Kvalitní kolo pro 4 letého
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jake kvalitni kolo 16?
Ahoj holky, moc prosim o aktualnu radu – kolo pre 112cm chlapceka, v srpnu mu budu 4. Mali sme odrazadlo a chcelo by to uz zmenu…
Nasla som tieto, nemate prosim skusenost?
http://www.kolokram.cz/…ly-t670.html
http://www.kolokram.cz/…-t680-1.html
Nebo nejake ine, idealne co preslo nejakym testom?
DIKY!!!
Příspěvek upraven 01.07.13 v 08:28
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nefungují mi odkazy
co je to za značky? já jsem věrná leader foxovi, kluk měl všechny kola od nich a naprostá spokojenost…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jayjay už to vidím.. no, když vidím tu cenu, šla bych do Leader foxe, jsou za zhruba stejnou cenu.. Jinak volit odlehčený rám /hliníkový/… Jinak za sebe bych volila menší kolo - s nastavitelnýma řídítkama a sedlem /říká se, že by kolo nemělo být moc velké, i když lidi je tak hodně kupují. Můj kluk je extra vysoký, ale do 5ti let měl rám 12 a právě nastavitelné komponenty.. Jestli chceš, mrkni tu: http://e-shop.leaderfox.cz/…1000101.aspx . Mě se líbí, že na kola mají atesty, jsou fakt kvalitní. Ohledně Tvých kol, neznám, nemůžu říct.. Snad se někdo ozve ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepisu tam vahu leader fox, nasla som ale az 18
vy mate 12 a mate 5 rokov, kolko prosim meriate?
ja som citala, ze pri tych nad 110cm je ta 14, nebo 16, alebo sa mylim? myslis, ze je to i tak velke?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak my máme meridu dakar, je parádní a stavěním rámu je to takový zlatý střed. Fox mi přijde hrozně těžký a v porovnání s naší meridou je vyšší, takže fakt pro větší, tedy spíše vyšší děti. Jinak nejlepší kola jsou nejspíš spezialized, ale tam je ta cena zas jinde
to je i konstrukcí považováno za menší, je takové rozcáplé, tudíž vhodně zas i pro vzrůstově menší děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U meridy je zaujimava ta hmotnost - 6,5kg je skvele! ale velkosti su ako, tam pisu 8? to je pre ako vysoke?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, myslím, že 6,5kg nemá, to je podle mě kravina
ale malej na něm jezdí jako drak, má nějakých cca 113cm… a sedlo už má zvýšené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a kupovali ste to v nejakom kamennom obchode? co pozeram bezne sportissimo ich nema… ani jedno, co sme sa bavili. Zase by som rada, aby si to vyskusal a sadol na to… alebo ste isli na to cez net???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jayjay můj kluk měl ve 3 letech 114 cm a právě Leader fox je dělaný pro větší děti.. Možná jsou ty kola o něco těžší, ale na to naučení bylo super a tím, že je nastavitelné, tak mu vydrželo hrozně dlouho. Doporučuju jednu věc, zajděte do obchodu a vyzkoušejte jednotlivé rámy - v základním nastavení sedadla a řídítek. Dítě musí bezpečně dosáhnout na zem, zároveň když šlápne, tak nesmí mít nohy pod bradou. Až vyzkoušíte, můžete objednat po netu, vyjde to levněji..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adus jj, merida též dobrá
jen my ho tenkrát nesehnali.. u nich je fajn ten odlehčený rám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak píše martina, vyzkoušet přímo v cyklo prodejně, ne nějaké ohromné sporty, tam na výběr moc nemají… a pak objednat přez net…
Jinak teda martino, to máte velkýho kluka
a to jsem si řikala, jakej je ten nás obří
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit