Jaké odrážedlo pro 2,5 letého kluka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1342
22.2.14 18:35

Máme first bíké. Super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
22.2.14 19:06

Máme taky to z Lidla. Mala dostala k 2 narozkam a je fakt perfektní (lehké a akorát velké), uměla na něm takřka ihned a ted ke 3 narozkam uz dostala kolo ale odrážedlo taky jezdilo celou zimu. Vypada jako First Bike a je i s výbavou za cca1200kč :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
22.2.14 19:07

Máme taky to z Lidla. Mala dostala k 2 narozkam a je fakt perfektní (lehké a akorát velké), uměla na něm takřka ihned a ted ke 3 narozkam uz dostala kolo ale odrážedlo taky jezdilo celou zimu. Vypada jako First Bike a je i s výbavou za cca1200kč :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
22.2.14 19:14

My koupili JD Bug, co prodává Sportissimo, a spokojenost. Jezdí na něm od dvou let až do dneška (3,5 roku) ale tedy už ho střídá s klasickým šlapacím kolem. Za dobrou cenu kvalita a je velmi lehké :palec: Jo a já ho koupila jeté po jednom dítěti a i po nás je pořád OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
22.2.14 19:16
@lucinenecka píše:
My jsme k druhým narozeninám pořídili našem chlapečkovi také Yedoo too too a velká spokojenost! :palec:

Ježiši, já jsem si to úplně poplantala. Máme JD Bug. Pardon. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
22.2.14 20:36
@Markéta2208 píše:
Máme Strider bike a doporučuji! Je lehoučké a kvalitní :) A je fakt i pro prcky, malý na něm jezdil od 18 měsíců, naučil se asi za týden. Teď má dva a půl a jezdí jako drak…

můžu se zeptat kolik měřil v těch 18m? Máme prcka a vsechno jí je pořád velké a to jí budou za měsíc dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
22.2.14 20:38

Sice to není na mě, ale náš má 83,5cm. Tohle by mu být mělo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
22.2.14 20:51

Tak jsem strider zkoukla a vypadá výborně, naše má 84, a vypadá že jí to bude :-) Dík za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
22.2.14 22:27

@abela Za dva týdny ho poprvé prubne, tak můžu poreferovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
23.2.14 08:09

Jj, malý měl kolem 82 cm, jak poprvé na Strideru seděl a bylo to úplně v pohodě. Dosáhl krásně, na jiných odražádlech ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
23.2.14 08:16

Holky já se vtírnu. A od kdy a ajké máte kolo se šlapadly? Holka bude mít na léto 3,5,tak přemýšlím, jestli už nezačít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.2.14 08:47

@berry4 Linda se nikdy nenaučila pořádně na koloodrážedle, ale na kolo jsme jí nikdy postranní kolečka ani nedali a na kole začala jezdit asi ve 4 letech. Sice jí to trochu trvalo a táta se za ní něco naběhal, ale jezdí. Jenže má těžké starší kolo a není si na něm jistá, když jede třeba po užším chodníku, takže doporučuju z této zkušenosti koupit kolo co nejlehčí. Joo, a ona je teda oproti svým vrstevníkům vyloženě nemehlo, takže ve 3,5letech předpokládám, že děcka dokážou to, co ona v 5 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
23.2.14 18:44

Tak jsme dneska pořídili, vyhrál to First bike, celé odpooledne jsme byli venku jezdit a říkám si, že jsme udělali dobře. Akorát ta cena je zhulená, ale co, bude i pro druhého prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.2.14 20:32

Štěpánek měl první kolo se šlapadly loni, a to velikosti 14 palců (od svých 2,5 roku) a spíše jsem ho občas tahala za sebou na šňůře na kratší cesty a seznamoval se s tím. Koncem sezóny už jezdil, ale většinu delších výletů, kdy já jsem jela na kole, on odjezdil na koloodrážedle. Letos už jsme kolo zase vytáhli a jezdí sám v pohodě (už je silnější a pohodlněji to ušlápne) a už by potřeboval 16 palcové kolečko. Je mu 3,5 roku. Takže pokud budeš kupovat pro 3,5 letou a je normálně velká, tak bych koupila 16 palcové rovnou. NIcméně typ zatím nedoporučím. Chce to vyzkoušet, neb velikost v palcích u malých kol udává průměr kol nikoli velikost rámu, jako u dospělých kol. Takže to chce vyzkoušet. Malej seděl na jednom 16 palcovém v obchodě už loni a bylo mu akorát a to mu byly necelé tři roky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.14 12:18

My jsme ráno objednali tohle: http://www.easytoys.cz/…-120195.html Mají tam teď nějakou akci na dopravu zdarma, takže ho máme bez dopravného. Už nějakou dobu jsme po něm počíhávali. Má ho synovec a je krásné. My jsme se předtím báli, aby nebylo hned nějaké prohnilé nebo tak, když je dřevěné, ale je fakt kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí