Jaké obklady k bílo-dřevěné kuchyni?

21487
20.6.19 11:37

@luuca93 Resili jsme to same a nakonec dali lamino, protoze se nic jineho s tim vsim nedalo skombinovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5314
20.6.19 11:50

Názor interiérové designérky: horní skříňky bych oboje dala ve dřevě, to dvoubarevné nevypadá dobře. Zadní obklad k téhle materiálové kombinaci bílý Lacobel, lamino nemá takovou odolnost (kor za plynovou varnou deskou). Nebo klidně nějakou tu mozaiku, pokud máš ráda vzory - ale zde je nebezpečí, že se to časem okouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.6.19 12:03

Mockrát děkuji za názor:) takže teda ten bílý lacobel jo? To vypadá hezky, asi se to i dobře udržuje a životnost to má dobrou, nevíte? Ta mozaika se mi líbí, ale nejsem si právě jistá, jak moc by to ladilo k tomu dřevu, taky mě kamarádky varovaly, že pokud by byly bílé spáry, bylo by to špatně udržovatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
20.6.19 12:03

Mám skoro stejnou kuchyň, akorát všechny dvířka bílý a na zdi mám desku v barvě pracovní desky. Mít víc peněz, jdu do grafoskla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
20.6.19 12:10

My máme k téhle kombinaci obklad z bílého skla. Je to jako lacobel, ale není to lacobel. Jsem s tím spokojená, sice se to musí čistit, ale zase to aspoň nemá spáry. Ta mozaika je taky krásná, kdybych se nebála, že se časem okouká, šla bych možná do ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.6.19 12:10

PetraJ jé tak to máte fakt takové podobné, to jsem si právě říkala, že pokud bych dala lamino ve stejné barvě, tak bych dala všechny skříňky na bílo. A to máte kuchyň z Ikey? A lamino jste brala odkud? :) moc děkuji za názor a fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.6.19 12:15

Nettie: právě s tou mozaikou je to takové nevyzpytatelné že…pro ni jsem se rozhodla hned na začátku, ale pak do toho začne vždycky člověk drbat a už vlastně ani nevím, co sama chci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
20.6.19 12:24

Nedavala bych obklady ale bile sklo. Sjednoceni barvy hornich skrinek, s tim taky souhlasim. Za sebe bych ji udelala celou bilou krome pracovni desky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4653
20.6.19 12:29

Máme horní skříňky bílé a spodní pod linkou dřevěné. V katalogu to měli obráceně, ale to je nesmysl, ty bílé spodní by byly hned otlapkané. :? Za linkou máme normálně velké obklady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
20.6.19 12:33

Máme lamino v barvě desky, dobře se to udržuje a je beze spár. Lacobel a ostatní skla jsou sice krásné, ale docela drahé, navíc musíš dopředu přesně vědět kde budou zásuvky, protože dodatečně se do něj nedá vrtat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.6.19 12:47

Moc všem děkuji za Vaše názory a postřehy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
20.6.19 13:00

@luuca93 není z Ikey, je to od truhláře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
20.6.19 13:08

@PetraJ jinak já mám horní skříňky v dubu, dolní mám lamino winter white a desku s obkladem mám keramiku křídovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
20.6.19 13:49

Máme podobně, obklad máme takový. Kuchyňská linka je světlá a podlaha tmavé lino imitace parket.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí