Jaké máte alimenty na dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.11.17 16:49

@Keyllah já bych do toho taky nešel, ale je to rada zkušeného právníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
26.11.17 16:52
@Taťulda tří píše:

pěkně blbá rada. proč se mám zadlužovat, z toho se pak samoživitelka hned tak nevyhrabe :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.17 17:22

@Markéta80 soud dělí dluhy rovnoměrně mezi manžele. Už to řešit nebudu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41508
26.11.17 17:39
@Taťulda tří píše:

Rada úplně mimo. Věřitel půjde po tom, kdo ty peníze bude mít, takže je úplně jedno jak se pak ti dva dohodnou, věřitelé se tím řídit nemusí. Když už radím, tak aspon tak, ať to dotyčného nepoškodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
26.11.17 17:41

@Taťulda tří jo a paltit bude ve výsledku ten co má alespon něco. To raději okamžitě rozvod než řešit jestli si ten druhý nabral půjčky s úmyslem vlastně neplatit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41508
26.11.17 17:42
@Taťulda tří píše:
@Markéta80 soud dělí dluhy rovnoměrně mezi manžele. Už to řešit nebudu… :zed:

a? tímto rozdělením nejsou věřitelé vázání, z titulu vzniku dluhu za sjm se můžou zahojit na tom, kterého si vyberou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
26.11.17 18:49
@Markéta80 píše:
@Taťulda tří jo a paltit bude ve výsledku ten co má alespon něco. To raději okamžitě rozvod než řešit jestli si ten druhý nabral půjčky s úmyslem vlastně neplatit :?

No není to tak vždycky. Jeden nabere půjčky, hodí se formálně do insolvence, příjem je psaný na někoho jiného a druhého manžela totálně zlikviduje a připraví o všechno. Není to tak jednoduché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5651
26.11.17 20:37
@Taťulda tří píše:
@Veveří A to je problém nabrat si půjčky jako první?

Jako vtipek dobry, ale to je tak vsechno :roll: Jen jsem tim chtela rict, jak daleko dokazal manzel zajit, aby me donutil k rozvodu. Jako on si najde nekoho jineho, rozboura rodinu, ale uz nema koule na to podat tu zadost. Verim, ze jenom vyhrozoval, byl na sebe vzdycky hodne opatrny. Ja jsem tu zadost podala proto, ze mi doslo, ze jsem zila s pitomcem a vlastne i slabochem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna