Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
AHoj Holky,
jaké nosíte značky oblečení? Preferujete nějakou? A kupujete značkové oblečky i svým dětem?
Díky za reakce:ú
a k čemu je ti taková informace dobrá? Na značce netrvám, ale musí to oblečení být pěkné a kvalitní.
no podle znacky si rozhodne pro sebe obleceni nevybiram
musi se mi to libit,vyhovovat to materialove a sluset mi to a nebyt to neunosne drahe,
male rada kupuji kvalitni obleceni a hlavne ,kdyz jsou nejake slevy tak z bio bavlny a nebo od firem,kde vim,ze nepouzivaji chemikalie,takze pro ni mam rada Mark Spencer,HM,ve slevach i neco od Verbaudet,ale klidne koupim i v supermarketu
a lidi co jdou po znackach nejak nechapu ![]()
Já tedy nosím značkové oblečení - mám ráda kvalitu a mám své oblíbené značky pro mě i pro malého. Nechci za oblečení vyhazovat moc peněz, ale vybírám si hlavně to, co se mi líbí a co mě sedí a to mám vyzkoušené hlavně u značek Lindex, Zara, Atmosphere, Reebok a Roxy - tyhle značky mám prostě ráda. Pro malého nakupuji převážně Lindex, Kappahl, HM a Gap - mám vyzkoušeno, že jsou ty věci kvalitní, neseperou se tak rychle a hlavně se dají nosit déle, než je uvedená velikost…
moje nejoblíbenější značky jsou benetton, zara, mango, - mají tam stylové věci za rozumné ceny (nejrozumnější jsou v 70% slevách
) dále kupuji sezónní věci na doplnění v HM, camaieu a orsey, tam mají taky fajn oblečení s celkem dobrou kvalitou
já si hodně potrpím na kvalitu a ta je ve spoustě kšeftech mizerná ![]()
prckovi kupuju ne podle značek, ale podle toho, co se mi líbí-nejvíce next, tesco
Ahoj,já nosím asi nejvíc Next,CA,hodně věcí mám také z New Yorkeru,to je z těch levnějších,ale mám i pár dražších kousků např. zimní bundu Nugget,botky DC,Roxy atd. Ale nezáleží mi na tom jestli je věc značková,i když mi většinou déle vydží,ale když se mi něco líbí,koupím to klidně i u Vietnamců. Pro prcky jsem koupila hodně nových věcí v CA a Nextu a Cherrokee,ale i některé neznačkové obyč věci,dokonce jsem nakupovala i v sekáčku vecičky které vypadají jako nové a jsou značkové za pár kaček ![]()
colafit píše:
a k čemu je ti taková informace dobrá? Na značce netrvám, ale musí to oblečení být pěkné a kvalitní.
No prostě mě to zajíma, tak se ptám:-)
Já právě malé taky nakupuju od Nextu, Ca atd. Příjde mi to kvalitní a že prostě déle vydrží…
No a chci teď obnovit šatník tak mě zajímaly jaké značky se řadí mezi ty kvalitnější a olíbené- ikdyž každému sedí něco jiného. Nemám v tého oblasti žádné zkušenosti protože nakupování nemám moc ráda..to zkoušení mě nebaví…takže většinou to jedu přes net ![]()
Já mám ráda Esprit (na rifle), tričko koupím kdekoli, když se mi líbí a je z dobrého materiálu. Malému kupuju značkové věci ze secondhandu, protože to není na dlouho.
Já pro prcka prozatím skoro výlučně v sekáčku, maximálně Tesco nebo FF. Zdá se mi zbytečné kupovat mu značkové věci, když z nich za chviličku vyroste. Přítel mu koupil pár soupraviček adidas v outletech jakože na „výstavku“ jak s ním někam půjde se pochlubit, ale to má na dobu, kdy bude mít rok a více. Přítel tedy jedině Nike a Adidas, připadá mi to po pravdě řečeno teda hodně povrchní takto si na značkových věcech zakládat, on se v tom strašně vyžívá a kupuje si něco neustále, ale co nadělám
. Když mi občas něco koupí, tak asi si nejlépe vyberu v Alpine Pro, mám ráda sportovní módu, a tam se dá v akcích dobře vybrat a hezky se obléct. Jinak občas HM, CA, ale občas si koupím i něco u ťamanů, takové ty sezónní módní výstřelky, které se příští rok už nebudou nosit. Nerada moc utrácím za oblečení, jsem spíše šetřící typ a když už, tak to raději jedu na dovču nebo si zaplatím nějaký kurz.
Já mám ráda H&M, C&A, New Yorker.. Pro malou Cherokee, C&A, ale moc na to nekoukám, kupuji, co se mi líbí
Někdy zajdu i do KIKu, Takka. Pro malou mám pár hezkých věcí adidas a nike, ale ty jsme dostali. ![]()
v poslední době mi nějak ve skříni převládá móda z tally weijl, mají tam trendy věci a nemusím se moc přehrabovat, pro mimi nakupuju v HaM ale dost jste mě holky nalákaly na Lindex, na webu mají dost pěkný věci, pojedu se na Chodov mrknout.
V C&A hlavně kalhoty, v Orsay vršky a šaty a sukně, někdy nakoupím i Camaieu.
A boty u Bati.
Pro malou nakupuju hodne v Tescu, Kiku a C&A.
Guess, Tommy Hilfiger,Calvin Klein, Replay,Diesel,Gas, najdu i kousek od Versace a detem, benetton, Mexx,, armani, rebel q, diesel, guess atd…
Většinou něco vyberu v Guessu - víc se mi líbí Guess by Marciano, Gantu, Miss Sixty, Pepe jeans, Dennyrose, je toho spousta, ale někdy když mám blbý pocit z toho, že za hromadu peněz mám jen 1-2 kusy, tak vlezu do CA nebo Terranovy a nakoupím klidně tam a mám z toho taky radost, někdy jsou ty věci i slušivější, nejsem vysazená na značku za každou cenu..