Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Metoděj, Bonifac i Luboš je za mě dobrý, není to častý, ale nemusí se to vysvětlovat.
Mě neprošel Zikmund.
Mě neprošel Vratislav, Marika a Doubravka. U té Doubravky nedávno řekl, že kdybychom měli ještě někdy čirou náhodou holku, tak že si jí můžu dát. Jelikož jsem jsem ustoupila u Václava.
Taky vych dala Luboška, to je náhodou super
Jinak mě neprošel Daniel, manžel za boha nechtěl po sobě. Ve výsledku to ale bylo jedno, protože máme dvojčata, tak to bych ani já nedala, jednomu po taťkovi. Ale máme od švagrové synovce Danečka.
Příspěvek upraven 03.02.21 v 20:42
Jo a vlastně Metoděje jsem zkoušela taky a taky se mu nepozdával.
Mně neprošel Matouš. Jinak jsme byli v otázce jména víceméně zajedno. Chtěli jsme Marii nebo Jana. Máme Václava ![]()
Já čekám dvojčátka (asi dva kluky). No a neprošla mi klučičí jména Sebastian, Tadeáš a Tobiáš. Kdyby se náhodou narodila holčička (v což doufam
), tak mi neprošlo jméno Vanesa ![]()
Mě neprošla Hana a z chlapeckých všechny složené jména, takže ani žádný Stanislav atd.
Nora.
kupodivu, dítě samo někdy kolem 10 roku mi začalo vykládat že má
" blbý jméno" a proč se nejmenuje Nora, Norika, nebo nějak jinak
dítě je severského vzhledu, velmi, strčit ho mezi norské děti, nikdo to nepozná…to jméno by jí sedlo jak prd---el na hrnec
jooooo maminka má vždycky pravdu
no ale já vybrala u prvních dvou, tak halt u toho třetího už bylo nutno povolit výběr i tatíkovi, že jo
Příspěvek upraven 03.02.21 v 20:49
Ještě teda dodám, že manžel chtěl Ladislava a to zase neprošlo u mě ![]()
Co vám u vašich protějšku neprošlo? Já strašně chtěla holčičku Ingrid… místo toho máme Isabelu - podle mě Isabela je krásné jméno, ale momentálně bohužel příliš časté.
Na kluka chci Bonifác. Bonifac Prokop. Líbí se mi oslovení Boni. Anebo Metoděj Prokop. Oslovení Met.
Manžel chce Adam, Matyáš, Tobiáš - to ani náhodou, je jich mraky, podle mě jméno naprosto bez fantazie…anebo Luboš po jeho dedovi…
Snad ho přemluvim na toho boniface či Metoděj…