Jaké nosíte značky oblečení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3478
11.10.16 17:27
@Genovesa píše:
Dovedete si to predstavit? To palmovy listi? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ted vazne - co rikate na tuhle bluzu? Se mi moc libi. Ale moje o 10 let starsi sestra dnes prohlasila, ze je stejne nemozna jako celej muj satnik :oops: :lol: 8o :think:

No podle je to taková blůza, která může být nemožná i hezká :D podle toho, co si k ní vezmeš, v kombinaci s černými ( nebo jaké to jsou ) kalhotami, co jsou na fotce to bude vypadat fakt usedle a blbě, ale umím si ji představit třeba s tenkým páskem ( ne černým ) a světlými úzkými kalhotami + podpatky, taky záleží jestli se k tobě hodí ta barva atd.
Ale třeba mi teď tady taky někdo napíše, že to je hrozná představa a jsem nemožná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
11.10.16 17:53

@nikdy niikdyy diky. Barva by mi myslim slusela, jsem hnedooka hnedovlaska (oci tmave, vlasy svetle)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
11.10.16 19:31

@Genovesa ta bluza je super :palec: :potlesk: krasna. me se libi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
11.10.16 19:36

@Genovesa ja byc ji klidne i zastrcila do kalhot a podkasala jakoby. kalhoty skinky, klidne dzinovy. a vypasovanou bundicku. nejakou neutral barvu, karamel nebo tmavej okr. jestli si bruneta tak budes zimni typ. jakou mas barvu pleti? svetlou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
11.10.16 20:36

@Genovesa - Mně se moc líbí a navíc je prý letos „in“ - jak barevně, tak střihově :think: Já si ji umím představit jak k sukni, tak kalhotám, oboje s vyšším pasem a zastrčenou, k tomu lodičky, ve světlejších odstínech… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
11.10.16 20:55

@Verkom No, nosila bych ji spis az pristi podzim. I tak ji asi vezmu. Jen teda ty slimky nevim. Narozdil od pani ja mam 40 velikost :oops:
Holky dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
11.10.16 20:56

@Bůča spis takovou sveze zlate opalenou. I v zime nejsem uplne bleda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
11.10.16 21:41

Jen teda damy! Ten vyssi pas a zastrcena bluza, no nevim. Mam jen 164 cm a jsem bokata se stehnama. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
11.10.16 22:13

@Genovesa tak budes zimni jizanka. tmavsi typ. vlasy svoji barvu mas jakou?. a vubec nevadi ze mas boky.kdyz se to umi nosit je to super. postavu tvaru hrusky mas? tak to je ta halenka uplne ideal pze ma vzor a to odvadi pozornost od boku. neschovavej je. :palec: a jak pise @Verkom . presne :palec: zastrcit, podkasat. a budes topka. jeste podpatky a kluci budou slintat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
11.10.16 22:18

http://cs.m.wikihow.com/Jak-se-oblékat-s-postavou-hrušky
pokud mas tu postavu hrusky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
12.10.16 06:58
@Genovesa píše:
Jen teda damy! Ten vyssi pas a zastrcena bluza, no nevim. Mam jen 164 cm a jsem bokata se stehnama. :think:

Já se právě taky takhle necítím moc dobře, přitom mám velikost 36/38, ale zároveň taky boky a zadek větší, takže mi to prostě nesluší. Kalhoty můžu jedině s nízkým pasem a k nim něco delšího, když je to pak něco volnějšího jako tahle bluzka, tak to řeším tím páskem, dělá to vlastně stejný efekt jako když je zastrčená, ale zároveň se zakryje ten zadek a boky.
A těch slimek se neboj :) jsou i takové ne až tak uplně upnuté na tělo - ty sluší opravdu jen někomu, kdo nemá zadek.. a dají se pak dotvořit tím zbytkem tak aby slušely - určitě taky trochu delší vršek a dole nad botami vyhrnout, tím se trochu vyrovná ten rozdíl s bokama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
12.10.16 07:59

Holky dekuju za rady, vazim si jich :kytka:. ja nejsem uplna hruska, mam i sirsi ramena. Po detech mam sirsi pas nez driv, ale aspon mi sedi kalhoty. Ty stehna trochu trci, ale ne moc. A jsem teda oplacanejsi, ale to jsem byla vzdycky. Zhubnout uz teda asi nezhubnu, ale zkusim po vecerech u televize posilovat nohy a zadek, bricho. To muzu i v leze :mrgreen:. @Bůča diky za odkaz. Kupodovu jsem se tak nejak oblikala intuitivne. Miluju skladane sukne ke kolenum, co maji sklady od rajtek :mrgreen:. Jsem si rovnou jednu riflovou ackovou od espritu vybrala na mmb. jo vlasy mam svetle hnede, v lete skoro plave. A nebarvim se. To dam damy, za rok budou v praci zirat na drat :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
12.10.16 08:01

Budu prochazet mmb, ted jsem z stovek hader vybrala 2 ks. Ale mam na to rok, usetrim, vyberu si i do kombinace a nebudu vykoristovat deti v Kambodzi 8) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
14.10.16 16:18

Holky co Dorothy Perkins? Nektere kousky se mi moc libi. Co kvalita? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.1.17 15:42

No potrpím si na tenisky - new balance nebo converse…Objevila jsem krásnou českou značku CityFolklore. mají i eshop:)..a pak legíny na milion způsobů, nejlépe černé kožené a v zimě černé bavlněné nejlépe v teplé variantě z eshopu Superleginy.cz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák