Jaké jméno se líbí víc?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
3.2.20 11:22

@Jmenonenidulezite Alison,Jasmina, Aida, Doris, Kira, Agnes, Odeta, Lora, Anabela, Arleta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
3.2.20 11:44
@stock píše:
Tahle diskuze je toho zářným příkladem :lol:
Zakladatelko, dej jméno, ktere líp lahodi Tvým usim :)

Ale prosim te… :mrgreen: a ja kde nejak urazela a podobne? Psala jsem o urazkach, prezdivkach,…ne o nazoru - libi / nelibi…a psala jsem sama, at da co chce…
Zas prispevek o nicem ze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
3.2.20 12:24

Celou diskuzi jsem nečetla. Osobně též nejsem zastáncem cizích jmen v českěm prostředí. Nicméně zakladatelka žádá o nějaký cizokrajný tip. Jednou zde někdo zmiňoval jméno Yasmin, to mě zaujalo (ne že bych ho dala) ale přišlo mi zajímavé. A ještě jméno Timea, ale to už také není tak neobvyklé. Zakladatelko, přeji šťastnou ruku při výběru jména, zkrátka aby si to sedlo jak p-del na hrnec :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
3.2.20 13:02

Já mám třeba pro druhou holčičku (pokud se do budoucna rozhodneme pro třetí) vybrané jméno Lily Anna. Ale partnerova babička řešila i jméno první dcery - Laura Mia. Takže dopředu to radši ani nikomu neříkat :mrgreen:.. Jinak jméno Mia se hrozně líbilo naší dětské doktorce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16923
3.2.20 13:41

@Jmenonenidulezite

Já mám tedy obě jména spojená se psy. Ale asi Mia :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
3.2.20 13:46
@maky 1993 píše:
Já mám třeba pro druhou holčičku (pokud se do budoucna rozhodneme pro třetí) vybrané jméno Lily Anna. Ale partnerova babička řešila i jméno první dcery - Laura Mia. Takže dopředu to radši ani nikomu neříkat :mrgreen:.. Jinak jméno Mia se hrozně líbilo naší dětské doktorce :lol:
:palec: Ja mam holcicku Lauru Annu.. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
3.2.20 14:38
@Jmenonenidulezite píše:
@unuděná
Nějaký návrh na netradiční české jména? Procházela jsem kalendář snad 1000× a prostě nic.

Tak nekoukej do kalendáře. Nebo myslíš, že se do tech 365 míst vejde tolik jmen?
:nevim:

A hlavně, opravdu ČESKÝCH jmen moc neexistuje. Když už tak slovanských.

Abby a Mia mě nijak neoslovují, ale vyloženě ošklivá nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
3.2.20 14:40

@Konys :srdce: já chtěla Lauru už někdy od 15ti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14093
3.2.20 14:42

Tip na jména. Já chtěla Reginu a Florianu.

Jo a Amandám se dá říkat Mandy, Ami, Amuše… Každé jméno jde nějak zohýbat. :nevim: Na druhou stranu proč se patlat s výběrem a pak dětem říkat jinak? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
3.2.20 14:55

Ani jednu.
Proč nedáte třeba universální?
Mariana, Hedvika, Anna, Annabell, Isabell, Nicol…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
3.2.20 17:13
@Jmenonenidulezite píše:
Abby nebo Mia? :think:

Mia. Vyber si podle sebe a ne podle druhych.
Mi se treba nelibi vetsina jmen v nasem kalendari. Nevybrala bych ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
3.2.20 21:43

Emily a Elena? Ella? Viktorie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
3.2.20 22:29

Mně ještě tedy přijde horší než Mia ta mužská koncovka. U nás je paní dejme tomu Meruna a dejte to paní Meruně nebo paní Meruna, to je obojí tak trapný, přitom Merunová je úplně v pohodě. Holčička její Emma Meruna :mrgreen: Nevím, proč to ty ženské dělají?? :roll: Češky, mají Čecha, tchýně je Merunová a ona just Meruna :roll: A jedna učitelka to má úplně ve stylu Vojtěch, není Vojtěchová, a to je úplně na palici. Jitka Vojtěch, super. :zed: By mi zajímalo, jak bude malá Ebi příjmením ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
4.2.20 01:05
@Jmenonenidulezite píše:
@unuděná
Přítel by chtěl, aby obě sportovaly, má představu o tom, že by mohly hrát tenis nebo dělat sport, který by je bavil a tak trochu přemýšlí dopředu, chtěl by aby se do zahraničí dostaly. Ovšem jaká bude realita těžko říct. S českým jménem je to konečná, ani jednomu z nás se česká jména nelíbí.

Uvědomuje si přítel, že pro to, aby člověk prorazil v zahraničí (je jedno, v jakém oboru) není důležité jméno, ale talent, schopnosti, inteligence a píle? :lol: Dcera se ještě nenarodila a on už plánuje, že z ní bude sportovkyně. Co když bude na sport úplné dřevo? :roll: :mrgreen:
Jak už tady jedna uživatelka zmiňovala, světoznámí jsou nositelé úplně obyčejných jmen. K těm, která vyjmenovala, bych přidala ještě např. Miloš Forman, Eliška Coolidge Hašková, Jan Hammer, Emil Zátopek, Věra Čáslavská, Jaroslav Heyrovský, Karel Čapek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
4.2.20 08:25

@Seren zřejmě nám sem píše milenka Rogera Feredera :mrgreen: Docela mě baví jedni naši známí, ona dělá ve fabrice, chlap pingla, ale kluk bude špičkovej hokejista :mrgreen: :mrgreen: Neříkám, že se ve chlévě nemůže zrodit další Gretzky, ale ta genetika dělá dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze