Jaké jméno se líbí víc?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
4.2.20 08:31

@mau-mau Hihi, můj tchán taky doufal, že alespoň jedno z našich dětí provede hokejovou extraligou, jako oba své kluky, no, náš syn je na bruslích jelito i přes jeho snahu a dcera ho poslala rovnou do háje :mrgreen: Není nad velká očekávání rodičů-prarodičů. Já se spokojím s tím, když se děti budou rády hýbat a budou dělat něco, co je baví. Někdo by to nazval chybějícími ambicemi zřejmě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.20 09:00

Tak koukám, že se diskuse dostala úplně někam jinam :lol: :lol: :lol:
Pobavilo mě, jakou mají někteří jedinci dedukci :D
Přítelovo příjmení jsme nezkratili ani z něj neudělali mužský vzor jen pro info. Má prostě příjmení, které pasuje ke všem jménům.
K některým komentářům se nebudu vyjadřovat, ty vaše spekulace a to jak někdo neumí číst, je to zábavné :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
4.2.20 19:00

@Jmenonenidulezite jo tak když je to Abby Něcoová, tak dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
5.2.20 13:41

@mau-mau I s tím Federerem by to bylo 50:50, pokud se ovšem zakladatelka nejmenuje Petra Kvitová nebo Karolína Plíšková :mrgreen:

Lidé podobní těm, které zmiňuješ, si prostřednictvím potomků snaží kompenzovat své neúspěchy a nesplněné sny. Dětem předem nalajnují, co budou dělat. Mají vůči nim nereálná očekávání, přestože se často jedná o naprosto průměrná děcka, která ničím a v ničem nevynikají, ale kvůli svým nesoudným rodičům se úplně zbytečně stresují a můžou z toho mít i psychické problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.2.20 22:48
@mau-mau píše:
Mně ještě tedy přijde horší než Mia ta mužská koncovka. U nás je paní dejme tomu Meruna a dejte to paní Meruně nebo paní Meruna, to je obojí tak trapný, přitom Merunová je úplně v pohodě.Holčička její Emma Meruna :mrgreen: Nevím, proč to ty ženské dělají?? :roll: Češky, mají Čecha, tchýně je Merunová a ona just Meruna :roll: A jedna učitelka to má úplně ve stylu Vojtěch, není Vojtěchová, a to je úplně na palici. Jitka Vojtěch, super. :zed: By mi zajímalo, jak bude malá Ebi příjmením ;)

sem si vzpomněla na Emma Smetana 8) Petra Svoboda taky dobrý, a ted to završila Tereza Rambo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
6.2.20 09:07
@pe-terka píše:
sem si vzpomněla na Emma Smetana 8) Petra Svoboda taky dobrý, a ted to završila Tereza Rambo :pankac:

Rodina Smetana :) žila ve Francii, budiž. Ale Tereza Ramba je úlet jako prase. 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.2.20 09:21
@Pantalaimon píše:
Rodina Smetana :) žila ve Francii, budiž. Ale Tereza Ramba je úlet jako prase. 8o :mrgreen:

Ta je hustá, no..A narodilo se jí Slunce neznámého pohlaví 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.20 09:25

Ahoj, potřebovala bych poradit.. nemůžu se rozhodnout jaké jméno..
Natálie Ventrubová
Vanesa Ventrubová
Moc děkuji ;) :)

• Citovat
  • Upravit
1695
6.2.20 09:32
@pe-terka píše:
Ta je hustá, no..A narodilo se jí Slunce neznámého pohlaví 8)

Cože? :lol: podle mě to stejně nikoho nezajímá co mají, leda by se jí narodila ošatka netopýrů, to by mě zaujalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.2.20 09:37
@Pantalaimon píše:
Cože? :lol: podle mě to stejně nikoho nezajímá co mají, leda by se jí narodila ošatka netopýrů, to by mě zaujalo :mrgreen:

jj, však si vygoogli články o jejím porodu…Hromada ezo řečí, ale pohlaví toho svého Slunce nesdělili :mrgreen: Tak asi Slunce Ramba 8) Mám Terku celkem, ráda, ale tohle je úlet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
6.2.20 09:45
@pe-terka píše:
jj, však si vygoogli články o jejím porodu…Hromada ezo řečí, ale pohlaví toho svého Slunce nesdělili :mrgreen: Tak asi Slunce Ramba 8) Mám Terku celkem, ráda, ale tohle je úlet…

Tyjo raději ne, já proti ní nic nemám, ale ani mě to nezajímá, jako mě nezajímá porod sousedky přes ulici. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.2.20 10:12
@Pantalaimon píše:
Tyjo raději ne, já proti ní nic nemám, ale ani mě to nezajímá, jako mě nezajímá porod sousedky přes ulici. :D

tak ona neřešila detaily porodu, spíš to bylo takové duchovní, mystické pojednání. Ale překvapilo mě, že tolik řečí a to hlavní dětinsky tají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
6.2.20 10:53
@pe-terka píše:
tak ona neřešila detaily porodu, spíš to bylo takové duchovní, mystické pojednání. Ale překvapilo mě, že tolik řečí a to hlavní dětinsky tají.

Prostě porodila dítě, stejně jako Máňa z prasečáku, ale ona je přece herečka, tak to musí udělat nějak zajímavé :roll: za mě trapas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
6.2.20 17:03

Natálie raději než Vanesa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
6.2.20 19:59
@pe-terka píše:
sem si vzpomněla na Emma Smetana 8) Petra Svoboda taky dobrý, a ted to završila Tereza Rambo :pankac:

Ty ženský nemají rozum. Ještě to skloňování je potřeba v češtině vzít v úvahu. Smetana budiž, to je asi chlap i ženská se Smetano
Ale Vojtěch?? Šla jsem tam s panem Vojtěchem a jeho ženou paní Vojtěch? Paní Vojtěchem nebo paní Vojtěchou?? 8o :roll: :hug: :lol: Blázinec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze