Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj pekarky, dotaz znel jasne
Pochlubte se prosim Vasim nejlepsim receptem, hledam inspiraci a verim, ze se bude hodit nejenom mne. Chci letos upect jen par druhu, ale taky bych byla rada, kdyby to stalo za to
Vanilkove rohlicky jsou u nas nesmrtelna klasicka, linecke taky a co mate v receptarich dal? ![]()
Dekuji…
Ahoj, moje mláďata nemají rády krémy ani marmelády, tak pečeme sušenky - čokoládové, kokosové, vanilkové, skořicové…koupila jsem v tescomě razítka a děcka se u toho vyřádí…
Jé, to perfekní téma na diskusi. Těším se co holky napíšou pro inspiraci, třeba to letos obšlehnu
Také se chystám jen na pár druhů, protože máme pečící babičku, která nás vždy zavalí až do jara
U nás také vedou rohlíčky. Děti mají rády ještě perníčky. A já miluju vše co je slepované krémem ![]()
Příspěvek upraven 01.12.14 v 14:55
Nepeču:-Dale mamka dělá pařížské rohlíčky a ty jsou moooc mňam:-D už se na ně těším letos:-D
@Janha píše:
Ahoj pekarky, dotaz znel jasnePochlubte se prosim Vasim nejlepsim receptem, hledam inspiraci a verim, ze se bude hodit nejenom mne. Chci letos upect jen par druhu, ale taky bych byla rada, kdyby to stalo za to
Vanilkove rohlicky jsou u nas nesmrtelna klasicka, linecke taky a co mate v receptarich dal?
Dekuji…
Ahoj já včera pekla tyhle perníčky:
https://www.emimino.cz/…rnicky-4024/
Jsou moc dobré ![]()
Jen jich bylo docela dost plechů, tak máme hodně různých tvarů. S těstem se po odležení 3 dnů krásně pracovalo.
Marokánky ![]()
Recept přesně z hlavy nevím dělám to vždy podle receptu. Ted nevím kde ho přesně mám, ale zhruba takto:
250 ml 30% slehacky svarim s kandovanym ovocem a neslanymi buraky pridam cukr krupice a 1/2 sacku vanilkoveho cukru. Odstavim a zacnu tvarovat placicky které pokládám na pečicí papír hotové placicky necháme vychladnout a polivam rozehratou čokoládou ![]()
Rychle jednoduché vynikající ![]()
Nepeču
Ale nejradši mám nepečené cukroví s posypkou. Klasické linecké těsto upést, na to kakaové těsto nepečené, spojit marmeládkou, citronová poleva a posypat „bobkama“ nebo barevnýma kuličkama. Myslím, že to tak dělá - je to strašně sladký a straně mi to chutná
A nebo ještě dělá Raffaelo kuličky - mňam ![]()
@kokomo píše:
Tyto rezy: http://megvkuchyni.cz/…rupave-rezy/
A jak to chutná? Je to dobré?
Příspěvek upraven 01.12.14 v 15:04