do všeho po hlavě......atd. :P
Prostě jaké máte doma jarní miminka a dětičky :D
No může se stát, že klučík vykoukne na svět dříve a bude z něj „rybička“, ale každopádně to bude jarní miminko :D :D :D

Už se těším na vaše postřehy :D
Danny+Davídek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
204
9.1.06 17:08

Ahoj, tak ja porodila 1.4. 2005(TERMIN PORODU 21.4.) a jak jsem cetla v horoskopu,ZE SE BUDe maly beranek drat ven a jeste ke vsemu predcasne, se u nas potvrdilo. Porod trval 2 hod. od první bolesti (1.dite). Coz mi samozrejme nevadilo. Ale musim napsat ze je hodne ziva, ted jsme zacly lezt, takze nestiham. Ale jinak to byla pohoda, spinka pekne, nezlobi. to ale asi teprve prijde. Jsme s manzelem suchari, tak jsme se tesili, jak s nami zatoci :) misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
9.1.06 17:25

Ahojky, taky máme beránka, či spíše „beránčici“(naroz. 21.3.2005)…no, je hrozně zvědavá, absolutně tvrdohlavá, hrozně svá…ještě na ni nezabrala žádná z metod mé maminky, které prý vždy na 100 % platili na nás…Jinak taky hrozně společenská, miluje lidi, obchody, velká města…Musíme ji pořád hrozně bavit - což je někdy na hranici únosnosti… Je velký nespavec - myslím přes den, v noci spí krásně (až na to kojení 5× za noc… :))… já na horoskopy moc nejsem, ale snad jsem ti něco napověděla… :) |Měj se, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
9.1.06 17:31

MISAN děkuji za odpověď a už raději začnu připravovat víc věcí na miminko :D , neboť toho ještě moc nemáme(samozřejmě si říkáme, že je ještě čas), ale není na klid v duši :D :D :D
Přeji ať vám Verunka zůstane zvídavá, ale hodná :D
Mimochodem pro holčičku jsme měli vybráno jméno Veronika, tak snad příště :D
 Danny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
9.1.06 18:03

ZIZA : No každopádně jsem čím dál zvědavější, jaký bude náš brouček :D
Přeji hezké první narozeniny :P
 Danny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
9.1.06 18:21

Ahojte holky,

tak my máme sice malého blížence, ale vzhledem k tomu, že já i přítel jsme Berani (já 21.3. a přítel 16.4.), máte se na co těšit :-)

Každopádně březnoví Berani jsou hodně naštvávací a tvrdohlaví, dubnoví bývají sice tvrdohlaví, ale mírnější povahy.

Ziza : Ty máš holčičku narozenou ve stejný den, jako jsem já :-) My máme Pavlíka narozeného 31.5.2005, což z hlediska numerologického znamená, že naši drobci budou mít hodně společného, až na to, že Tvá holčička bude více hloubavější a duchovně založena a náš Pavlík bude oproti ní hodně vztekací a energický :lol:

Jinak přeji Vašim zlatíčkům (narozeným i v bříšku) hodně zdraví :! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.1.06 18:51

Naše Natálka je narozená 6.4.05 a já jsem 5.4.1975.Od mala spí naprosto úžasně a zatím je prostě pohodové dítě.Na to že může brečet přišla až ted,hlavně když mě nevidí ale to dělají všechny děti.

• Citovat
  • Upravit
99
9.1.06 19:26

Ahojky,
tak já mám taky beránčici - 5.4.2005 a je skvělá! Do od 2 do 6-ti měsíců spinkala celou noc :lol: .Teď se teda tak 2× budí na kojení, ale hned spinká dál. Leze, stojí, popochází, krásně papá. Teda ne, že by někdy neprudila :D , ale to asi každý mímo. Zatím nevidím žádnou tvrdohlavost, ale asi to přijde. Když leze k zásuvce a uděláme NE,NE,Ne, tak se zastaví, otočí a leze jinam. Ale jak říkám…určitě vzdor přijde.
Když jsem chtěla otěhotnět, tak jsem si říkala JEN NE BERANA!!! Pak jsem byla vůbec ráda, že to šlo a bylo mi to naprosto fuk a teď jsem prostě ráda, že máme naši Aninku!
Pá Jana a Aninka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
9.1.06 19:31

Jo…ještě jsem chtěla napsat, že je na sebe hróóózně opatrná…jak si stoupla, tak párkrát spadla a velmi brzo se naučila pomalu sesunout na kolínka nebo opatrně gecnout na zadeček :lol: . Takže úraz naštěstí žádný!!!
Jana a Anička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
9.1.06 19:48

Ahoj,
taky mam dome beranka (nar. 25.3) a co se tyce horoskopu, sedi to na nej temer dokonale :lol: Hlavne ta tvrdohlavost! Nekdy je to k nevydrzeni…
Je hrozne zivej, taky jde do vseho po hlave, ale zase je fakt, ze zhruba vi, kde je ta „mez“ a malokdy si ublizi :wink:, tedy, kdyz nepocitam semtam bouli na hlave, kdyz jde kolem stolu :lol: Kdyz tak premyslim, tak uraz (krome prstu privrenych v supliku) jsme nemeli!
Akorat teda nevim s tim dranim se na svet, jak psala Misa - muj porod sice trval „jen“ 7,5hod, ale Kubovi se ven moc nechtelo - 12dni jsem prenasela :(

A jinak k tem znamenim - kazde ma svoje pozitiva i negativa, takze ja bych to tak do detailu nebrala…
Krasny porod a pohodove miminko preje Eliska a Kubik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
9.1.06 19:49

Ahoj:)

Mám doma mladou beraní dámu (13.4.2004).
Na svět se jí nechtělo … přesvědčila ji až tableta prostaglandinu, nebo čeho to po téměř dvou týdnech přenášení :)
Je úžasná, hrozně bystrá, manuálně šikovná. Taky je na sebe opatrná:) A je hrozně čistotná, nesnese třeba ani snížek na botě, to je na nervy, že je pinavá :))
Je strašně užvaněná, hrozně rychle se učí.
Je ovšem taky strašně paličatá, bojujeme spolu skoro o všechno, musí být po jejím. (Ale tohle nebude výsostně beraní vlastnost, to popisují všechny maminky:)))

Takže - horoskop ber s humorem a nadhledem … Tvoje dítě bude prostě úúúžasné a jedinečné:))

Baghira a Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
9.1.06 19:52

jj

Jelikož já taky čekám berana, nedá mi to, abych malinko nepopsala berany, které znám osobně…

Všechno jsou to docela pohodlní lidé, kteří se rádi dobře nají (také je to na nich vidět) a mají rádi svůj klid. Tvrdohlaví jsou, ale není to rozmazlenecká tvrdohlavost, spíš taková tichá a jejich, prostě si dělaj co chtěj ať se děje co se děje…

Jedním beránkem je i můj bratr, který byl podle všech jako mimino zlatý, protože jeho krédo bylo: najíst se a ležet. Bylo mu jedno, jestli je počůranej nebo pokaděnej, pokud měl plnej žaludek, tak prostě ležel :lol: Když začal lézt a chodit, tak prozkoumával, ale nikoho k tomu nepotřeboval. Jinak jeho lenost mu vydržela dodnes…

Tak jsem na toho našeho zvědavá.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
9.1.06 20:12

Děkuji maminky :D

Jéééjej, když to tak čtu, tak už se na něj těším! Samozřejmě, že je to u dětí individuální, ale stejně aspoň v něčem je to znamení trochu spojuje :D
No budu se připravovat na tvrdohlavého ďáblíka a když bude hodňoučký andílek, tak mně to jen mile překvapí :D :D :D
 Danny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
9.1.06 20:34

Ahoj. Nedá mi se nepřidat, i když se nás to až tak moc netýká. Měla jsem termín porodu 21.3., ale Emičce se zachtělo ven dřív (18.3.), a tak máme rybičku. No ale je to celý beran. Extrémně živá,stále v pohybu, vyžadující neustálou pozornost, běda když se někdo nebo něco netočí kolem ní a spostu věcí si prosazuje už teď. Na druhou stranu je úžasně společenská, komunikativní, miluje obchody, zábavu, směje se s námi na plné kolo - zkrátka takové malé štěstíčko.
myslím, že není tak důležité, v jakém znamení je mimi, hlavně když bude zdravé.
jenom samé radosti. petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
9.1.06 21:16

Ahoj, i já jsem „postižena“ beránkem :-)) tedy spíš slečnou beranicí :-))
datum nar. 7.4.2005.
Odmalička je extrémně živá (třeba otáčet na ze zad na bříško se naučila ve 3,5měsících a od té doby nechtěla dělat nic jiného, což je prima hlavně při přebalování :-))
Teď pořád někde leze, stoupá si, vyhazuje věci z poliček, neposedí ani vteřinu, že by si jako hrála v sedě to ani náhodou. Vykoupat ji - horor, stoupá si ve vaně, shazuje do ní všecko, plácá do vody. Osušit a oblíct ji - téměř nemožné…
Tvrdohlavá je až hrůza, jak si něco zamane, tak nepomůžou žádné zákazy, jediná možnost je odnést na druhý konec místnosti a doufat, že ji tam zabaví něco jiného. Zákazy na ni fakt neplatí, na zvýšení hlasu reaguje smíchem, příípadně hysterickým řevem, pokud uzná, že už jsem to teda přehnala. Lehké plácnutí přes ručičku jí způsobuje záchvaty smíchu :-))
Nehce být ani chvíli sama, pořád potřebuje někoho na dohled, jinak hysterický řev, ač si až do té chvíle spokojeně vyhazovala CDéčka z poličky.
Hodně spala jen když byla maličká, od 4měsíců pak 3× po půl hodině přes den, někdy ani to ne, v noci 11hodin. Teď spí 2× za den půl až hodinu, spát chodí o devíti (ale třeba teď tu ještě leze po zemi a nejeví známky únavy), vstává kolem půl osmé..

Ale jinak jsem ráda, že mám tak živé dítě, ač je to někdy o nervy. Naštěstí je manžel hodně doma a tak jsme na ni většinu času dva. Horor je to pak, když doma není. Ovšem na mé váze se to projevuje spíš naopak - nervy si léčím čokoládou.

tak zdara a pevné nervy :-)))))
Klaris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí