Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Pandorka píše:
Ona toho právě přes den moc nenaspí, tak se děsím toho, že manželovi ty čtyři hodiny prořve. Chudák, je z toho na nervy od te doby, co jsem mu to oznámila
Mozna je to tim, ze te slysi, citi. Jakmile budes pryc, bude ji jasne, ze nejsou ani prsa a bude spat… A to je jednorazova zalezitost nebo neco pravidelneho, ty 4 hodiny?
Normalne jsem UM dala, jen proste z dobre flasky… neverim, ze se dite po jednom napiti odstavi. Jen to fakt vyzkousej predem, mne treba syn nutrilon nepil, pak jsem zkusila sunar nutradefense (uz se nedela) a v pohode.
Taky bych rekla nutrilon, rika to kazdy
a nesil z toho, nic vaznyho se nedeje
@Romanetka Nene, je to jen jednorázové, pak až zase nejdřív za dva měsíce a to mě čeká kadeřnice, ale to už ji bude pět měsíců a třebas soupneme i nějaký drobný příkrm
@Pandorka píše:
@Romanetka Nene, je to jen jednorázové, pak až zase nejdřív za dva měsíce a to mě čeká kadeřnice, ale to už ji bude pět měsíců a třebas soupneme i nějaký drobný příkrm
Boze, co resis?:-) nic nekupuj, to nejak odstrikas, v nejhorsim navickrat, podivej se jak uchovavat mliko a bud v klidu:-) ja jezdim pravidelne, nekolikrat tydne, ale vetsinou to je na min jak 3 hodiny, takze neresim odstrikavani, tchyne vi, kde je mliko v mrazaku pro jistotu, ale syn vetsinou prospi cele hlidani.
Nevim, kam jedes, ale uzij si ty hodiny volna…
@Romanetka Budu se snažit si to maximálně užít. Jedu po úřadech ![]()
@Pandorka ctyri hodiny nejsou zadna traga, to jeste zadne dite hlady neumrelo
vubec bych se s tim nebabrala, pokud bude mit smrtelny hlad, um vypije. Celou nrabici bych nekupovala. V dm maji od nutrilonu pytlicky, jak uz tu nekdo psal. Nasemu teda nutrilon nejel. Kupuju hipp, obcas v lekarne mivaji vzprovy pytlik, kdyz se zeptas, ale ted si nejsem jista, zda nedelaji v tom pytliku jen dvojku ![]()
Byt tebou, popadne dva pytliku nutrilonu jako nouzovku a hotovo.
jo a na kamosku s radami ohledne slabeho mleka se vykasli. Takova blbost…proste nektery deti jedi malo a porad (jen ten nas porad a hodne
). Zdrava zena ve 21. stoleti ve stredni evrope…pravdepodobnost slabeho mleka miziva. To jsou takovy babsky kydy ![]()
@Pandorka píše:
@dani24687 má Beba taky male testovací sáčky?
To vubec netusim ![]()
S typem neporadím, ale rozhodně dát ze stříkačky… snad to malou uspokojí…
@Pandorka a jakou odsávačku máš? nejdříve by bylo dobré navýšit laktaci, takže zvýšit odběr mléka - zkus pár dní odsávat vždy ve dne po kojení… v noci ne, ať se vyspíš
odsáté můžeš slévat dohromady, po celém dni zamrazit.
k tomu odsávání - jsou maminky, kterým odsávat prostě nejde… ale většinou to jde všem - případně si vypij předtím hrnek horkého čaje, prsa nahřej a zabal, pak promasíruj a začni odsávat. masáž prsa najdeš na netu.
@avm3 i když mám koupenou už lahvičku, upotrebim treba později na čaj, z te stříkačky to bude nejjistější ![]()